2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar, benim bebişte Son zamanlarda hep 4-5 günde bir kaka yapıyor. 81 günlük oldu.Doktor 5 güne kadar müdahale etmiyoruz dedi. Sadece anne sütü ile beslendiği için. Yarın yine 5. gün olacak. Yapmazsa doktoru arayacağım. Kayısı incir de yiyorum. Poposunu zeytinyağı ile siliyorum. Ama düzeni bozuldu çocuğun. Ne güzel hergün yapardı Son 15 güne kadar.
Dün öğlen bişey yememişim. İşlerim vardı.akşam emmesine sütüm yetişmedi. Çok strese girdim. Allahtan buzlukta sütüm vardı da doydu kuzum. Sabah sert oluyor ama bitiyor süt. Hepsini içiyor. Bir memeyi bitirince diğerine geçeyim diyorum. Diğeri de dolmuyor hemen.
Memeden süt gelmeyince kıyameti koparıyor valla fındık.

Ben bugün tetanoz aşısı yaptırdım 3. dozunu. Ağrısını unutmuşum kolum çok fena ağrıyor. Zaten bileklerimde derman kalmamıştı

Paşam kakasini yaptı çok şükür ama çok koyu yaptı çok üzüldüm niye boyle oluyor anlamadım :110: rahatladı bir de uyusa çok Yoruldum bugün artik ben de uyuyacam yarin kayinvalideye gidecez ozlemiş torununu yine herkesten sakinacam pasami kimseyle paylasamiyorum :KK49:

Paşam kakasini yaptı çok şükür ama çok koyu yaptı çok üzüldüm niye boyle oluyor anlamadım :110: rahatladı bir de uyusa çok Yoruldum bugün artik ben de uyuyacam yarin kayinvalideye gidecez ozlemiş torununu yine herkesten sakinacam pasami kimseyle paylasamiyorum :KK11:

Paşam kakasini yaptı çok şükür ama çok koyu yaptı çok üzüldüm niye boyle oluyor anlamadım :110: rahatladı bir de uyusa çok Yoruldum bugün artik ben de uyuyacam yarin kayinvalideye gidecez ozlemiş torununu yine herkesten sakinacam pasami kimseyle paylasamiyorum :KK49:

Kapıyı kapatman yeterli canim kitlemeye gerek var mi?
Sorarsa da "yanimizda biri varken emmiyor bebis, sessizlik istiyor" dersin kibarca.
Bundan sonra ne zaman emzirmeye gitmek istesen biz Basbasa kalalım kuzuyla der gecersin odaya.
Ya ben kendi annem bile gelmesin istiyorum emzirirken.

bi kere kapatmıştım kapıyı
çaldı ses vermedim açtı girdi :KK12:
o yüzden kitlemek istedim

Kilitle...hiç bozuntuya verme..sende pek sinişiksin ha :KK11:
Üçüncüde anlayacak..
Bu ne be yaşanmaz böle:KK11:

:KK45: Neyse kavga dövüş olmadan bu geceyi de atlattık şükür

canım cevabın için çok teşekkürler
çok iyi bi noktaya değinmişsin
aslında aklıma gelmişti ama uçağa bebek arabası ile binilebileceği mantıklı gelmemişti
gerçekten bu konu çok önemli
rica etsem model bilgisi yazar mısın bulamadım pierre cardin
Rica ederim cnm. Uçağa binene kadar bebek arabasıyla gelip, uçağa girişte görevliye teslim ediyorsun, inerken de kapıdan çıkar çıkmaz arabani sana veriyorlar. Bu nedenle kolay katlanır bir bebek arabasi almak cok önemli.
Bizim diğer arabamiz bebeconfort elea idi. Çok konforlu ama onunla bir kez uçağa bindik. Eşim yanımda olmasa hayatta basedemezdim tek basima (Katla, posetle, bebegi kucağına al, bebek bakim cantasini al ...)sonra pierre cardin baston sapli aşağıdaki puseti aldik. Tek elimde bebek ile diger elim ve sag ayagimin yardımıyla 15sn de katlanabiliyor. Barton saplarina da valiz takılabiliyor (not: sakın valizden once bebisi indirmeyin araba arka üstü yatiyor :KK66: ).
http://m.n11.com/pierre-cardin-ps-202-yatarli-baston-puset-bebek-arabasi-P16422557

Oğlum boğuluyordu:KK61: halbuki yan yatiyodu.. Mutfaga gittim geldim cocuk hık hik diyo morarmis.. Hemen kucakladim elim ayagim titriyo hala. Cocugum cok korktu cok agladi .. Bende agladim:KK61::KK61:
Yavrum dikkat et ya. Memede bile tikaninca agliyorum bazen sinirden. Öffff cok sinir bozucu yaaa gecmis olsun :110:

Oğlum boğuluyordu:KK61: halbuki yan yatiyodu.. Mutfaga gittim geldim cocuk hık hik diyo morarmis.. Hemen kucakladim elim ayagim titriyo hala. Cocugum cok korktu cok agladi .. Bende agladim:KK61::KK61:
:110: demeee..ay.ürktüm...
Nasıl birşey olduğunu biliyorum..:KK43:
Tükürüğünü yutamıyor..offff offf onu yaşadığımız gün geldi aklıma..aman dikkat et ...Allah koruyor yeminleEn Büyük TÜRKİYE

Back
X