Evet canım iki gün arayla yaptırdım . 7. Gün başladım yaptırmaya 7.9.11. Günler yaptirdim2 gün arayla 2 katından fazla artarsa çoğul gebelik ihtimali artıyormuş canm.. 2 gün araylamı yaptırdın??
Öyle gibi canım hayırlısı olsun inşşEvet canım iki gün arayla yaptırdım . 7. Gün başladım yaptırmaya 7.9.11. Günler yaptirdim
Merhaba arkadaslar bugün transfer günümdu.TTest günüm 18 subat.:)
kızlar selamlar. 3ü çarşamba günü transfer yapıldı çok şükür iyi geçmiş dr öyle dedi. bende gördüm miniği tam koyarken :) 15i test günüm ama ben nasıl dayanıcam bilemiyorum :))) hiç bi değişiklik yok bende,
Hayırlı olsun kızlar inş olumlu sonuçlanır. .canım 2. Gün çok çok erken 7. Günden önce bi belirti arama en azından benim öyleydi. Belkide hiç belirti bile olmayabilir
Ilk belirti transferden beş dk sonra oldu bende rahimde kasılma oldu sanki bir gerginlik gibi beşinci günden sonra goguslerde aşırı derecede hassasiyet ve kasiklardan asagda olan kasılmalar benim öyle olmuştuArkadaslar transferden ne kadar sonrasi belirtiler hissedilir merak ediyorum.Umut bebeklerin insallah hep seninle olur bu arada tutunmasi icin bir seyler yaptin mi ?
Benim bugun 4. Gun is isten gectimi gecmi kaldimTransferden sonra hergün aç karnına taze sıkılmış havuç suyu için embriyolarin tutunmasini sağlıyor bunu ibrahim Saraçoğlu demişti ben yaptım
Yarından başla sorun olmaz insBenim bugun 4. Gun is isten gectimi gecmi kaldim
Ilk tup bebegimde havuc suyu kullanmamustim tutunnustu ama baska yere dis gebelik olmustuYarından başla sorun olmaz ins
Sizin kacinci gununuzSanki gunler gecmiyorrrr allahim hayirla pozitifi gostersin insallah yarin sabah tekrar test yapicam insallah daha belirgin cikarr
6.Gunum canim fun yaptim cok sukur rabbime hayalet cizgiyi gorduk insallah yarin daha koyu olurSizin kacinci gununuz
vercanim cok erken yapmissin sitresli gecer gunlerin biraz sabretseydin benim 5. Gun emriyosu doktoruma 10. Gun test yapayimmi dedim sakin yapma 12. Gun yap kafani karistirma net gun ogundur dedi6.Gunum canim fun yaptim cok sukur rabbime hayalet cizgiyi gorduk insallah yarin daha koyu olur
Benim tuttu çok şükür ama iki aylıkken düşük yaptım Mart ayında tekrar transfer yapcam inş tekrar bu sorunla karsilasmamIlk tup bebegimde havuc suyu kullanmamustim tutunnustu ama baska yere dis gebelik olmustu
Delalimm arasturdinmi sebeb ne dusuk icin...Benim tuttu çok şükür ama iki aylıkken düşük yaptım Mart ayında tekrar transfer yapcam inş tekrar bu sorunla karsilasmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?