- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #79.001
Oglani emzirdim kucagimda su an uyuyo..size yaziom bitsin isim sonra uyuyaciiimmm anacim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meme sağmak yoruyo be ..Guldum yazdigina kiz :) daha ne rutinler var onumuzde pembi ya bu nedir ki..daha yemek duzeni 6aydan sonra,uyku duzeni her aksam banyo masajla.. Daha cok isimiz var sabir lazim bize
Oglani emzirdim kucagimda su an uyuyo..size yaziom bitsin isim sonra uyuyaciiimmm anacim![]()
Bende telefon bozlsa diye dua edyrmHakket
Zehir.gibi uykum varken ille sonuna kadar okuyup yazıyom
Acaba uykulu olunca mı size katlanabiliyorum
Yeni telim şarjda ısınmasın
kociş alıverdi..atarlandıydımda bu tel internete girmio ,arıyom çalmıyo ...yetti be zati evin içine hapsoldumlar vs
Bide kartını bloke ettim..şifresiini bilemedim..tel arama yapmadı ,he atom a101 e indiydiksonra caldı ,,,sesin gelmio dedi..dışardaaayımm dışardaaa dedim ne nee nee dediiii hauvaaannn dedim tamamen kapadım
1 saate eve geldi merak itmiş.. Kapıyı yüzüne kapadım ..akşama teknksadaydık
Yazın kredinin biri bitince alınacaktı ohh ohhh ohhh![]()
Meme sağmak yoruyo be ..
Vızk vızk ..
Doğru daha neler var..ablam zor ödev yaptırıyor eşşek sıpasınakeyfini cıkar dedi bana..
Derin donsurucuda 90 cc var..sabaha karşı mememin biri sertleşiyor diğeride ona yakın oluhor..ağrı yaptığu için sağıyorum gece uyuyacağı zaman veriyorum biberonla hepsi bu..aslında öğlen falan sağıp saklamak istiyorım ama anca yetiyorBen hep alayim dedm ama alamadim makinayi,hep indirimde yakaladim kacirdim bizmki yuzunden.ama gerek olmayabilir bi gor nasil emiyor sutun geliyor fln dediler de cidden cocuk surekli iciyor ya anca ona yetiyor..sagip ekstra saklayamam ben su an mesela. Sen sagdigini meme vermek yerine biberondan vermek icin mi sagiyosun? Yoksa ekstra sut mu cikiyor bebise :)
Bende telefon bozlsa diye dua edyrmbozldu bozulcak ama yeni televizyon ses sistemi felan aldk nasl olcak blmyrm bizimki taksit.olayini sevmyo sagolsn nolcsksa taksitle alınca eldeki parayı bitirdik
Merhaba arkadaşlar,
Bebegim 3 gundur 38-38.6 arasi atesle kıvranıyor.
(1 çay kaşığı) Calpol de verdim 6 saatte bir eğer ateşi düşmesi ise.
Dr a gidince bunu söylediğimde, beni şu cümleyle bozdu 'bizim evde 5 çeşit çay kaşığı var, hepsinin hacmi farklı, enjektör alacaksın 2.5cc çekip onu vereceksin, 6 saat sonra ateş yukseldiyse, tekrar vereceksin'...
Kendimi dünyadaki en cahil cuhela insanmisim gibi hissettim.
Bilginiz olsun.
Genellikle rahatim ama bazi karilar var bilirsin. Fenalafin fenasi. Kari arkamdan laf etmesin diye evi temizledim be. Yasida 70, ama isi bitmemis. Tas gibi. Dini imani para. Baska konusabilecegin konuda yok zaten. 9 sene cektim ben bunu. Allahin her gunu. Hamileligi bahane ederek kurtuldum. Patron musveddesi. Sillik.deli ...
Yarın büyük nazar geliyomuşmuş...
Allah korur ,rahat olursan değmez,korkarsan daha cok değer..
yooo,benim uydurmam bu..sen alim söylemiş say
![]()
Derin donsurucuda 90 cc var..sabaha karşı mememin biri sertleşiyor diğeride ona yakın oluhor..ağrı yaptığu için sağıyorum gece uyuyacağı zaman veriyorum biberonla hepsi bu..aslında öğlen falan sağıp saklamak istiyorım ama anca yetiyor
Öğlen hep yumuşak memişlrrim
Telefonumda Eymene ait tam 1114 resmi harci diske attim telefonum hizlandi![]()
kendime telebaytlık disk almam lazım bu hesaba göre2 ayda 1114 ise 5 ayda kaç resim yapar?
buyrun
Korkarım 2.yi alucaz bizde..kendime telebaytlık disk almam lazım bu hesaba göre![]()
Üstteki cevap sanaydıKorkarım 2.yi alucaz bizde..
Niye cok çekiyosak![]()
Ee çocuk görmemişiz ondan![]()
Bikini haricinde olan bitenKızlar geceleri yatarken bebeklerinize neler giydiyosunuz ben çok kararsz kaliyrm herkes bise diyo