• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Medipol pahalı olunca ben de Erdem hastanesine gittim Güneşli erdem'e evet doğum fiyatı uygun arkadaşım yeni doğum yaptı o yüzden gitmiştim doktorundan da memnundu yalnız ikiz gebelik konusunda 32.ve 33.haftada gelinirse hastane yönetiminin doğum için başka hastaneye yönlendirdiğini doktor benimle paylaştı o yüzden ikinci bir b planın olsun dedi ve özellikle devlet önerdi bu yüzden Erdem Hastanesi'ne eledim aslında yoğun bakım kısmının tedarikli olduğunu ama hastane yönetiminin bu konuda biraz çekinceli davrandığını söyledi son olan yeni doğan yoğun bakım olan olaylarından dolayı
benim bi kaç fiyat aldıgım hastane var tabi bu senenim fiyatları önümüzdeki sene ne olur bilmiyorum
özel güngören hastanesi normal 20k sezaryen 34k
medicine atlas bagcılar normal 25k sezaryen 55k
medipol mega bagcılar normal 45k sezaryen 100k
esenler avicenna normal 20k sezaryen 30k

Ay inanamıyorum gerçekten şaka gibi. Umarım gidip siz alırsınız hemencik 😄 az bulunan bir iğne demekki ilginç

Forumdan giden birkaç kişiye de yazdım bakalım şöyle üstten genel yorumlar fena değil sezaryen için de 22k yazmışlar bir yerde son olaylar aslında beni özel hastanelere karşı da ittigi için şehir hastanesinde doğum yapmak istemiştim ama malum eş almıyorlar diye el yine özele mecbur. Burayı da araştırayım bana uzak değil çünkü güneşli arabayla 20dk falan
Zorunlu sezeryan 25 denildi fiyat sabitleme yok ocakta zam gelecekmiş Gulnar hanıma gitmiştim canım bilgin olsun

benim bi kaç fiyat aldıgım hastane var tabi bu senenim fiyatları önümüzdeki sene ne olur bilmiyorum
Medipol mega nin yüksek olduğunu duymuştum GOP avrasya hastanesi de 55bindi

Zorunlu sezeryan 25 denildi fiyat sabitleme yok ocakta zam gelecekmiş Gulnar hanıma gitmiştim canım bilgin olsun
Forumdan yeni doğum yapmış birine denk geldim ona yazdım son yanıtlarıma bir bakarsanız bulabilirsiniz o da çok memnun kalmış hastaneden ve Gülnar hanıma gitmiş o da. 22k dedi ama 25de olur fark etmez meltem hastanesine gidecektim ama bakalım 2 hafta sonrasına randevu alıp bir gideyim bakayım ben de nedir ne değildir 🤗

Yok artık 😄 yaklaşık 5 sene önce 4500₺ye iyi bir hastanede doğum yapmıştım ahshdh tabiki 5 senede neler değişmedi ama nelerin fiyatlarına alışmadık ama bu rakamlarda gözüme çok büyük geliyor

Bu hastane hakkında bilgim yok gidip memnun olan tanıdığın var mı acaba

normal ped de muhakkak bulundurun hastaneden çıkarken öyle aman aman kanama olmuyor ped kafi 🤗
Bende yaklaşık 5 yıl önce 3250 TL ye doğum yaptıydım 😐 zamanla birlikte para algımız da gidiyor
Selam kızlar bugün 28+2yiz kontrolümüz vardı bebişler 1300er gram olmuş 🥹 1 kilo 300 gram diyorum gerçi kilolara geçmek nasıl rahatlattı anlatamam 🥹🥹 bu arada kan uyuşmazlığı iğnesi ne zor bulunan bir şeymiş Çorluda bulamadım en sonunda Lüleburgaz’a geldim evime yarın bakmaya devam edicez coombs mudur nedir o testim negatif çıkınca acele etmedik eczaneler rastgele satamıyor biri satınca sıra başka eczaneye geçiyor hepsi birbirine yönlendiriyor şaştım kaldım neden böyle ki acaba fiyatları çok mu uçuk yakın zamanda satın alan oldu mu?
Maşallah yavrucaklarina 🥰
Kan uyuşmazlığı testinden sonra 3 gün içinde iğneni olman lazım. Eğer olamazsan sanırım kan testini tekrarlar. Devlet hastanelerinde hazır bulunuyor. Ben hiç eczaneden aramadım 😊 yani devlete gidince o seni hemşireye yönlendiriyor. Orda evrak falan doludurup iğneni oluyorsun. Bazı yerlerde yarım saat gözlemde tutuyorlar. Zaten yatış yapıyorsun dosya açılıyor. Bir sıkıntı yoksa hemen taburcu ediyorlar.

Sezaryen ve normal doğum arasında ilk defa bu kadar fark gördüm medipol mega maşallah yani 😄

Medipol mega nin yüksek olduğunu duymuştum GOP avrasya hastanesi de 55bindi
detaylıyı avrasyada yaptırdım aslında hastane mükemmel arkadaşımda orada çalışıyor normale 45 dediler ama yinede yüksek 😭 dogum hedıyesı bılezık ve telefon istiyorum eşimden cok yüksek tutar olursa kesin birini almaz o yüzden daha uygunnn yada devlet olması lazım 😅😅

detaylıyı avrasyada yaptırdım aslında hastane mükemmel arkadaşımda orada çalışıyor normale 45 dediler ama yinede yüksek 😭 dogum hedıyesı bılezık ve telefon istiyorum eşimden cok yüksek tutar olursa kesin birini almaz o yüzden daha uygunnn yada devlet olması lazım 😅😅
Hic güleceğim yoktu yine şuan ahahahs

Annem sürekli olarak bana bunu söyleyip duruyordu iki çocukta da
İkisi de alerjen ve ciltleri çok hassas
Ben de pimpirik
En zor yol nereyse hep oradan gittim 🙈 yeğenlerime bildiği gibi yaptı annem ama ben çok zor hamilelik dönemi geçirdiğimden bebeklerime de hep buldumcuk gibi davranıyorum 😬 onlarda 9 ay yıpranan psikolojime verip ne diyorsam onu yapıyorlardı Allah razı olsun
Her yaptığında da bak doğru yapmıyorsun kızım çocuğun çok hassas olacak diyordu
Ve öyle de oldu
Dediğinize kesinlikle katılıyorum yeğenlerimde gördüm haklı olduğunuzu
Ama ben yine kesin bildiğimi yaparım, aşamıyorum
Canim ben oldukca rahat bir anne sayilirim cok pimpirikli degildim ama kizimin sadece disarida islak mendille sildim altini , evdeyken cesmeyi ilik suya hazirlamak 2 saniyemi aliyor sadece guzelce lavaboda yikadim muslin kucuk bezleri ile kuruladim yine oyle yapmayi dusunuyorum hic pisik olmadi kizim 😍

e hem cocugu dogurup hem hedıye ıstememezlık yapmıcaktım tabiki ama eşimide biliyorum çok yüklenirsem birinden birini bırakıcak öylede olsun istemiyorum 😅😅 kaynanam eşimi evde doğurmuş bulamazsam en son evde doğururum ebeside yaşıyor zaten
Ay bacım konforundan ödün verme sen yine de😄😄 ama çok pahalı hastanelere gerek yok yani şöyle yeterli yoğun bakım olmalı temiz olmalı ekip iyi olsun yeter cidden 🥰

Bende yaklaşık 5 yıl önce 3250 TL ye doğum yaptıydım 😐 zamanla birlikte para algımız da gidiyor

Maşallah yavrucaklarina 🥰
Kan uyuşmazlığı testinden sonra 3 gün içinde iğneni olman lazım. Eğer olamazsan sanırım kan testini tekrarlar. Devlet hastanelerinde hazır bulunuyor. Ben hiç eczaneden aramadım 😊 yani devlete gidince o seni hemşireye yönlendiriyor. Orda evrak falan doludurup iğneni oluyorsun. Bazı yerlerde yarım saat gözlemde tutuyorlar. Zaten yatış yapıyorsun dosya açılıyor. Bir sıkıntı yoksa hemen taburcu ediyorlar.
Aa yatış neden bir sıkıntı olabiliyor muu 😯

Forumdan yeni doğum yapmış birine denk geldim ona yazdım son yanıtlarıma bir bakarsanız bulabilirsiniz o da çok memnun kalmış hastaneden ve Gülnar hanıma gitmiş o da. 22k dedi ama 25de olur fark etmez meltem hastanesine gidecektim ama bakalım 2 hafta sonrasına randevu alıp bir gideyim bakayım ben de nedir ne değildir 🤗
Tamam canım hayırlısı bakalım 🌹😍

Selam kızlar bugün 28+2yiz kontrolümüz vardı bebişler 1300er gram olmuş 🥹 1 kilo 300 gram diyorum gerçi kilolara geçmek nasıl rahatlattı anlatamam 🥹🥹 bu arada kan uyuşmazlığı iğnesi ne zor bulunan bir şeymiş Çorluda bulamadım en sonunda Lüleburgaz’a geldim evime yarın bakmaya devam edicez coombs mudur nedir o testim negatif çıkınca acele etmedik eczaneler rastgele satamıyor biri satınca sıra başka eczaneye geçiyor hepsi birbirine yönlendiriyor şaştım kaldım neden böyle ki acaba fiyatları çok mu uçuk yakın zamanda satın alan oldu mu?
Bebislere masallah💕 cerkezköy irmette arkadasim dr istersen sorabilirim heralde bilgisi olur ya da sorabilir. Esim yari tekirdagli, ben de tekirdagda yasadim bir dönem Trakya ❤️ben

🥰 her eczane günde 1 tane satabiliyormuş sanırım bir eczaneden almaya gidiyorduk o satmış sıra diğer eczaneye geçti dediler ona gitmeye çalıştık falan şaka gibi sonra döndük ilçemize yarın sıra hangi eczanede onu öğrendik açılınca kapısına dayanıcaz inanamadım ne garipmiş 😂
Himm simdi okudum ins alirsin hemencik ordan

ya kizlar ben tabi senelerr önce hamileyken dra testlere deli gibi para ödüyoduk, sonra o yil medipol mega acilmis okuldan bi arkdas oraya gidiyodu. Benim dr yememe kiloma cok karisinca ben de bi gidelim baska dr deneyelim demistim medipole. muayene ücretsizdi. Ordaki bi doktorda esimin kuzeninin üni den sinif arkadasiymis, öyle bi gittik sonra gayet güzel devam etti, yani dogum da o kadar ucuzdu ki diger hastanelere göre. Ve her sey yepyeni mis gibiydi. Resmen o zaman bedava gibi biseye dogum yapmistim. Simdi nasil da artmis rakamlar🙈

Back
X