2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kv dun kendiliginden geldi, yalandan yapayim dedi, yok dedim yapma, israr bile etmedi :confused:
hakkını yemeyeyım çok ısrar ettı iş için
bende yanlıs anlamasın dıye yap dedım. haftada bır gel, yabancı yer degıl burası dedim.
inşallah temızlık olarak algılamamıstır :D

KıZlarr iyi akşamlar nasılsınız? Ya sizden bişey isticem.. Bebeğimizi görmeye gittik az önce. Bizimki iyiydi çok şükür ama bi tane 24 haftalık bebiş gelmişti 1 hafta falan oldu. O bebiş pek iyi değildi biz ordayken oksijeni falan baya düşüktü. Hemşire tedavi uyguluyodu, annesi de kapıda ağlıyodu. Çok kötü oldum aklım orda kaldı, çıkıp gidesim var yanlarına.. Lütfen dua edermisiniz o minik yavruya? Rabbim hayırlısıyla dayanma gücü versin, şifasını versin, güç kuvvet versin annesine babasına minik kuzuya inşallah.. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin nolur
tez zamanda ailesine kavustursun rabbim

bende sadece ben dıyorum sandıgım için yazdım.farklı hitap şekillerim vardır :=):KK48:
aynen sevgi pıtırcığım minik kelebeğim minik kuşum minnoşum falan diye seviyorum annem diyo ki hep hayvan isimleriyle hitap ediyon çocuğa güzel sev diyo.ben de diyom ben onun anasıyım nası istersem öyle severim:KK45:

http://www.e-bebek.com/sevi-bebe-co...n=AlternativeCategorical-2-w2&OM.zpc=SEV-9021 ebebekte şöyle bi şey var. hem yan yatış hem reflü hem gaz sancısı için çözüm iddiasında. bunu alıcam galiba

benimki de bundan alınca yıkarken kılıfını söküyosun ya geçirmek tam bi işkence dün akşam kan ter içine kaldım kılıf geçirecem derken :mad: bi daha kılıfını çıkarmadan yıkıcam çok sinirim bozuldu

hakkını yemeyeyım çok ısrar ettı iş için
bende yanlıs anlamasın dıye yap dedım. haftada bır gel, yabancı yer degıl burası dedim.
inşallah temızlık olarak algılamamıstır :KK70:
Allah razi olsun diyeydin :KK53: Iyi niyetli bi kadinsa anlamamistir canim. Ben olsam yanlis anlamam. Cok iyi niyetliyimdir :cool: bende giderken dedim gene gel diye ama yalandandi! :confused: Alismisim yalnizliga, kaldiramiyorum ne misafir ne bi ses. Ayri bi cinsim vallahi, yoksa kadinin kotulugunden degil. :KK14:

Allah razi olsun diyeydin :KK53: Iyi niyetli bi kadinsa anlamamistir canim. Ben olsam yanlis anlamam. Cok iyi niyetliyimdir :cool: bende giderken dedim gene gel diye ama yalandandi! :confused: Alismisim yalnizliga, kaldiramiyorum ne misafir ne bi ses. Ayri bi cinsim vallahi, yoksa kadinin kotulugunden degil. :KK14:
yalnızlık güzel sey yaa:KK53:

Nasıl bir haftaya girdim anlamadım..çok fazla yorgunum çok..ayak el bileklerim eklemlerim dökülüyor:KK14: uyurken karnım taş gibi oluyor ,tümsekler yükselmeler kasılmalar bebüşümün rahimi yumruklaması.. Çatı ağrısı arada sırtım kitleniyor,kramplar ..gece dönerken acı çekmeler .yemekten sonra öküz oturmuş gibi mideme taşlaşmalar offff :KK14: ne yazdım be :KK11:
Ayni bennnnmmm

bende dün kv cagırdım
bugun çok ısrar ettı iş yapmak ıcın. dün benımkı süpürmüştü her yerı zaten
bi banyo kalmıstı . çok ısrar edınce orayı yap dedım
bir ara girdim banyoya bişi demek için, kadın atlet kilotla iş yapıyor :KK70:
:KK53:
Vay be ne kv var,ne atletleri ne kilotları vardır kimbiliiir:KK53:

:KK70: ay harika yaa:KK70: annem gelsede şu evi eve çevirse...makineye çamaşırı at...kociş çıkar...ser topla hoooopppp sepete ee....her yaka yıkanmış çamaşır hanım hanım bunlar ütü isti...adam günlerdir buruş buruş işe gidip sabaha jilet gibi geliyo.

Çalışmaktan açılıyor buruşuklar heral :KK70:
Öldümm :KK48:

Yabancı yer değil tamam da haftada bir gel demeyeydin iyiydi :KK70:
:D benımkı hiçbir şeye burnunu sokmaz. zararsız yani. o gelınce benım öküz sevınıyor
kocası da yenı öldü. yazık kız :KK53: eevlenmeden önce cok haddını aşmıştı ama unuttuk onları gitti.
her yola gelecek bir tip yani. cimriliği var işte bi
aman neyse maşallah dıyelım de bişi olmasın.

:KK70: yarım ağızla yarım yarım yapar adı evini temizledim olurdu :KK70:
Aynen bide ben aksi lanet biriyim, allah razi olsun bi borek yapiverdide gitti ama ardini temizledim devamli mutfakta, evi temizlese onunda ardindan ben gececektim gerek yoktu, elti de mesaj atiyo geliyim yardima falan onada yok diyorum aman kimseyi istemiyorum ben, anam var allahtan. Yarin bigun ben derim 9 ay kendim yaptim herseyimi diye :cool:

Back
X