• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım sen şu an kaç aylıksın bir de mide bulantılar ne zaman başlıyor hangi aydan sonra
7+4 oldum bugün canım daha 2 ay dolacak 3 haftadır var bende bulantı son 10 gündür daha fazla arttı başlarda hafifti kısa sureliydi herkez de değişiyor hiç olmayabilir de 3 4 aydan sonda bitiyor diyorlar önceki 2 hamileligimde böyle olmadım bu daha zor geçiyor

Bende istahsızlık geçti yiyorum ama sevdiğim şeylerin bazıları şuan itici geliyor daha cok canım ekmek türü şeyler istiyor simit poğaça açma börek tarzı miğdem cok yanıyor belkide ondan ekmek türü bastırdıgı için tatlı falan pek canım istemio şu akşam bulantıları zaten mahvedio sabır bakalım nezaman geçecek
Mide bulantısı için doktorum prizin diye bir ilaç verdi onu kullanınca biraz hafifliyor bir sabah erken saatlerde çok bulanıyor uykudan uyaniyorum

Aşkolar her öğünümüzü paylaşalımı bırdan kimşer ne yiğor bizede fikir olur yapmak için motiveleniriz hem çünkü ben popomu kaldırıp uğraşasım gelmiyo bu üzüyor beni ya iyi beslenmeliyim bu akımı başlatıyorum katılamk isteyen varmı iyi fikirmi
çalışıyorum ve kahvaltı öğününü sevmiyorum poğaça simit yememek içinde bazen krep bazen fırında mücver tarzı şeyler yapıp yiyorum

7+4 oldum bugün canım daha 2 ay dolacak 3 haftadır var bende bulantı son 10 gündür daha fazla arttı başlarda hafifti kısa sureliydi herkez de değişiyor hiç olmayabilir de 3 4 aydan sonda bitiyor diyorlar önceki 2 hamileligimde böyle olmadım bu daha zor geçiyor
Yaaa ayy çok kötü yaa tez vakitte geçer inşallah bacım🥹🤍

Mide bulantısı için doktorum prizin diye bir ilaç verdi onu kullanınca biraz hafifliyor bir sabah erken saatlerde çok bulanıyor uykudan uyaniyorum
Sormayı unuttum doktora devlete gitmiştim dün malum devlet doktorları garip soracagımıda unuttun bebeği bile göstermedi zaten kagıt verdi sadece bir dahaki gidişimde sorucam belki özele giderim öncesi sabahta var öğleden sonrada gecede sureklı var bişiler yiyince hafifliyor sonra tekrar başlıyor o ilacı bir sorucam gidince

Sormayı unuttum doktora devlete gitmiştim dün malum devlet doktorları garip soracagımıda unuttun bebeği bile göstermedi zaten kagıt verdi sadece bir dahaki gidişimde sorucam belki özele giderim öncesi sabahta var öğleden sonrada gecede sureklı var bişiler yiyince hafifliyor sonra tekrar başlıyor o ilacı bir sorucam gidince
Özelde ki doktor ilaci yazdı istersen ozele bi git devlet ilgilenmiyor ilk çocuğumda da sadece tahlil vereceğim zamanlar devlete giderdim onun dışında özel daha çok ilgileniyor

Folik asit kullanıyor musunuz arkadaşlar otizm yaptığı söyleniyor ya ne düşünüyorsunuz bu konuda
Folik asit bebeğin gelişimi için çok önemli, lütfen böyle şeylere kulak asıp kullanmamak gibi bir hataya düşme. Şuanki yiyeceklerde eskisi kadar vitamin mineral maalesef yok

Özelde ki doktor ilaci yazdı istersen ozele bi git devlet ilgilenmiyor ilk çocuğumda da sadece tahlil vereceğim zamanlar devlete giderdim onun dışında özel daha çok ilgileniyor
Devlet kötü zaten ben 2 çocukta da özele gittim hep bunda devlete gidiyim dedim tahlil verdim ama muayeneden hiç memnun kalmadım ilgi sıfır gerçekten özel her zaman farklı ilgi alaka gidersem sorup ilaç isterim geçmezse o zamana kadar

bugun tam 6. haftam hiç bir belirti hissetmiyorum belki çok az bel ağrısı ama o da psikolojik mi gerçek mi bielemedim. siz yatarken korkuyor musunuz yüzüstü hiç yatmıyorum ben
Geçen hafta 6+5 de hıc bısey hıssetmıyordum hatta kötü haber alırım diye titreyerek girdim Doktor'un yanına ama şükür kalp atısı ile çıktım ☺🙏 7+4 üm şuan hareket etmek sabahları midem ağzımda ve sürekli uyumak istiyorum ☺ bu aradaaaa yüzüstü yatıyorum çünkü ilerde yatamıcaz tadını çıkarıyorum şuan ☺

Kızlar 7+6’dayım benim bulantılar 2 gündür daha kötü oldu, kusmaya çevirdi. Sabah haşlanmış patates yememe rağmen saatlerdir kusuyorum. İş yerindeyim bir de rengim sarardı. Midemde artık bir şey kalmadı acı su geliyor. Böyle nasıl yaşayacağız? Prilam günde 4 tane kullanmama rağmen böyle. Midem boşken bir nebze daha rahatım. Bir yöntemi yok mu napiyim serum mu isteyeyim?
Müdürüm anlayışlı olmadığı için izin isteyip çıkamıyorum maalesef. Sabah kusmaktan 1 saat geç gelmiştim zaten, ancak bayılırsam izin verir.

Kızlar 7+6’dayım benim bulantılar 2 gündür daha kötü oldu, kusmaya çevirdi. Sabah haşlanmış patates yememe rağmen saatlerdir kusuyorum. İş yerindeyim bir de rengim sarardı. Midemde artık bir şey kalmadı acı su geliyor. Böyle nasıl yaşayacağız? Prilam günde 4 tane kullanmama rağmen böyle. Midem boşken bir nebze daha rahatım. Bir yöntemi yok mu napiyim serum mu isteyeyim?
Müdürüm anlayışlı olmadığı için izin isteyip çıkamıyorum maalesef. Sabah kusmaktan 1 saat geç gelmiştim zaten, ancak bayılırsam izin verir.
Canım beyaz leblebi duymuştum midenin suyunu çekiyor kusma bulantı azaltıyor diye bi dene bakalım belki iyi gelir çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun 🙏

Canım beyaz leblebi duymuştum midenin suyunu çekiyor kusma bulantı azaltıyor diye bi dene bakalım belki iyi gelir çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun 🙏
Akşamları yiyorum evet iyi geliyordu. Şu an ne yesem çıkıyor maalesef. Folik asiti içeceğim. Kusmayacağım arayı bulmaya çalışıyorum ki boşa gitmesin

Back
X