- 18 Aralık 2014
- 752
- 772
- 138
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #106.681
Çok teşekkür ederim canım amin inşallahHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım amin inşallahHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Gözün aydın canım. Allah kucagına almayı nasip etsin ben ikinciyi öğrendiğimde saskındımÇok teşekkür ederim canım amin inşallah![]()
9. ay kontrolünde 9300 dü bu ay tarttırmadımCanım bnm kide 2700 doğdu şimdi kaç kilo
Canım pasa da emiyor ama yine de yemek yemesi gerekiyor kulomuz da çok iyi değil canım biliyorsun normal sınırlarda ben de zorlamyotum çünkü inat yapıyor sinirleniyor ısrar edince önüne koyunca yiyor bir sure boyle devam edecez artikIste bazen cocuk diretiyor istedigi gibi yiyor demek ki :) amaan ac olsalar yerler diyorlar,biz de ne dusunecegimizi sasirdik. Ama yemiyorsa zorla da yemiyor benim gordugum ve kendi tecrubem,hic zorlamadim ben. Bakiyrm yemiyor iki uc kez uzatiyorm hala yemiyorsa ben birakiyorum. Gerci bnmki emiyor surekli,ondan pek ustune dusmuyorum. Yedigi kadar yer belki corbadan bu sekilde cnm
çocuk da rezil olacak Biliyordum bahsetmistin daha once yemediginden... hala yemiyormu biricik ya ? O kadar korkuyorumki ugrasmaktan, ben daha simdiden biktim, allah kolaylik versin sana yaAh kızlar ahh.
Tıpkı beni anlatmissiniz ben ve büyük oğlum.
Yesin diye kırk takla atardım videolar ve türlü saklabanliklar 4-5 ay sonra 3 yaşına girecek. Sonuç mu tabi ki hüsran.
Yediği sadece üç beş çeşit asla meyveye elini de sürmez yemez de amcasının çocukları yemek diye ağlar anneleri yemek var mi diye benden ister. Tabi bunları duyunca iyice sinir stres yapıyorum .
İnanın su anki hastalığım onunyememe stresi. Zaten bugün de ishal oldu o yediği bir iki şeyi de yemedi. Su bile içmesi .ama boyu kilosu davranislariherseyicok şükür iyi hatta ondan büyük amcasının oğlundan uzun. Demem o ki kendinizi benimgibihelak etmeyin tamamyedirmeyecalisin ama sinir stres yapipkirk takla atmayın .
İstahsz çocuk istahsiz oluyor. Valla saçından o kadar beyazın oluştu ki. O yüzden kucugn yemeği için asla kendimi yipratmiyrm . Olan bana oldu. Inş.sizinkilrn iştahı açılır da sizi yorma z
1,5 - 2 aydir cevizle findik veriyorum benKuruyemis veriyor musunuz. Dun ben yerken ihhh ihhh yapiyo mecbur verdim. Findik badem birazda lokum cezerye gibi birsey le yedik![]()
Bende de var şaşkınlık ama sevinç daha ağır basıyor galibaGözün aydın canım. Allah kucagına almayı nasip etsin ben ikinciyi öğrendiğimde saskındım
Ögrendigim gece hiç uyuyamamıştım tek denemeye haöilr kaldım büyük 4 yasındaydı olsun koyver dedim esimeBende de var şaşkınlık ama sevinç daha ağır basıyor galibaçok karmaşık duygular içindeyim bilmiyorum
![]()
o zaman hamile kaldım işte allah kolay dogum nasip etsinkanına baktırmadım daha.Kuzum ferrumix toz kullan..akşam yatrken..ne ishal ne kabız..
aboooKizlaaar ogluma kardeş geliyoooo![]()
nasıl yani kıraya verılmıs?Oturduğumuz ev kiraya verilmiş en geç haftaya pazara kadar cikacaz evden Tasinma işleri başlıyor nasıl gidecez çok zor ya gözümde öyle büyüyor ki paşanın bile bur suru eşyası varçocuk da rezil olacak
birakacam onu arkadaşa inşallah hasta olmaz
dua edin bana kızlar inşallah hemen yerlesirim kar yagmur yağmaz
![]()
Canim biz cikacaz demiştik ev sahibine o da hrmrn vermiş birine kendi evimize tasinacaz inşallah bu son taşınma diye krndime teselli veriyorumnasıl yani kıraya verılmıs?

ayyyy çok sevindim seriday,allah sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin bacımÇok mutluyum çok şükür sanki ilk hamileligimmis gibi heyecanliyim![]()

bak iyi ki biz söylememısız evin oldugu zamanlar. yoksa o da bulurdu heralde .Canim biz cikacaz demiştik ev sahibine o da hrmrn vermiş birine kendi evimize tasinacaz inşallah bu son taşınma diye krndime teselli veriyorum![]()
Ben de senin dedigini anlamadım canımbak iyi ki biz söylememısız evin oldugu zamanlar. yoksa o da bulurdu heralde .
ev mi aldınız anlamadım![]()
evet ev aldık canım insaattan girmistik bitti çok sukur 
taşınacagına üzülünce anlayamadım işteBen de senin dedigini anlamadım canımevet ev aldık canım insaattan girmistik bitti çok sukur
![]()
Canim bende 5 aylikken tasindm pazartesi taşındık sali hersey yerlesmisti temzlik btmsti esimle ikimiz yaptik sadeceOturduğumuz ev kiraya verilmiş en geç haftaya pazara kadar cikacaz evden Tasinma işleri başlıyor nasıl gidecez çok zor ya gözümde öyle büyüyor ki paşanın bile bur suru eşyası varçocuk da rezil olacak
birakacam onu arkadaşa inşallah hasta olmaz
dua edin bana kızlar inşallah hemen yerlesirim kar yagmur yağmaz
![]()
Evet canım daha önce de soylemistm. Hala yeniyi hele ben zorlamadan hiç yemez. Mesela bugün su ana kadar yedikleri sabah içine ekmek dugranmis orta boy kase yoğurt (tabi dibine kadar bitiremedi) 10-15 dilim patates kızartması,bir bardak süte 4 cicibebe ve iki bardak çay... Bunları da zorla yedirdmBiliyordum bahsetmistin daha once yemediginden... hala yemiyormu biricik ya ? O kadar korkuyorumki ugrasmaktan, ben daha simdiden biktim, allah kolaylik versin sana ya![]()
Gozun aydin canim allah anali babali büyütsünÇok teşekkür ederim canım amin inşallah![]()