2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy hemen çaprazımda hif ne iyi dedin :KK9:
Bnmde karşıda...
Acil misafir geldiğinde alıyorum
Hamur karma derdi yok
Maya bekleme yok
Tosttan bile kısa sürede kabarık kabarık pişiler oluyo
Ben gidene kadar hamur kalmıcak fırında. Oğlanı uyutup öyle gideyim diyorum 11 buçuk civarı. Hamur bulursam buyurun anacıımm :hamarat:
(Evimin karışıklığına bakmayın)

Böyle durumlar için
O kadar yakınsa telf no iste
Ara hamur ayırt
Yada çırak varsa
Göndersinler
Bebek var de ...

Bnmde karşıda...
Acil misafir geldiğinde alıyorum
Hamur karma derdi yok
Maya bekleme yok
Tosttan bile kısa sürede kabarık kabarık pişiler oluyo

Böyle durumlar için
O kadar yakınsa telf no iste
Ara hamur ayırt
Yada çırak varsa
Göndersinler
Bebek var de ...

Eve göndermezler de tel no alıp ayırtayım hif iyi fikir:KK66: Oğlan uyudu şimdi ben de tabi 4 saattir aç olduğum için şurdan şuraya gitcek halim yok :ruh:
Hayaller pişi hayatlar peynir ekmek :KK70:

Hepimizin evi aynı...
Dün katladığım çamaşırları yerleştireyim sonrda evi süpürürüm dedim.
Kıyameti kopardı

Ev süpürme işi kaldı
Her yer saç
Bıktım
Saçtan yaa
Ben çamaşırları katladım yerleştiremeden ordan oraya sürünmekten geri bozuldular süpürmek şurda dursun.
Açım peynir ekmeemi yiyim.
Benim de kafadaki saçların yarısı eve yayılmış durumda..

Hepimizin evi aynı...
Dün katladığım çamaşırları yerleştireyim sonrda evi süpürürüm dedim.
Kıyameti kopardı

Ev süpürme işi kaldı
Her yer saç
Bıktım
Saçtan yaa
ne olacak bizm bu saçlar aay,,her gün süpürüyorum,saçlarımı topluyorum yine her yer saçç.eşim artık bıktım diyor yerde saç gördükçe :KK12::KK12:

Hastaneden geldigimde oyleydi 3 gun topuzdu ve yattigim gun sabaha kadar terlemstm korkudan sac birbirine girmiş

Ay sen söyleyince hatırladım, kafam kazık gibi olmuştu terden, hastane günleri ooooy :KK17::KK17:

:anne::KK200:

Bu iletiyle 5 bebe daha doğurulur:anneadayı:

Yakınında fırın var mı..
Ekmek hamuru al
2 dk da kendine 2-3 tane kızartıver
Çok pratik oluyo
Yavaş kız, nettin hemen 5 tane :skandal:

Eve göndermezler de tel no alıp ayırtayım hif iyi fikir:KK66: Oğlan uyudu şimdi ben de tabi 4 saattir aç olduğum için şurdan şuraya gitcek halim yok :ruh:
Hayaller pişi hayatlar peynir ekmek :KK70:

Ay valla ya, çıksam gelsem ben mesela, evleri bok götürsün, biz çay & pişi keyfi yapsak :KK19:

Gelirken aliverem ben sana:KK74:

Geçerken beni de al, beni de :KK24:

Tezgahın üzeri bulaşık dolu ; biberonlar, mama kaseleri, kaşıklar, elde yıkanacak bir dolu bebek beslenme gereçleri :KK34:

Salon darmadağınık, kıyafetler, bebek çantası, oyuncaklar.

Banyo öylesine, kurutma makinasında ütü bekleyen bir makina dolusu bebek kıyafeti.

Söylenmesi ayıp hala yatağımı toplamadım, balkonda sütlü kahve içiyorum :kahve:

Bir de ben Başak burcu kadını olacağım di mi :halay:

Ay sen söyleyince hatırladım, kafam kazık gibi olmuştu terden, hastane günleri ooooy :KK17::KK17:

Ay valla ya, çıksam gelsem ben mesela, evleri bok götürsün, biz çay & pişi keyfi yapsak :KK19:

Hepimizin evi ayni piticigim gidiyo valla evler:KK55:aliriz adres gondert gelini alir gelirm geri ama:KK70:

Tezgahın üzeri bulaşık dolu ; biberonlar, mama kaseleri, kaşıklar, elde yıkanacak bir dolu bebek beslenme gereçleri :KK34:

Salon darmadağınık, kıyafetler, bebek çantası, oyuncaklar.

Banyo öylesine, kurutma makinasında ütü bekleyen bir makina dolusu bebek kıyafeti.

Söylenmesi ayıp hala yatağımı toplamadım, balkonda sütlü kahve içiyorum :kahve:

Bir de ben Başak burcu kadını olacağım di mi :halay:
Bende yeni topladim piti:KK31:bulasikda duriy:KK72: bir tost attim makineye onu yiyom buyuk aglanin oku saati geldi :KK35:bebek gormeye:KK17:gitcem ee ev nolcek:rolleyes:

Ooyy piti piitii siz hamuru alın ben çay yapayım hamuru kızartayım evi pok götüredursun biz keyfimize bakalım :halay::kk77:

Bizim bu mideler durdukca biz zayiflayamayiz anacim kokten aldirak biz bu mideleri:işsiz:
Mideyi doldurmaya vakit olmuyo ki anacım. Bak bi lokma peynir ekmek yedim. Bi de akşama kocişle yerim o kadar. Ah vakit olsa neler yapıp yicem de :KK53:
Yine de hala 7 kilo fazlam var napim açlıktan öleyim mi :işsiz:
Uc elden toplarik kiz sonra piti ye sonra bize geceriz eritmis oluruz pisiyi:temizlik:
Ay ne iyi olurdu birlikten kuvvet doğar:21:

Mideyi doldurmaya vakit olmuyo ki anacım. Bak bi lokma peynir ekmek yedim. Bi de akşama kocişle yerim o kadar. Ah vakit olsa neler yapıp yicem de :KK53:
Yine de hala 7 kilo fazlam var napim açlıktan öleyim mi :işsiz:

Ay ne iyi olurdu birlikten kuvvet doğar:21:
Ayy benimki delirdi. Ben ywmek yerken cildirdi ekmek verdim eline. Burnu fisir fisir sinirleniyo uykusu geldi. Oglani almaya gitcez "eee ee"diyo uyutamadim:bicak:

Back
X