2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Guldum yazdigina kiz :) daha ne rutinler var onumuzde pembi ya bu nedir ki..daha yemek duzeni 6aydan sonra,uyku duzeni her aksam banyo masajla.. Daha cok isimiz var sabir lazim bize
Meme sağmak yoruyo be ..
Vızk vızk ..
:KK14:
Doğru daha neler var..ablam zor ödev yaptırıyor eşşek sıpasına :63: keyfini cıkar dedi bana..

Bir gecenin daha sonuna geldik yayında emeği gecen yastık ve yorgqnq her ne kadar kullanmasam da tesekkur ederim :KK49: pasa uyumadi bugün gazdan kıvranıp duruyor beşiği sallamaktan kollarım agridi gözler sis zombi gibi oldum :KK11:

Hakket :eek:
Zehir.gibi uykum varken ille sonuna kadar okuyup yazıyom :KK14:
Acaba uykulu olunca mı size katlanabiliyorum :KK70:

Yeni telim şarjda ısınmasın :21:
:cool: kociş alıverdi..atarlandıydımda bu tel internete girmio ,arıyom çalmıyo ...yetti be zati evin içine hapsoldumlar vs :KK59:
Bide kartını bloke ettim..şifresiini bilemedim..tel arama yapmadı ,he atom a101 e indiydik:KK53: sonra caldı ,,,sesin gelmio dedi..dışardaaayımm dışardaaa dedim ne nee nee dediiii hauvaaannn dedim tamamen kapadım:cool:
1 saate eve geldi merak itmiş.. Kapıyı yüzüne kapadım ..akşama teknksadaydık :21:
Yazın kredinin biri bitince alınacaktı ohh ohhh ohhh:21:
Bende telefon bozlsa diye dua edyrm :D bozldu bozulcak ama yeni televizyon ses sistemi felan aldk nasl olcak blmyrm bizimki taksit.olayini sevmyo sagolsn nolcsksa taksitle alınca eldeki parayı bitirdik

Meme sağmak yoruyo be ..
Vızk vızk ..
:KK14:
Doğru daha neler var..ablam zor ödev yaptırıyor eşşek sıpasına :63: keyfini cıkar dedi bana..

Ben hep alayim dedm ama alamadim makinayi,hep indirimde yakaladim kacirdim bizmki yuzunden.ama gerek olmayabilir bi gor nasil emiyor sutun geliyor fln dediler de cidden cocuk surekli iciyor ya anca ona yetiyor..sagip ekstra saklayamam ben su an mesela. Sen sagdigini meme vermek yerine biberondan vermek icin mi sagiyosun? Yoksa ekstra sut mu cikiyor bebise :)

Ben hep alayim dedm ama alamadim makinayi,hep indirimde yakaladim kacirdim bizmki yuzunden.ama gerek olmayabilir bi gor nasil emiyor sutun geliyor fln dediler de cidden cocuk surekli iciyor ya anca ona yetiyor..sagip ekstra saklayamam ben su an mesela. Sen sagdigini meme vermek yerine biberondan vermek icin mi sagiyosun? Yoksa ekstra sut mu cikiyor bebise :)
Derin donsurucuda 90 cc var..sabaha karşı mememin biri sertleşiyor diğeride ona yakın oluhor..ağrı yaptığu için sağıyorum gece uyuyacağı zaman veriyorum biberonla hepsi bu..aslında öğlen falan sağıp saklamak istiyorım ama anca yetiyor
Öğlen hep yumuşak memişlrrim

Bende telefon bozlsa diye dua edyrm :KK70: bozldu bozulcak ama yeni televizyon ses sistemi felan aldk nasl olcak blmyrm bizimki taksit.olayini sevmyo sagolsn nolcsksa taksitle alınca eldeki parayı bitirdik
:KK14: kafanı kullan acık..
Yada sabret dicem ama bak hiç alınmaz yada dandik bişi alır ha :KK14:
Bebeğin masrafıydı falan der..

Çok biliyor onlar kendileri diyor çay kaşığı diye
Merhaba arkadaşlar,
Bebegim 3 gundur 38-38.6 arasi atesle kıvranıyor.
(1 çay kaşığı) Calpol de verdim 6 saatte bir eğer ateşi düşmesi ise.
Dr a gidince bunu söylediğimde, beni şu cümleyle bozdu 'bizim evde 5 çeşit çay kaşığı var, hepsinin hacmi farklı, enjektör alacaksın 2.5cc çekip onu vereceksin, 6 saat sonra ateş yukseldiyse, tekrar vereceksin'...
Kendimi dünyadaki en cahil cuhela insanmisim gibi hissettim.
Bilginiz olsun.

:KK70: deli ...
Yarın büyük nazar geliyomuşmuş...
Allah korur ,rahat olursan değmez,korkarsan daha cok değer..
:KK14: yooo,benim uydurmam bu..sen alim söylemiş say:KK11:
Genellikle rahatim ama bazi karilar var bilirsin. Fenalafin fenasi. Kari arkamdan laf etmesin diye evi temizledim be. Yasida 70, ama isi bitmemis. Tas gibi. Dini imani para. Baska konusabilecegin konuda yok zaten. 9 sene cektim ben bunu. Allahin her gunu. Hamileligi bahane ederek kurtuldum. Patron musveddesi. Sillik. :KK11: Neyse iyi yanindan bakayim... Altin getirir :KK53:

Derin donsurucuda 90 cc var..sabaha karşı mememin biri sertleşiyor diğeride ona yakın oluhor..ağrı yaptığu için sağıyorum gece uyuyacağı zaman veriyorum biberonla hepsi bu..aslında öğlen falan sağıp saklamak istiyorım ama anca yetiyor
Öğlen hep yumuşak memişlrrim

Anlamisko :KK48:benim o sert memisleri alpisko agzina layik ... :KK48: Ama bi yere gidecegin zaman cok ise yarar makina..bnm gicik herif siparis etmedi kac kez sonra da gerek olur mu ki biberondan icince cok gaz olurmus dio doktor dedi ya bunu..her defasinda istemiom temem len dedim trip attim :KK11: insanda heves mi birakiii bunlarr

Kızlar geceleri yatarken bebeklerinize neler giydiyosunuz ben çok kararsz kaliyrm herkes bise diyo

Back
X