- 7 Eylül 2014
- 529
- 855
- 103
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #78.961
Çekilir dertmişMisafir yeni bitti. Bende bittimyarin gene var, allahtan bunlar ceyrekli misafir
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çekilir dertmişMisafir yeni bitti. Bende bittimyarin gene var, allahtan bunlar ceyrekli misafir
![]()
inşallah bu gece yapar. anne olmak ne kadar zormus.Selam kızlar, benim bebişte Son zamanlarda hep 4-5 günde bir kaka yapıyor. 81 günlük oldu.Doktor 5 güne kadar müdahale etmiyoruz dedi. Sadece anne sütü ile beslendiği için. Yarın yine 5. gün olacak. Yapmazsa doktoru arayacağım. Kayısı incir de yiyorum. Poposunu zeytinyağı ile siliyorum. Ama düzeni bozuldu çocuğun. Ne güzel hergün yapardı Son 15 güne kadar.
Dün öğlen bişey yememişim. İşlerim vardı.akşam emmesine sütüm yetişmedi. Çok strese girdim. Allahtan buzlukta sütüm vardı da doydu kuzum. Sabah sert oluyor ama bitiyor süt. Hepsini içiyor. Bir memeyi bitirince diğerine geçeyim diyorum. Diğeri de dolmuyor hemen.
Memeden süt gelmeyince kıyameti koparıyor valla fındık.
kusmaktan mı, yoksa dönmüş mü?Oğlum boğuluyorduhalbuki yan yatiyodu.. Mutfaga gittim geldim cocuk hık hik diyo morarmis.. Hemen kucakladim elim ayagim titriyo hala. Cocugum cok korktu cok agladi .. Bende agladim
![]()
gittiğinde sakınma, ara sıra uyar sana ters gelen bısı olursa.Paşam kakasini yaptı çok şükür ama çok koyu yaptı çok üzüldüm niye boyle oluyor anlamadımrahatladı bir de uyusa çok Yoruldum bugün artik ben de uyuyacam yarin kayinvalideye gidecez ozlemiş torununu yine herkesten sakinacam pasami kimseyle paylasamiyorum
![]()
Aha benimkinin kafasi. Ayni ayni.biri bizi fotolasın..kocamla yataktayız..elimizde telefon oda karanlık yüzlerimiz beyaz..
Koca demişken akşam eve geldi matah bişi gibi gevrek gülüyo..
-5 Kilosu 3.5 tl salatalık aldım
-5 kilo muuuuu...iyi yarın çorbasını yapar ertesi gün yahnisini
-Dalga geçme hesaplı değil mi ?
-geç len içeri...
Adam benim gibi kilo hesabı yapmak istiyo ama
Anca bu işte..20 kilo patetesle geldi kıştı karlıydı..
Lan bu ne dedim..kariş herkes alıyor kilosu şu kadara geliyor..hem kış gelmez melmez..üşenmesem foto çekicem ...
Değişik bi yaratığa dönüştüler
Yarın çekicem
Hatta hatta aldığı soğan çuvalında hem yeşik soğanımız var hem kök soğan
Ülen adam sanki 10 boğaz besliyor evde
bide markete gönderince elime tel alıp bekliyorum..
Bi 100 kere arar foto atar..
Hesaplıysa al dedim demez olaydım
İndirimli herşeyden alıyor![]()
Misafir yeni bitti. Bende bittimyarin gene var, allahtan bunlar ceyrekli misafir
![]()
aklıma geld. tükürüklü öksürükInsallah biseyi yoktur. Benimki evde toz kalksa butun gun hapsuruyo. Bugun evi temizledim mesela devamli hapsirdi. Bazen yedigi azina geldigi icinde oksuruk olabiliyo. Insallah oyle biseydir
pazartesi yaptırcam inş.Şu rota virüsü aşısını yaptıran, yaptıracak olan var mı?
Çekilir dertmiş![]()
bugunki esimin kankasi ve kiz arkadisiydi. Bunlar sikintisizdida.... Yarin eski patronum gelicek o sirret bi karidir.yoksa cekılmezdı dımi
genzimi akiyo acaba? Olabilir benceaklıma geld. tükürüklü öksürük
kuru değil
bende hala kararsizim. Fikrin olanlar paylasirsa sevinirimŞu rota virüsü aşısını yaptıran, yaptıracak olan var mı?
Sen araştırmışsındır. Yan etkilerinden dolayı yaptırmayanlar da var. Uuzn değilse neden yaptırmaya karar verdiğini yazar mısın?pazartesi yaptırcam inş.
Biİm doktor buhar önermişti öksürük için. Ben de bebemim odasında ketıl çalıştırıyordum ağzı açık. Bence pek işe yaramadı. Bizimki şurupla geçti.aklıma geld. tükürüklü öksürük
kuru değil
ileride rotavirüs olursa daha kolay atlatsın diye yaptırıcam. yan etkılerını okumadımSen araştırmışsındır. Yan etkilerinden dolayı yaptırmayanlar da var. Uuzn değilse neden yaptırmaya karar verdiğini yazar mısın?
Uzunsa da yazabilirsin de ben vaktini almayayım diye dedim:))
buharı doktorlar tavsıye etmıyorBiİm doktor buhar önermişti öksürük için. Ben de bebemim odasında ketıl çalıştırıyordum ağzı açık. Bence pek işe yaramadı. Bizimki şurupla geçti.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/rota-virusu-asisi.666064/page-2Sen araştırmışsındır. Yan etkilerinden dolayı yaptırmayanlar da var. Uuzn değilse neden yaptırmaya karar verdiğini yazar mısın?
Uzunsa da yazabilirsin de ben vaktini almayayım diye dedim:))
Evet kesinlikle odanin nem orani %60i gecmesin hatta. Havalandirmam gerekiyo bu yuzden evi devamli.buharı doktorlar tavsıye etmıyor
şuan 42 nem. sırf nem olmasın dıye kombıyı azalttım ama hala aynıEvet kesinlikle odanin nem orani %60i gecmesin hatta. Havalandirmam gerekiyo bu yuzden evi devamli.
Aynen bende evimdeki nem oranini azaltmakta zorlaniyorum. Kombi 35de yaniyo. Ev 24 derece gece ve soguk olmasina ragmen, %58de nem orani, halbuki daha aksam 7de havalandirmistim 1 saat.şuan 42 nem. sırf nem olmasın dıye kombıyı azalttım ama hala aynı
Donmus canimkusmaktan mı, yoksa dönmüş mü?
yan yatırma. yatırırsan bile kontrol altında olsun. benımkıde yan yattıgında dönüyorDonmus canim