Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Haklısınız ama insanın içine de bir kurt düşürüyorlar. Bu arada troidim yüksek çıktı gebelikte olabiliyormuş başına gelen varmı öncemi gebelikte böyle birşey yaşamamıştım
ben iste öncesinde yoktu simdilik 25 mg baslandı 5 kasımda baslandı her ay kan alıp takıp ediliyor sanırım bu ay da alıp bakar yetmiyorsa dozaj arttırır
bu elenatal bir hamileliğe hazırlık hamile olunca elenatal 2 ye gecilmesi gerekiyor 3 de doğumdan sonrakı ben bu sekılde biliyorum suan elenatal 2 kullanıyorum 400 mg folikte içerdiği için baska bisey almıyorum dokulmem yok ama bi canlılıgı da yok saçlarımın artı olarak tsh yüksek diye levotironum ecopirinim d vitaminim ve oscapar iğnem var
Ben elenatal 1 kullanıyorum zaten paketin üzerinde de hamilelik öncesinde ve hamilelik sürecinde diye yazıyor ilk hamileliğimde doktor ilerleyen aylarda 2ye gecmemi söylemişti hangi aylardaydi onu hatırlamıyorum ama şu an 1den devam zaten folik asit değeri ikisinde de aynı tek fark elenatal 2de ek olarak balık yağı içeriği var
Bende ayni durumdayım sabahtan beri 9 defa falan kustum okadar zor ki. Hic birsey midemde durmuyor herseyden tiksindim. Aglamak istiyorum artık. 2 kilodan fazla vermişim ne olacak boyle bilmiyorum.
Serum seni biraz rahatlatır canim onun dışında zencefil falan tavsiye ediyordu doktorlar yağsız kuru birseyler yemek biraz tutuyor gibi ama geçmiyorsa biraz rapor alsan boyle çalışmak cok zor
bana doktorum bu durumda acile git bir kac gün yatis verirler dedi. gittik. hakkaten seni yatiracagiz dediler. iki gün serum aldim biraz toparladim. ha sonra kusmalar tekrar devam etti hastaneden cikinca ama en azindan biraz daha gücüm yerindeydi.
Haklısınız ama insanın içine de bir kurt düşürüyorlar. Bu arada troidim yüksek çıktı gebelikte olabiliyormuş başına gelen varmı öncemi gebelikte böyle birşey yaşamamıştım
Bulantı bazı kişilerde çok şiddetli geçiyor malesef ilk gebelikte bende aynıydım su içemezdim hemen lavaboya koşardım inşallah çok uzun sürmez sizinki zor bir süreç
bulantı en korktuğum sorunlardan biriydi. İlk gebeliğim 8. Haftadayım ancak hiç bulantı koku hassasiyeti olmaması beni çok tedirgin ediyor. Doktorum sorun yoksa 11. Haftaya kadar gelme dedi.Bulantıdan korkarken şimdi niye bir bişey yok diye kendimi sorguluyorum
Cok normal ilk haftalar oluyor öyle oğlumda da 5+1 de 4+3 cıkmıstı kese bunda da 5+1 de 4+5 çıktı normal yani sonradan yakalıyor haftasını bende gittim 6+1 de sadece kese vardı 1.30 ölctü kesemi karından haftaya cagırdı yarın gidicem 7+1 oluyor inşallah görürüm haber veririm ❤