2016 ocak subat ayinda tup bebek sonucu icin gun sayanlar buyrun.....

Evde kendim yaptım ikinci çizgiyi görünce 7.gün kan testi yaptım değer 19 çıktı 9. Gün tekrar kan verdim değer 80 çıktı 12.gun tekrar kan verdim ve değer 367,5 çıktı

bende dayanamayıp 7. gun test yaptım evde sılık cıktı 8. gun kan verdım 39,94 cıktı yarın yıne kan vercem umarım artar :)

kızlar selam dün transfer sonrası 7. günümdü dayanamadım test yaptım kendim silikte olsa ikinci çizgi göründü, fotoğrafta daha açık çıktı biraz daha belirgini. cumartesi kan testine gidicez diye kan yaptırmadım

Ultracestan 4 tame ginde fotil olarak
Folic acit
Femibion b14
Aspenter
Cicloproginova (rahimi yazirloyprmus beyaz haplar sadece)
Medrol kortizon hapı
Kan sulandirici iğne clexane.

Yaa benim niye çok. Benim bunlar dışında 3 günde bi vurunan bir iğne ayrıca tek bir iğne ayrıca pregnyl diye bi iğne daha var

Benim: cyclo-progynova(beyazları)
Progestan iğne günde 1 tane
Progestan hapıda fitil olarak kullanıyorum günde 3tane
Sadece bunları kullanıyorum epeyce azmış. Neden ki

Bende ,
Estrofem 3 tane
Crinone jel 2 kere
Folbiol 1 tane

SiZşn farklı bir durumunuz mu var kızlar , yada ben niye bu kadar az ilaç kullanıyorum ki acaba yaa, bilemedim

Bende ,
Estrofem 3 tane
Crinone jel 2 kere
Folbiol 1 tane

SiZşn farklı bir durumunuz mu var kızlar , yada ben niye bu kadar az ilaç kullanıyorum ki acaba yaa, bilemedim
Göbekten vurulan iğne de mi yok senin canım? O genelde veriliyor düşük önleyici. Ama onun dışında benimki fazla arkadaşlarin aşağı yukarı ayni. Endişe etme yani canm.

Göbekten vurulan iğne de mi yok senin canım? O genelde veriliyor düşük önleyici. Ama onun dışında benimki fazla arkadaşlarin aşağı yukarı ayni. Endişe etme yani canm.
Yok , hiç bir iğne yok bu tedavimizde , bakalım inş böyle güzel gider .... Önceden düşük yaptınız mı hiç onun için mi veriliyor bu düşük önleyici iğne ?..

Yok , hiç bir iğne yok bu tedavimizde , bakalım inş böyle güzel gider .... Önceden düşük yaptınız mı hiç onun için mi veriliyor bu düşük önleyici iğne ?..
Yok canım benim ilk denemem. Galiba doktor önlem amaçlı vermiş. İnşallah güzel gider dediğiniz gibi. Sağlıkla kucagimiza alırız inşallah

Canimmm daha ne olsun super cikmis yaaaa
Ayy cok mutluyum canim yaa rabbim sevincimizi yarim birakmasin dusun haftaya kardesimin nisani var gidemicem ve umrumda degil okadar mutluyum :)) yarin allahin izniyle gidiyorum kan vermeye 10.gunumuz oluyor daha beklemek istemiyorum

Ayy cok mutluyum canim yaa rabbim sevincimizi yarim birakmasin dusun haftaya kardesimin nisani var gidemicem ve umrumda degil okadar mutluyum :)) yarin allahin izniyle gidiyorum kan vermeye 10.gunumuz oluyor daha beklemek istemiyorum

senın 5. gun embrıosumuydu benımde yarın 10. gun bende kan vermeye gıdıyom bakalım offfffffffff cok farklı bı duygu yaaaaa

10.gunse git canim ya bende 10.gun vermistim kani. Hayirli haberler ver bize.ay seni esime bile anlattim o doktora ragmen oldu dedim o kadar uzulmustum ki ogun gercekten cok sevndm.kardesin sehir disinda mi canim?bence git kafan dagilir oturursun kendini yormazsin.bence super olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…