- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.080
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #78.921
kızlar, hapşırıyoruz ve ara sıra öksürük var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun Allah korusun bebelerimizi.Oğlum boğuluyorduhalbuki yan yatiyodu.. Mutfaga gittim geldim cocuk hık hik diyo morarmis.. Hemen kucakladim elim ayagim titriyo hala. Cocugum cok korktu cok agladi .. Bende agladim
![]()
6gunn oldu yaptrali hala kolum aciyo ustune yatamiyorumBen bugün tetanoz aşısı yaptırdım 3. dozunu. Ağrısını unutmuşum kolum çok fena ağrıyor. Zaten bileklerimde derman kalmamıştı
Kapıyı kapatman yeterli canim kitlemeye gerek var mi?
Sorarsa da "yanimizda biri varken emmiyor bebis, sessizlik istiyor" dersin kibarca.
Bundan sonra ne zaman emzirmeye gitmek istesen biz Basbasa kalalım kuzuyla der gecersin odaya.
Ya ben kendi annem bile gelmesin istiyorum emzirirken.
Kilitle...hiç bozuntuya verme..sende pek sinişiksin ha
Üçüncüde anlayacak..
Bu ne be yaşanmaz böle![]()
Dogdugundan beri sarmadim hic. Son gunlerde battaniye ile sariyorum ama aciyo zatenKollarını sarıyor musunuz uyurken yani yarım kundak gibi. Elleriyle kendini uyandırıyor diye ben yapmaya basladim
Kendi evin yanmadigi icin iyiymis ama. Alev gormekde iyiymis. Zenginlikmis. BekliyorumPembe toma falan dedi ya ordan şey etmişsindir![]()
Insallah biseyi yoktur. Benimki evde toz kalksa butun gun hapsuruyo. Bugun evi temizledim mesela devamli hapsirdi. Bazen yedigi azina geldigi icinde oksuruk olabiliyo. Insallah oyle biseydirkızlar, hapşırıyoruz ve ara sıra öksürük var.
Rica ederim cnm. Uçağa binene kadar bebek arabasıyla gelip, uçağa girişte görevliye teslim ediyorsun, inerken de kapıdan çıkar çıkmaz arabani sana veriyorlar. Bu nedenle kolay katlanır bir bebek arabasi almak cok önemli.canım cevabın için çok teşekkürler
çok iyi bi noktaya değinmişsin
aslında aklıma gelmişti ama uçağa bebek arabası ile binilebileceği mantıklı gelmemişti
gerçekten bu konu çok önemli
rica etsem model bilgisi yazar mısın bulamadım pierre cardin
Pembedon bugün ne yemek yaptın bana da bir tavsiyede bulun bebis kakasini yapmıyor ne yemem gerekiyor![]()
Yavrum dikkat et ya. Memede bile tikaninca agliyorum bazen sinirden. Öffff cok sinir bozucu yaaa gecmis olsunOğlum boğuluyorduhalbuki yan yatiyodu.. Mutfaga gittim geldim cocuk hık hik diyo morarmis.. Hemen kucakladim elim ayagim titriyo hala. Cocugum cok korktu cok agladi .. Bende agladim
![]()
Geçmiş olsun.kızlar, hapşırıyoruz ve ara sıra öksürük var.
Oğlum boğuluyorduhalbuki yan yatiyodu.. Mutfaga gittim geldim cocuk hık hik diyo morarmis.. Hemen kucakladim elim ayagim titriyo hala. Cocugum cok korktu cok agladi .. Bende agladim
![]()