2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende salliyorum ayagimda gunduz gece uyumuyo benimkidw bir kac gündür rezwne bende vermedim seninkinin gazimi varki rezene veriyorsun
Yoo canm resene vermedim hic gazi iok zmanlar oldugu gbi degil ama cok huzursuz uykuyka savasyo resmen uyutmakta zorlanyorum.Ayakta sallamayi da istemiyor.besiginde sallancak ;)

eac0d-trio-acde.webp
bunu kullanan varmı arkadaşlar nasıl kullanıyorsunuz 10 damlamı bi sorun yaşattımı bebeklerinizde

Arkadaslar benim bebegimde 19 ocak 2016 dogumlu.asiri derece sallamaya alısti.Bebegim kolikti inanilmaz derecede aglama krizlerne griyodu malesef bu sekilde uyuttuk.simdi ise hep sallanmak istiuo ve gunduz hic uykusu yok resmn uyumamak icin direniyo.boyke olanlar varmi ne yapmaliyim.rezene vermedim hic.veren arkadaslar varmi?
bnmki de sallanarak uyurdu iki üç gün önce emziğe alıştırdım şimdi rahatım emziği alınca ağzına on dk da uyuyo sallanmadan.

Yoo canm resene vermedim hic gazi iok zmanlar oldugu gbi degil ama cok huzursuz uykuyka savasyo resmen uyutmakta zorlanyorum.Ayakta sallamayi da istemiyor.besiginde sallancak :KK66:
ayni benim oğlumun su anki halini anlatıyorsun benimki ayaktada uyumuyo sipacik gaz bizde var insallah gecer yavas yavas uzaklas bebeğin den alisir inşallah

Haha :KK70: elleriyle de tutuyo mu memeyi benmki öyle yapiyo :KK70: sanki elinden alacaklar bide çok acikinca kucagimdaysa yüzümü tutuyo elleriyle saldırıyo resmen meme aryo kafayı sallaya sallaya :KK70:

Bazentutuyor emerken :KK48: yuzunu tutmadi daha komikMis ama yaa:KK48: ben bazen dudagimi zor kaciriyorum,yalamaya basladi mi kac kacc :KK53:

yaaa offf bnmki ağlamıyo işte yaa
nasıl iş anlamadım ki
Ağlamıyorsa sen de daha fazla üzme kendini, demek ki incitmedin minnoşu. Herkeste olur öyle, bilerek isteyerek yapmadın ya. Ben bazen seveyim derken kantarın topuzunu kaçırıp ağlatıyorum kızımı,oldu yani bir kaç defa. (ayı yavrusunu severken hesabı) :110:
Ne yapalım biz de yavaş yavaş öğreneceğiz. Yine de kimse bizden iyi bakamaz ki onlara, annesisin sen,ötesi var mı..

Arkadaslar benim bebegimde 19 ocak 2016 dogumlu.asiri derece sallamaya alısti.Bebegim kolikti inanilmaz derecede aglama krizlerne griyodu malesef bu sekilde uyuttuk.simdi ise hep sallanmak istiuo ve gunduz hic uykusu yok resmn uyumamak icin direniyo.boyke olanlar varmi ne yapmaliyim.rezene vermedim hic.veren arkadaslar varmi?
Ben verdim rezene, ama uyku etkisinden ziyade gaz çıkarması için verdim. Uyku bakımından bir etkisini görmedim ben kızımda.

Kızlar haberlerde okudum. 4 aylık bebek yüzüne battaniye gelmiş, havasızlıktan ölmüş. Çok üzüldüm yaa. Bi de bizimki bi ara üstünü açıyordu, şimdi başına çekiye battaniyesini. Nası kötü oldum. Ama aklımda almadı yaa illa hava almaz mı ya da daralınca tepinip açamaz mı?

Kızlar kanguru kullananlar kaç aylıkken başladınız ?24 ündr 3 aylık oluyobenim minnoş.bugün aldım e bebekten kraft marka.eve gelince denedim çok zwvkli :KK45:
Ben geçen hafta başladım ama yük bindirmiyorum popişe. Kaldırıyorum yine kucağıma ya da destekliyorum popişi. Hani biz bisiklete binince bacak aramız ağrır ya onun da ağrır diye korkuyorum :)

Gündüz beraber yatağa girin yatarken emzir o şekilde uyur sonra yanından kalk ya fa isin yoksa sende uyu. Yaninda durursan daha cok uyuyorlar.Ben rezene vermiştim 2 aylik fln di ama pek bi etkisini gormedim. Milupanin rezene cayi idi verdiğim. Ama bi arkadasim milupa papatya cayindan çok memnun sabah akşam bi çay kaşığı veriyorum çok rahatlatıyor diyor.ben denemedim suan için gerek yok diye.

Back
X