• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Pestilim çikti :işsiz:
Perde çikar yika tak...
Camlari sil.. Pimapenlerin kasalarini sil (camlarin hepsi boydan sürgülü fransiZ balkon zikkimindan)
Koca kisisi ise gidecek yemek yap..
Eymen kaka yapti altini degistir..
Eymen acikti doyur..
Camasir at ser topla katla.. Yerleri süpür sil ..
Koltuklari koca kişisine sildirdim..
Benim kiş temizliğim bitti...
Bi dolaplara giremedim:KK14:
Bi pazar böyle geçti..
5 kilo verdim galiba bugün:KK14:
Yoruldum :işsiz:

Benimde temizlik yapmam lazım taşınacaz diye yapmıyordum taşınma işi iptal yeni ev sahibi oturun demiş eşimde güvenmiş :deli:
Bakalım ne olacak karışmıyorum valla yoruldum eşimi yönlendirmekten:bicak:

Tatlıyı gömdüm:kk77:
Kahveyi de hala götürüyom:kahve:
Yarın rejime girmeye hazır(mıy)ım??:rapci:
70 lerdwn sonra 50 leri görebilecek miyim?:spor:
Rejimw kaç saat dayanabilicem?:sampiyon:
Ya hiç zayıflayamazsam ??:KK57:
Duruya kardeş de lazım :anne:
Geçen gün eşim en iuisi zayıflamafan ikinciyi yapalım dedi.nasıl umudy kesmişse benden.:anneadayı:
Bu arada eşim ana sınıfı ve ilkokuldan arkadaşım ve ilk aşkım olur kendisi(konuyla alakasız ama yazayım dedim .devrelerim yanmış olabilir.kusura bakmayın forum arkidişlerim ):oha:

Benimde temizlik yapmam lazım taşınacaz diye yapmıyordum taşınma işi iptal yeni ev sahibi oturun demiş eşimde güvenmiş :deli:
Bakalım ne olacak karışmıyorum valla yoruldum eşimi yönlendirmekten:bicak:
Sevindim ya bebikle çok zor olurdu
Havalar da serinledi
Temizlik bygün yap yarın yine pis zaten takma boşver :21:

Selam kızlar uykusuz huysuz günler geçuyor yemek de zorla yediriyorum ama hala dıs yok :işsiz: ev temizlenecek ama taşınma durumu var belli olacak yakında onu bekloyorum taşınmak da ayrı zor :deli: ankarqda hava çok soğuk kis geldi ev merkezi şistem geçen yıl aralıkta acmislar bu yıl da ocakta acarlar sanırım saçma sapan anlayışsız insanlar var apartmanda :KK11: evimizin yakıt olsa hemen tasnp gidecem buradan nefret edyorum selam bile veren yok komşuluk bitmiş:KK14: pasa uyudu umarum bu gece uyur çok uykusuz yorgunum :bicak:

Ben de ara ara bir iki gun az kan oluyor bitiyor kilolar da kaldı canım çok sokuluyor kıyafet bile almiyorum kendimi çok kotu hissediyorum bir kaç gundur abur cuburu biraktim verecrm kilolaro kafaya koydum :duduk:
kiloyla ilgili bi skntm yok cok sukur hamile kalmadan onceki kilomdayım butun kıyafetlerımde oluyo ama rahatsızlık duyuyorum olamamaktan

Vernel kullanmiyorum. Durulama yada kisa programda vernel gozune sirke koyuyorum.ilk bir ay vernel kullandim cok koku geldi. Birde allerjik olunca. Bazi kiyafetlerini gunde on sefer degistiriyorum. utu yapmama gerek kalmiyor sirke koyunca .
Ütüye gerek kalmıyor mu :KK49: ne sirkesi
Detay istiyorum. Ütüsü hiç bitmiyor minnoşun

Ütüye gerek kalmıyor mu :KK49: ne sirkesi
Detay istiyorum. Ütüsü hiç bitmiyor minnoşun
Ek gidada cogunluk batiyo ustu. Gunde bir kac kez ust degistiriyorum. Utuyu mikrobu kirsin diye yapiyorum. Sirke de ayni gorevi goruyo. Mikrop oldurucu. DO yuzden gunluk sık kullandigima utu yapmiyorum. Vernel bebek vernelide olsa kimyasal kaliyo giyside. Elma Sirke koydum. Sirke gibide kokmuyo agir kokuda yok kiyafette. Yikama bitince sonra durulama yapiyorum yada kisa program aciyorum . Sadece vernel gozune sirke koyuyorum. sirke cok faydali. Bigaz enf . Vajinal mantara .

Ek gidada cogunluk batiyo ustu. Gunde bir kac kez ust degistiriyorum. Utuyu mikrobu kirsin diye yapiyorum. Sirke de ayni gorevi goruyo. Mikrop oldurucu. DO yuzden gunluk sık kullandigima utu yapmiyorum. Vernel bebek vernelide olsa kimyasal kaliyo giyside. Elma Sirke koydum. Sirke gibide kokmuyo agir kokuda yok kiyafette. Yikama bitince sonra durulama yapiyorum yada kisa program aciyorum . Sadece vernel gozune sirke koyuyorum. sirke cok faydali. Bigaz enf . Vajinal mantara .
sırke herseye faydalı ya bende arada oglusun altını pipisini felan sirkeli suyla silyorum

Back
X