• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    163
24. Haftada daha net oluyor dedi doktor bakalım o haftayı bekliyorum ahahhaha
Ay benim cumartesi randevum var şeker yüklemesi için 24 olcam bakalım kime benziyor
Arkadaşlarım sana benzettim dedi benim ailem de öyle
Biri oğluna benzetiyor bilin bakalım kim shshshdjfkfm

Bence tam tersi ya ben sezeryan oldum zaten ilkinde bu da sezeryan olacak. Sonda oluyor kanamayı kontrol ediyorlar falan derken altta pijama olsa rahat edilmez sürekli indir kaldır zor bana göre. Kızımı aralıkta doğurdum hiç serin gelmedi bana klima da var zaten odalarda emzirme falan derken üşümedim hiç.
Bende sonda takmamislardi dediğin gibi olursa daha rahat tabi ben hemen üşüten biri olduğum için ikiliden yana tercihim🥲

Ameliyathanedeki titreme soğuktan değil bence ya korkudan heyecandan oluyor bende de olmuştu çok net hatırlıyorum. Orası öyle tabi iki takımda konulabilir tesettürlüler için. Ben doğumumda özel oda tutmuştum ayrı bir odası vardı gelenler orda durdu benle bebeğin yanına girmediler. odada erkek eşim dışında asla istemem sevmem babamda olsa olmaz yani o yüzden sorun yaşamadım. Hatta çıkarken bile üstümü değişmedim üstüme montumu giydim öyle eve gittim ertesi sabah.
Kanda kaybediyoruz tabi onun etkisi de var soğuk hissetme de benim pikenin içine ameliyathaneden yukarı kadar çıkardıkları da soba borusu gbi birşeyle sıcak hava vermislerdi

İnanın iştahsız çocuk daha zor. Keşke tombik olsalar ya 🥺😅 canım kızımla hala uğraşıyoruz 😐
Benim kızım sutten kesene kadar neredeyse ek gıdayı gidim gıdım yiyordu şimdi yiyor çok şükür ama yapısı minyon kilosu hep sınırda boyu normal doktor genetik size çekmiş dedi

Kanda kaybediyoruz tabi onun etkisi de var soğuk hissetme de benim pikenin içine ameliyathaneden yukarı kadar çıkardıkları da soba borusu gbi birşeyle sıcak hava vermislerdi
Benim titreme daha operasyon başlamadan olmuştu anestezi iğnesini yapmadan önce. O yüzden korku ve heyecan olduğunu düşünüyorum benimkinin. Uyuştuktan sonra çok bişey olmadı bana hissetmedim. Odaya çıkınca da öyle üşüme olmadı bende ya herkes farklı işte. Siz de sezeryan mi olmuştunuz benim belden aşası uyuşmuştu ama sanki sakinleştirici de veriyorlar gibi geldi bana.

Benim kızım sutten kesene kadar neredeyse ek gıdayı gidim gıdım yiyordu şimdi yiyor çok şükür ama yapısı minyon kilosu hep sınırda boyu normal doktor genetik size çekmiş dedi
Ne güzel en azından şimdi yiyormuş 🥰 benim kız doğduğundan beri hep böyle. Küçük doğdular çene kasları zayıftı. Biberini 40 ml bitirmesi 40 dk sürüyordu. 3.5 ay ağzına akıttım. Emerken yorulduğu için. Sürekli ogurmesi kusması vardı. Bunlar zamanla azaldı ama o yüzden persentilin hep en alt sınırda devam ediyor. Bugün kontrolü vardı gastroda. Çok şükür çölyak falan değilmiş. Tamamen yememekten kaynaklı. Bakalım vitamin falan toparlicaz inşallah. 😊
Şimdi okula gidiyorlar. Okulda en küçük benimkiler. Biraz onlara arkadaş gibi bakmıyor arkadaşları 🥺 bizimkilerde civciv gibi onların peşinde koşturuyor. İster istemez üzülüyorum.

Arkadaşlar ailesi bebek doğumu için boğmaca aşısı olacak olan var mı? Buradaki doktorlar aileniz sizinle olacaksa ilk 3 ay aşılanıp gelsinler dediler. Türkiye’de sağlık ocağında falan bunu beyan etseler aşıyı özel satın alsak yaparlar mı acaba. Boğmaca aşısı 2. Ay yapılıyormuş bebeği korumakn temastan en az 4 hafta önce aşılanıp gelsinler dediler. Bizde yaptırtmak istiyoruz ikimizin annesine de

Kızlar ya siz ultrason fotoğrafından size ya da eşinize benzetebildiniz miii bebeği Ahahahahah işteyim durup dururken şunu bi kızlara sorayım perileri geldi 😅😅😅
Benimki aynı babasına benziyordu 20.haftada gördüğümde. İnşallah biraz da bana benzer diye dua ediyorum 😅😅

Kızlar bende geçen hafta antibiyotik kullanımından sonra mantar olduğumu düşünüyorum. Batma kaşıntı acı var çünkü. Doktoruma kontrolüm vardı ama eşimin bacaktaki çapraz bağları koptuğu için araç kullanamıyor benim de tek başıma gideceğim yakınlıkta değil. Napayım ben? Grip bronşit derken o kadar ilaç kullandım ki şimdi bir de mantar çıktı
Canım geçmiş olsun antibiyotik sonrası probiyotik alınmazsa mantar yapıyor maalesef ki mantar gebeleri cok seviyomuş doktorum öyle söyledi. Bol su iç ve şekerli tatlı gıdalardan meyveden vs bi süre uzak dur. Tatlı şeyler daha cok mantarı tetikliyor. Doktora gidene kadar idare eder seni

Benim kızımı anlatmışsın 😄 memeyi bile zor veriyordum 10 ay benim zorumla emdi 4. Ayda mama desteği vermeye başladık mecburen çünkü kilo alamıyordu mamayı da zor beğendirmiştik hanımefendiye😄
Benim titreme daha operasyon başlamadan olmuştu anestezi iğnesini yapmadan önce. O yüzden korku ve heyecan olduğunu düşünüyorum benimkinin. Uyuştuktan sonra çok bişey olmadı bana hissetmedim. Odaya çıkınca da öyle üşüme olmadı bende ya herkes farklı işte. Siz de sezeryan mi olmuştunuz benim belden aşası uyuşmuştu ama sanki sakinleştirici de veriyorlar gibi geldi bana.
Ben sezaryene zaten doğum sancısı ile girdim ama benimde operasyon öncesi başlamıştı titreme yani şöyle hatırlıyorum iğne yapıldı uzandım ve başladım titremeye😄😄 damarlarim için ameliyat olurkende tir tir titredim bende zaten kansızlık var onunda etkisiyle galiba ilginç oluyor. Doğumdan sonraki gün tutulmuştu sol yanım komple. İğnelerle çözüldüm. Bu kez doktor izin verirse eşimde yanımda olsun isteyeceğim stresimi büyük ölçüde azaltır diye düşünüyorum 🥲 zira bebeği görene kadar sanki ömür geçiyor..

kizlar ben simdi 22 haftalık oldum beni hala saglik ocağından aramadılar yarın ben direk gidip kendim mi vurdurayım aşı için 🩵

Ay benim cumartesi randevum var şeker yüklemesi için 24 olcam bakalım kime benziyor
Arkadaşlarım sana benzettim dedi benim ailem de öyle
Biri oğluna benzetiyor bilin bakalım kim shshshdjfkfm
en korktugum sey ya kocama benzesin istiyorum oglusum ama sürekli o aynı oglum aynı kardesimde dersede cinnet geciririm herhalde🤫🤫

Back
X