• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Iste bazen cocuk diretiyor istedigi gibi yiyor demek ki :) amaan ac olsalar yerler diyorlar,biz de ne dusunecegimizi sasirdik. Ama yemiyorsa zorla da yemiyor benim gordugum ve kendi tecrubem,hic zorlamadim ben. Bakiyrm yemiyor iki uc kez uzatiyorm hala yemiyorsa ben birakiyorum. Gerci bnmki emiyor surekli,ondan pek ustune dusmuyorum. Yedigi kadar yer belki corbadan bu sekilde cnm
Canım pasa da emiyor ama yine de yemek yemesi gerekiyor kulomuz da çok iyi değil canım biliyorsun normal sınırlarda ben de zorlamyotum çünkü inat yapıyor sinirleniyor ısrar edince önüne koyunca yiyor bir sure boyle devam edecez artik :KK49:

Oturduğumuz ev kiraya verilmiş en geç haftaya pazara kadar cikacaz evden Tasinma işleri başlıyor nasıl gidecez çok zor ya gözümde öyle büyüyor ki paşanın bile bur suru eşyası var :duduk: çocuk da rezil olacak o_Obirakacam onu arkadaşa inşallah hasta olmaz :KK43: dua edin bana kızlar inşallah hemen yerlesirim kar yagmur yağmaz :KK47:

Ah kızlar ahh.
Tıpkı beni anlatmissiniz ben ve büyük oğlum.
Yesin diye kırk takla atardım videolar ve türlü saklabanliklar 4-5 ay sonra 3 yaşına girecek. Sonuç mu tabi ki hüsran.
Yediği sadece üç beş çeşit asla meyveye elini de sürmez yemez de amcasının çocukları yemek diye ağlar anneleri yemek var mi diye benden ister. Tabi bunları duyunca iyice sinir stres yapıyorum .
İnanın su anki hastalığım onunyememe stresi. Zaten bugün de ishal oldu o yediği bir iki şeyi de yemedi. Su bile içmesi .ama boyu kilosu davranislariherseyicok şükür iyi hatta ondan büyük amcasının oğlundan uzun. Demem o ki kendinizi benimgibihelak etmeyin tamamyedirmeyecalisin ama sinir stres yapipkirk takla atmayın .
İstahsz çocuk istahsiz oluyor. Valla saçından o kadar beyazın oluştu ki. O yüzden kucugn yemeği için asla kendimi yipratmiyrm . Olan bana oldu. Inş.sizinkilrn iştahı açılır da sizi yorma z
Biliyordum bahsetmistin daha once yemediginden... hala yemiyormu biricik ya ? O kadar korkuyorumki ugrasmaktan, ben daha simdiden biktim, allah kolaylik versin sana ya :110:

Bende de var şaşkınlık ama sevinç daha ağır basıyor galiba :KK73: çok karmaşık duygular içindeyim bilmiyorum :confused:
Ögrendigim gece hiç uyuyamamıştım tek denemeye haöilr kaldım büyük 4 yasındaydı olsun koyver dedim esime:sampiyon:o zaman hamile kaldım işte allah kolay dogum nasip etsin:anneadayı:

Oturduğumuz ev kiraya verilmiş en geç haftaya pazara kadar cikacaz evden Tasinma işleri başlıyor nasıl gidecez çok zor ya gözümde öyle büyüyor ki paşanın bile bur suru eşyası var :duduk: çocuk da rezil olacak o_Obirakacam onu arkadaşa inşallah hasta olmaz :KK43: dua edin bana kızlar inşallah hemen yerlesirim kar yagmur yağmaz :KK47:
nasıl yani kıraya verılmıs?

Canim bende 5 aylikken tasindm pazartesi taşındık sali hersey yerlesmisti temzlik btmsti esimle ikimiz yaptik sadece

Biliyordum bahsetmistin daha once yemediginden... hala yemiyormu biricik ya ? O kadar korkuyorumki ugrasmaktan, ben daha simdiden biktim, allah kolaylik versin sana ya :110:
Evet canım daha önce de soylemistm. Hala yeniyi hele ben zorlamadan hiç yemez. Mesela bugün su ana kadar yedikleri sabah içine ekmek dugranmis orta boy kase yoğurt (tabi dibine kadar bitiremedi) 10-15 dilim patates kızartması,bir bardak süte 4 cicibebe ve iki bardak çay... Bunları da zorla yedirdm:KK14:

Back
X