Canım ben hiç ilaç kullanmıyorum. crinone jel bide folik asit.Birde benim çok az pıhtılaşmam bile var. Dr hafif bir şey o bir şey olmaz dedi. Diğer denemelerde kullanmıştım.Bu merkezde yumurtaları geliştirirken de ne yüksek doz iğne ne de fazla ilaç kullandım. Çünkü kadınların neredeyse %40 ında varmış az düzeyde pıhtılaşma doğal yolla gebelerin haberi bile olmuyor yani.Göbekten vurulan iğne de mi yok senin canım? O genelde veriliyor düşük önleyici. Ama onun dışında benimki fazla arkadaşlarin aşağı yukarı ayni. Endişe etme yani canm.
Anladım canım doktorlar hastalarina göre tedavi uyguluyorlar demek ki. Gerçi bende pıhtılaşma var mi yok mu bilmiyorum. Daha önce düşük falan da yapmadim. Benim doktor abartmış azıcık: ) işe yaradin da. Hepimizin sonucu olumlu olsun da tabi kucagimiza da alırız inşallah tedavi nasıl olursa olsunCanım ben hiç ilaç kullanmıyorum. crinone jel bide folik asit.Birde benim çok az pıhtılaşmam bile var. Dr hafif bir şey o bir şey olmaz dedi. Diğer denemelerde kullanmıştım.Bu merkezde yumurtaları geliştirirken de ne yüksek doz iğne ne de fazla ilaç kullandım. Çünkü kadınların neredeyse %40 ında varmış az düzeyde pıhtılaşma doğal yolla gebelerin haberi bile olmuyor yani.
Artacak canım inş hayirlisini iste bol bol dua etbende dayanamayıp 7. gun test yaptım evde sılık cıktı 8. gun kan verdım 39,94 cıktı yarın yıne kan vercem umarım artar :)
PEvet canim 5. Gun minigim rabbim hepimizin yardimcisi olsunsenın 5. gun embrıosumuydu benımde yarın 10. gun bende kan vermeye gıdıyom bakalım offfffffffff cok farklı bı duygu yaaaaa
Canim 6 saat yol goze alamiyorum esim asla olmaz diyot zaten allah korusun olacaksa her yerde olur ama sen tedbirini al takdir allahtan :))10.gunse git canim ya bende 10.gun vermistim kani. Hayirli haberler ver bize.ay seni esime bile anlattim o doktora ragmen oldu dedim o kadar uzulmustum ki ogun gercekten cok sevndm.kardesin sehir disinda mi canim?bence git kafan dagilir oturursun kendini yormazsin.bence super olurdu
Uzaksa dogru canim ya haklisin biz elimizden geleni yapmaliyiO
Canim 6 saat yol goze alamiyorum esim asla olmaz diyot zaten allah korusun olacaksa her yerde olur ama sen tedbirini al takdir allahtan :))
PEvet canim 5. Gun minigim rabbim hepimizin yardimcisi olsun
hayır canım tek sağlıklı blastoydu bizimki o transfer edildiHayirli olsunn canimm çift emriyomu transfer edildi
Degerlerin cokk iyi cikmiş insallhh saglikla gecirirsin hamileligini rabbim herkese nasip etsin banadaaahayır canım tek sağlıklı blastoydu bizimki o transfer edildi
Hayir canim ozellerde bile tek emriyo zorunlulugu var sadecede ikinci denemeden sonra iki emriyoya izin var .. Bende özel ege tup bebekte yaptirdim bu gun 6 gununumArkadaslar ben transferimi Adanada yaptirdim 7.günüm ilk transferim bazı arkadaslara 35 yaş altı birden fazla embriyo transfer edilmiş ilk transferde birden fazla embriyo koyulan arkadaşlar özel de mi yaptirdiniz acaba? ??
İlk transferde birden fazla embriyo koyan merkezler var hala sanırım ben de 10.günü bekliyorum inşallah Allah hepimizin dualarini kabul ederHayir canim ozellerde bile tek emriyo zorunlulugu var sadecede ikinci denemeden sonra iki emriyoya izin var .. Bende özel ege tup bebekte yaptirdim bu gun 6 gununum
Yarin bende kan tahlili verecem inşallah bakalim ikiz gebelik bekliyorum insallah yuksek cikar.hepimiz icin hayirlisi.senın 5. gun embrıosumuydu benımde yarın 10. gun bende kan vermeye gıdıyom bakalım offfffffffff cok farklı bı duygu yaaaaa
Degerlerin cokk iyi cikmiş insallhh saglikla gecirirsin hamileligini rabbim herkese nasip etsin banadaaa
Yarin bende kan tahlili verecem inşallah bakalim ikiz gebelik bekliyorum insallah yuksek cikar.hepimiz icin hayirlisi.
Senin ne zaman oldu transfer canimaynıyız cnm o zaman :)
Senin ne zaman oldu transfer canim
Benim de 5.gün embriyosu tek embriyo beklemek çok zor 3 günüm 4 günüm kaldıYarin bende kan tahlili verecem inşallah bakalim ikiz gebelik bekliyorum insallah yuksek cikar.hepimiz icin hayirlisi.
Kaçıncı günün canım?Benim de 5.gün embriyosu tek embriyo beklemek çok zor 3 günüm 4 günüm kaldı
Benimde 3. Günüm 7. Gündemi test yapacaksın canımKaçıncı günün canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?