2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yok yaa ince bile olmuyor bılesın. bırazcık kalınsa hareket edemıyor cocuk. dısarda harıka olur tabii ki böyle bişi.
e incesini alsan o da sıcak tutmaz . uyku tulumunun anlamı kalmadı benım için. polar tulum gıysın napalım :KK70:
Nabza gore serbet verice artik yapacak baska bisey yok :KK53: benimki soyunup giyinirken bile kavga kiyamet, alt da degistirmiyo kaciveriyo artik. Rahatlarina duskunler, isimiz var bunlarla valla...

Nabza gore serbet verice artik yapacak baska bisey yok :KK53: benimki soyunup giyinirken bile kavga kiyamet, alt da degistirmiyo kaciveriyo artik. Rahatlarina duskunler, isimiz var bunlarla valla...
benımkı alt degıstırmenın sonlarına yakın kurtlanıp basıyor cıglığı. iyice arsızlaştı :KK53:

ee napcaz? polar tulum var ustunde zaten. belden asagısına da battanıye örttum.
Valla bunlara ayakli.. ayaksiz.. torbali.. torbasiz hiçbi şey olmayacak:bicak:

Napacaz gidicez kalın pijama takımları alıp giydiricez. Havlu falan..

Kutupta yaşamıyoz ya hoş. .

Ayni seyleri dusunuyodum bende bugun... zaten yemek yedirmek ve uyku tum gunumu aliyo neredeyse... cok bunaldim, minnosda bunalmistir...

Bebeğe bakıyosun iş kalıyo iş yapayım diyosun bebeği ihmal ediyosun yani öyle geliyo bana ki zaten ihmale asla izin vermek istemiyo yawrum.
Her gün dışarı çıkmak istiyo bunalıyo evde. Dolaşıp geliyoruz eve girmek istemiyo..
Çıldırıciimm (buraya hunili bi smile istiyorum)

Back
X