2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar, benim bebişte Son zamanlarda hep 4-5 günde bir kaka yapıyor. 81 günlük oldu.Doktor 5 güne kadar müdahale etmiyoruz dedi. Sadece anne sütü ile beslendiği için. Yarın yine 5. gün olacak. Yapmazsa doktoru arayacağım. Kayısı incir de yiyorum. Poposunu zeytinyağı ile siliyorum. Ama düzeni bozuldu çocuğun. Ne güzel hergün yapardı Son 15 güne kadar.
Dün öğlen bişey yememişim. İşlerim vardı.akşam emmesine sütüm yetişmedi. Çok strese girdim. Allahtan buzlukta sütüm vardı da doydu kuzum. Sabah sert oluyor ama bitiyor süt. Hepsini içiyor. Bir memeyi bitirince diğerine geçeyim diyorum. Diğeri de dolmuyor hemen.
Memeden süt gelmeyince kıyameti koparıyor valla fındık.
inşallah bu gece yapar. anne olmak ne kadar zormus.
her şeyine insan kafayı takıp üzülüyor.

Paşam kakasini yaptı çok şükür ama çok koyu yaptı çok üzüldüm niye boyle oluyor anlamadım :110: rahatladı bir de uyusa çok Yoruldum bugün artik ben de uyuyacam yarin kayinvalideye gidecez ozlemiş torununu yine herkesten sakinacam pasami kimseyle paylasamiyorum :KK49:
gittiğinde sakınma, ara sıra uyar sana ters gelen bısı olursa.
dınlenmıs olursun ılgılenırlerse:KK56:

:KK14: biri bizi fotolasın..kocamla yataktayız..elimizde telefon oda karanlık yüzlerimiz beyaz..

Koca demişken akşam eve geldi matah bişi gibi gevrek gülüyo..
-5 Kilosu 3.5 tl salatalık aldım
- :KK57: 5 kilo muuuuu...iyi yarın çorbasını yapar ertesi gün yahnisini :KK14:
-Dalga geçme hesaplı değil mi ?
-:KK70: geç len içeri...

Adam benim gibi kilo hesabı yapmak istiyo ama :KK14:
Anca bu işte..20 kilo patetesle geldi kıştı karlıydı..
Lan bu ne dedim..kariş herkes alıyor kilosu şu kadara geliyor..hem kış gelmez melmez..üşenmesem foto çekicem ...
Değişik bi yaratığa dönüştüler :KK70:
Yarın çekicem :KK70:
Hatta hatta aldığı soğan çuvalında hem yeşik soğanımız var hem kök soğan:KK70:
Ülen adam sanki 10 boğaz besliyor evde:KK70:

:KK14: bide markete gönderince elime tel alıp bekliyorum..
Bi 100 kere arar foto atar..
Hesaplıysa al dedim demez olaydım :KK14:
İndirimli herşeyden alıyor :KK14:
Aha benimkinin kafasi. Ayni ayni.

Çekilir dertmiş :KK8:

:KK70: yoksa cekılmezdı dımi
bugunki esimin kankasi ve kiz arkadisiydi. Bunlar sikintisizdida.... Yarin eski patronum gelicek o sirret bi karidir. :63: ceyrek dahi gelse cekilecek bi yani yok malesef...

aklıma geld. tükürüklü öksürük
kuru değil
genzimi akiyo acaba? Olabilir bence o_O

Şu rota virüsü aşısını yaptıran, yaptıracak olan var mı?
bende hala kararsizim. Fikrin olanlar paylasirsa sevinirim :KK16:

Sen araştırmışsındır. Yan etkilerinden dolayı yaptırmayanlar da var. Uuzn değilse neden yaptırmaya karar verdiğini yazar mısın?
Uzunsa da yazabilirsin de ben vaktini almayayım diye dedim:))
ileride rotavirüs olursa daha kolay atlatsın diye yaptırıcam. yan etkılerını okumadım
okudukça kafam karıısyor

yan yatırma. yatırırsan bile kontrol altında olsun. benımkıde yan yattıgında dönüyor
o yuzden kontrol altında yatırıyorum yan. ben uyuyacagım zaman sırt üstü ve yanlarına yan yatıs yastıgı koyuyorum.
o sekılde dönecegını sanmıyorum.
allah korusun meleklerımızı

Back
X