2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar moralim çok bozuk ağladım agliycam. Bugün gezmeye gittim.gitmez olaydim.arkadasinda bebeği var bizimle aynı doğumlu mamayla besleniyor. Orda emzirme için bebeği kucağıma aldım. Yavrum bir ağlama krizine girdi. Susturamadim 15 dk.neyse sakinlesti uyudu biraz. Eve geldiğimizden beri çocuk catliyor ağlamaktan. Memeye kafası yanastimi ağlama krizine giriyor tekrar. Süt sagip biberonla verince içiyor. Ama Memeye yanasmiyor. Çok moralim bozuk. Arkadaş belki kem gözle bakmadi ama nazar oldu bebeğim sanırım. Okuyorum geldigimden beri. Ya birakirsa emmeyi. Napsam bilemedim. Gece ne yapıcak çok merak ediyorum. :cry::KK42:

Kızlar moralim çok bozuk ağladım agliycam. Bugün gezmeye gittim.gitmez olaydim.arkadasinda bebeği var bizimle aynı doğumlu mamayla besleniyor. Orda emzirme için bebeği kucağıma aldım. Yavrum bir ağlama krizine girdi. Susturamadim 15 dk.neyse sakinlesti uyudu biraz. Eve geldiğimizden beri çocuk catliyor ağlamaktan. Memeye kafası yanastimi ağlama krizine giriyor tekrar. Süt sagip biberonla verince içiyor. Ama Memeye yanasmiyor. Çok moralim bozuk. Arkadaş belki kem gözle bakmadi ama nazar oldu bebeğim sanırım. Okuyorum geldigimden beri. Ya birakirsa emmeyi. Napsam bilemedim. Gece ne yapıcak çok merak ediyorum. :cry::KK42:
Telas etme canim belki baska bi sikintisi vardir... Benimkide memede huysuzluk yapiyo bazen. Hatta biberondada hatta emzikle bile kavga ettigi oluyo, halbuki hepsini alan bi cocuk. Atesine falan baktinmi? Bir yeri agriyo yada gazi falan olabilir bence. Sakin yaklas, bebekler anliyor anneleri gergin olunca... Okumaya devam Hoppa

Telas etme canim belki baska bi sikintisi vardir... Benimkide memede huysuzluk yapiyo bazen. Hatta biberondada hatta emzikle bile kavga ettigi oluyo, halbuki hepsini alan bi cocuk. Atesine falan baktinmi? Bir yeri agriyo yada gazi falan olabilir bence. Sakin yaklas, bebekler anliyor anneleri gergin olunca... Okumaya devam Hoppa

Ateşi yok çok şükür. Biberonla sütü içiyor. Memeyi istemiyor. Bir yeri agrisa biberonla da icmez diye düşünüyorum. İnşallah geçici bir durumdur. Çok gerildim haklısın. Nasıl susturcagimizi bilemedik.

Bu arada @Surrender a ne oldu? Hesabı gecici olarak pasif diyor .

Ateşi yok çok şükür. Biberonla sütü içiyor. Memeyi istemiyor. Bir yeri agrisa biberonla da icmez diye düşünüyorum. İnşallah geçici bir durumdur. Çok gerildim haklısın. Nasıl susturcagimizi bilemedik.

Bilmiyorumki canim... Ban olabilir birilerinin isine gelmeyen bisey yazdiysa belki...

Simdi baktim son mesajlarinada... Aynen oyle olmus... :KK50:

Naptınız gece merak ettim?

Sabah beri ustumden inmedi de inmedi! Hatta sabah degil gece daha dogrusu! Zaten hastayim belimi,omuzlarimi,bacagimi hissetmiyorum artik agrisan kivraniyorum! Sinir krizi gecirdim artikagladim elimdn bise gelmiyor ki cocuk boyle yapiyor saatlerdir! Bagira bagira aglayip kendimi dovesim var !
Durumunu beğendim die dövme kendini :KK12:
Kızam bu gece,yattı cırladı ayağa aldım cırladı,kucağa aldım 45 minik minik salladım kolum ağrıdı ,yoruldum uyucak uyumuyo bişiside yok..gözler kapanmasa bırakıvercedim yatağa :KK57:
Bi an geliyor yeteeeerrrrrrr diyorum :KK62:
Ama 5 dk sonra üzülüyorum :KK69:

Dur kuzum dur sakin ol..
101 felak nas oku...felaktan başla...önce abdest al ,şu kızı oğlu minnoşun adı ne ise senin adın ne ise üzerindeki nazar göz ağırlık gitmesi için de niyet et sonra oku..
Muhtemelen nazar..
Olur öyle..düşün o ne kadar üzülmüştür emziremediğine..
İlla kem göz nazar etmez...
Keşke dese bitti gitti işte al nazar...hadi dediğimi yap ,minnoş fferahlasın..
Dikkat edin..şu 6 ayı çıkarında inşallah..bak süt olsun diye neler neler yapıyoruz..
:nazar:

Simdi baktim son mesajlarinada... Aynen oyle olmus... :KK50:
Hadiii dema demaaaaa @Surrender ne yazdı ki....ya yazmaz o be..
Bende profilde duruma uyuyor yazdım..tuhaf tuahaf tanımadıüım kişiler beğenmiş...:KK62: nesini beğendilerse..uyuz oldum :KK14: sildim..hiç sevmem şöyle şeyleri...kafamın tasını attırmasınlar çeker giderim...:KK62: na beni bida bulamazsınız.:KK14: şurda iki sevdüklerimizle sohbet edioz :KK62:

:KK62: g.ötünden dürtüvercem şimdi...kaç kere dedim şu riskli grub besinlere dokunma diye..sabah işe giderken al ye ...al işte canım çiklota istedi iki kare milkam vardı yemiş bitimiş...:KK62:
Şeker attım ağzıma iyi mi...
Zaten ayın 15 i geldi geçti daha nutellam yok piyasada :KK62:
Uyku muyku kalmadı ...
Hamişkende gece dondurma çektiydi magnum bide...kalktı gitti benzin istasyonlarına :KK59: bida aynı şeyi yaşamamak içinde doldurmuş derin dondurucuyu :KK70: sersem sabah git al stoğu ..benzinci adam durumu anlamış

:KK70:
Yaaa :KK43: nutella yimem lazım..çok pisss çok :KK43:

:KK11: saçmalamayın aş ermiyok burda...
Bugün hiç tatlı yemedim ondan...
:KK17:şeker hastası olmiyim ..
Fıyy...
Kendi kendimi şey ediyom..:KK11:
Yatam ben kocama sarılayımda...
Napalım yemiş işte ...ben ona puding yapmıştım ama :KK62:

:KK62: g.ötünden dürtüvercem şimdi...kaç kere dedim şu riskli grub besinlere dokunma diye..sabah işe giderken al ye ...al işte canım çiklota istedi iki kare milkam vardı yemiş bitimiş...:KK62:
Şeker attım ağzıma iyi mi...
Zaten ayın 15 i geldi geçti daha nutellam yok piyasada :KK62:
Uyku muyku kalmadı ...
Hamişkende gece dondurma çektiydi magnum bide...kalktı gitti benzin istasyonlarına :KK59: bida aynı şeyi yaşamamak içinde doldurmuş derin dondurucuyu :KK70: sersem sabah git al stoğu ..benzinci adam durumu anlamış

:KK70:
Yaaa :KK43: nutella yimem lazım..çok pisss çok :KK43:

:KK11: saçmalamayın aş ermiyok burda...
Bugün hiç tatlı yemedim ondan...
:KK17:şeker hastası olmiyim ..
Fıyy...
Kendi kendimi şey ediyom..:KK11:
Yatam ben kocama sarılayımda...
Napalım yemiş işte ...ben ona puding yapmıştım ama :KK62:
Ya senin mesajlarını okumaya bayiliyorum :D Nutella ben evde istemyrm artk yoksa yiye yiye kilo alcam :D bi büyük kavanozu yedm btrdm eşim bi daha alms bi hafta oldu mu blmyrm yarısı yok yemsm haberim yok :KK57:

Canm burun tikanikligi dogdugundan beri var doktor yikama diyo birak haftada bir yikansin diyo hepsinin basi burun tikanikligi dedo valla yine buyukler anladi bana kalsa bende anlamazdim hem basini surekli saga sola ceviriyodu hem aglarken annemler kulagina ufleyince susuyodu gercekten sıkıntisi buymus aklinda bulunsun cok saol canm
Yani haftada bir mi yikanmaliymis burun, bizimde burun kapali hergun aciyorum ama 2 saat sonra tekrar kapali kafayi saga sola cevirmeler bizdede var acaba kulagimi agriyor 2 gündür sürekli agliyor uykuya dalamiyor

Hadiii dema demaaaaa @Surrender ne yazdı ki....ya yazmaz o be..
Bende profilde duruma uyuyor yazdım..tuhaf tuahaf tanımadıüım kişiler beğenmiş...:KK62: nesini beğendilerse..uyuz oldum :KK14: sildim..hiç sevmem şöyle şeyleri...kafamın tasını attırmasınlar çeker giderim...:KK62: na beni bida bulamazsınız.:KK14: şurda iki sevdüklerimizle sohbet edioz :KK62:
Erdogan efendinin bi haberi var, orda yazmis, yazan kim varsa admin bani basmis, yoksa bisey yazdigindan degil yani...

Son düzenleme:
Sabah beri ustumden inmedi de inmedi! Hatta sabah degil gece daha dogrusu! Zaten hastayim belimi,omuzlarimi,bacagimi hissetmiyorum artik agrisan kivraniyorum! Sinir krizi gecirdim artikagladim elimdn bise gelmiyor ki cocuk boyle yapiyor saatlerdir! Bagira bagira aglayip kendimi dovesim var !
Alpisko anneyi cildirtmis en sonunda :-) cok tatlisiniz ya :KK68: o simdi ay sonu gibi duzelecek annesi merak etme :KK15: ayagina al salla degisik gelir :-)

Back
X