- 25 Aralık 2015
- 656
- 898
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #78.821
Ne güzel uyumusun da rüya gormusun ben rüya gormeyeli çok olduRuyamda yangin gordum ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel uyumusun da rüya gormusun ben rüya gormeyeli çok olduRuyamda yangin gordum ya![]()
HayrolsunRuyamda yangin gordum ya![]()
Oglum 3 ten sonra hic uyumadi![]()
Bende hastanede calismaya basladim ruyamdaRuyamda yangin gordum ya![]()
Bizimkide oyleydi yabu gece fındığımda uyudu uyandı uyudu uyandı ama ağlamadı da benide uyutmadı ...
Oglum 3 ten sonra hic uyumadi![]()
Zeynoda ilk defa 5de uyandi. Zaten huzursuz uyudu miril miril.bu gece fındığımda uyudu uyandı uyudu uyandı ama ağlamadı da benide uyutmadı ...
Allah sizede uyku nasip etsinNe güzel uyumusun da rüya gormusun ben rüya gormeyeli çok oldu![]()
Burda dogum yspip ikinci el koyafet arayam biri varfi.ona verebilirsinBize bir sürü hediye kiyafet geldi hepsi de büyük ne yazıkki o aylara gelince yaz mevsimi olacak ve hiçbirini giyinemeyecekseneye kışa da olmaz ne yapsam bilemedim
Pembe toma falan dedi ya ordan şey etmişsindirRuyamda yangin gordum ya![]()
Bnm kızım hep 4.30 yada 5.30 gibi uyanıyor. Bazen uyuyor bazen uyumuyor. Kızlar ben kilosunu anlayabilmek icin. Tartiya bi kendim cikip kilomu öğreniyorum. Birde onunla birlikte çıkıp aradaki farka bakıyorum. Yanlis olup olmadığı anlamak icin 5 kiloluk su sisesi ilede cikip bakiyorum. Ve dogru cikiyor. Dun tahmin ettiğim kilo ile bugün doktora goturdum olctu ayni kilo çıktı
ben dun akşam denedim bugün doktor aynisini söyledi. Emin olmak için siseylede bakıyorum. Bazsn yanlış çıkabiliyor zeminden ötürüTesadufe bak bu sabah aynisini ben yaptim..ilk kez,ama sise olcmedim.bi kendim ciktim bi de bebekle birlikte..ama sanki doktordaki tarti daha dogru cikarir gibi bi his var icimde ama ben de 10gun sonraki kontrolumuzden once aynini deneyeyim bakalim,sonuc ne cikcak
Kollarını sarıyor musunuz uyurken yani yarım kundak gibi. Elleriyle kendini uyandırıyor diye ben yapmaya basladimZeynoda ilk defa 5de uyandi. Zaten huzursuz uyudu miril miril.![]()