• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Uyuyordu
Etrafı barikatlarla çevrili
Yastıklar kocaman ayıııı
Aşmış hepsini kendi bölümünden benim yatağa ordan da aşağı...
Dudağı patladı bu sefer dişler var ya
Canim gecmis olsun ben bi yere gidince yorgani katlayip yere yatryrm yoksa 2 dkda bi gidip kontrol etmek zornda kalyrm aman dikkat et cok hareketliler

Heh işte aynı dediğin nesliii
Çok korkuyorrr...
İlk an ağlayamıyo bile nefesi kesiliyo
Garibim...
Geçen yazmıştım ya anneyiz sarılırız geçer acıları diye...

Sarılıyom... yanında olduğumu hissettiriyorum ama o korku ikimizede yetiyo........

Sağol canımmmm....
Aman dikkat...
Felaket hızlı sürünüyo bide ... kuzdığımı biliyo ben kafayı çevirdiğim an tehlikeli yerlere koşuyo...

Zayıflık konusunu takma yaa
Benimki bu aralar zayıfladı
Dr bile gitmiom
Saçma elbette ama

Blw seven bir concon dahaaaa
Ne güzel
Biximki bu aralar çok sıkıntı
Sadece meyve seviyoo
Bende kestim artık meyveyiii..

Dün kabak köfte yaptım yemedi
Bugün tost makinada patates peynir tost yaptım yemedi
Kabagı ızgara yaptım onu biraz mıncıkladı...
Bakalımm moral bozmak yookk

Nolduuuu
Hayırdır inş
Yoksa lohusa şeysi miii
Yok lohusa şeysi deil
Yazmıyım şimdi ortalık karışmasın

Benim oglumda memleketten eve donecegimiz gun kustu. Gecede inlemisti. Dere kenari esintiliydi onceki gun. Üşuttu. Sonra bir daha olmadi. Karnina ve ayaginin altina sicak tut. Gecer insallah. Gecmezse dr a gidersin. Havalarda gunes ama bazen soguk oluyo. Corap mutlaka giydiriyorum. Gece ustlerinide aciyorlar. Gece bazen serin oluyo. Gunduz sicak. Ne giydircegimi sasiriyorum.
Bir daha olmadı şükür.

Uyuyordu
Etrafı barikatlarla çevrili
Yastıklar kocaman ayıııı
Aşmış hepsini kendi bölümünden benim yatağa ordan da aşağı...
Dudağı patladı bu sefer dişler var ya
geçmiş olsun.

Bayramdan birşey anlamadım. Yine hep evde geçti anasını satayım..
Dün kocama gezmeye götür dedim götürmedi. Kendi gitti gelmedi. Bugünde aynı şeyi yaptı. Akşamda arkadaşının düğünü varmış. Oraya götüreyim diyor birde. Biliyor, sevmem düğüne gitmeleri.
Gıcık...
Gıcık...
Gıcık...

Bir daha olmadı şükür.

geçmiş olsun.

Bayramdan birşey anlamadım. Yine hep evde geçti anasını satayım..
Dün kocama gezmeye götür dedim götürmedi. Kendi gitti gelmedi. Bugünde aynı şeyi yaptı. Akşamda arkadaşının düğünü varmış. Oraya götüreyim diyor birde. Biliyor, sevmem düğüne gitmeleri.
Gıcık...
Gıcık...
Gıcık...
Benimkide oyle kendi geziyo bize gelince yorgunum oluyo. Bayramda bir anneme gittim kaldim baska bir yere gitmedik. İki gün izni vardi zaten vde pinekledik yalnizda yollamiyo cocuklarla ayni dediğin gibi
Gıcık
Gıcık
Gıcık...:63:

Back
X