2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar
sebze yapan yok mu bebegıne, bi ben mı yapıyorum yani? benden başka kimse yazmıyor
paylasım yapmıyor. bundan sonra bende paylaşmıycam :63:
Dur kız...yapıyozda sen hergün bişi ekliyon:KK11:
Bugün hippin kavanoz mamalarına baktım.inceledim..
4. Ay6. Ay ayırmışlarda..tavuk falan geçiyor tavuklu pirinçli menüler :kahve:
Şu evin işi bitsin ..bisküvi aldık hipp..sevdi..
Ama ben taze fasyulye haşlayıp yedirsemmi:KK53:
Bide mısırı rondodan geçirsem:KK53:

Dur kız...yapıyozda sen hergün bişi ekliyon:KK11:
Bugün hippin kavanoz mamalarına baktım.inceledim..
4. Ay6. Ay ayırmışlarda..tavuk falan geçiyor tavuklu pirinçli menüler :kahve:
Şu evin işi bitsin ..bisküvi aldık hipp..sevdi..
Ama ben taze fasyulye haşlayıp yedirsemmi:KK53:
Bide mısırı rondodan geçirsem:KK53:
bu arada tadına baktım bisküvinin tatlı biraz :D

Ama sör haklı yaa havuza kendim bile girmeyi düşünmüyorum yawruyu hiç sokamam heralde. Bunaldıkça duş daha iyi. Ben de hamilelikten beri ottan b.ktan mikrop kapıp idrar yolu enfeksiyonu mantar vs olup duruyorum. Oğluşla bana sakıncalı babası girsin ona bişi olmaz :KK70:
Surrender Surrender @hiuf
:D yazık kız adama o da gırmesın

kızlar bişi dicem size :deli: diyim mi ? :KK70:

ben hamilelikten bu yana sadece 1 kere açılış yaptım :deli: :KK70: :KK53:
adam iyi sabredıyor:eek: çocugu yapana kadar peşinde kırk takla attım kız denk getırmek için
allah da gönlümüze göre verdı
işim bitti adamla :KK70: kullandım attım onu
:KK70:delisin ya kullandım nedir
:oha:valla iyi sabretmis:KK57:

uyku saatlerınız nasıl kızlar? tüm günün sattı olmasa da akşam 6 dan sonra nasıl gıdıyor?
Gündüz bir düzen oturtamadik ne zaman mizirdanirsa yatiriyrm en fazla bir saat uyur. Gece uykusuna ise 8- 9 arası geçer iki üç kez kalkar sabah 6 da da tam uyanirdi. Bir iki gündür bu düzenimiz bozuldu gece çok uyaniyo. Ya sizin?

bebe bisküvisini kendim yaparım diye düşündüm, yaparım yapmasına da ama nereye kadar?
evın işi hiç bitmiyor ki.. bebegın çorbasını zor yapıyorum. yanından ayrıl kıyametı koparıyor. o oynayacak sen de onu izleyeceksın onu istiyor. sonra düşündüm paket olmayan ne var? her şey ilaçlı
her seyi dozunda yapmak en iyisi, geçen gün görümcem mama verdiğimi duyunca söylediği şey, '' pirinç unu ver bari annesi''
ulen değirmen benım evımde mı, ben mı yapıyorum pirinç ununu. o da paket? hem mama ondan daha faydalı
en azından bebege göre yapılıyor.
ee nereye kadar kacıcaz bunlardan. sebze ve meyveler dogal degıl.
kan ilacı parabenli, d vitamını parabenlı. ee sen bunları kullandın
bebege bişi olur ilaç verır doktor.. ilaç çok mu iyi?
ne farkı kaldı? yükledin bebegın vücuduna?

işin özü, abartıya kaçmadan devam etmek istiyorum bazı seylere. kulagımı da kapamak istiyorum nutukçulara.
nasıl ki aşıyı bebege yapıp bagısıklık kazandırıyorlar, aynı sekılde bazı seylere de alısmalı ve çok sonradan alınca şaşırmalı vücut.

Back
X