2016 ocak subat ayinda tup bebek sonucu icin gun sayanlar buyrun.....

Benimde bugun 11 gunum 7 ci gunumde yaptrdim 5,66 cikti 9 gunumde yaptrdm 44,33 cikti acaba hamileyim tahlil gunum 16 eylul yardimci olurmusunuz

cnm hayırlı olsun bebıs sana ben burdayıum dıyo :) ama tahlıl gununun 16 eylul olamaz dımı :)

Gunaydn kızlar öncelikle maşallah diyeyim topikte baya hamile vr darsi başıma inşallah bende kendmi tanitim aralıkta ilk tüp bebek denedm malsef kimyasal gebelik le sonuclnda ikinci dondurulmuşlarla bu ay deneyecem inşallah Şubat 20 snde transfer yaprz dedi doktr yarn son kontrol var insallah bişey çıkmaz hemn transferm olur bu topik de bnaa ugurlu gelr umarm çok bereketli topik

Insalla h canim rabbi. Nasip eder hangi ilve hngi hastaneye gdysn

Kıslar bişey sorcam. Herhangibir belirtiniz varmıydı hamilelikle ilgili. Benimde transferi saymazsak 4. Günüm bugünde. Ölücem meraktan
Sindiden hayirli olsun bacim bnm cok adet sancisi cktim ve bugunde cok agriyo dr srdm cok guzel dedi bebisin yerlesiuo dedi

Saol canim ya rahtldm inanin senin tahlil gun hngi gun nasil bir duyguymus rabbim evlat isteyene kolay yonden nasip edsin maddi manevi cok yorulduk rabbim kimsenin emegini bosa cikarmaz inslh
bugün normalde canım. ama hafta sonu olduğu için hastanem dünden yaptırmamı istedi. 10.gün 45 11.gün 91 oldu. pazartesi tekrar kan vericem inşallah katlanır.

Merhaba kızlar rabbim hepimizi evlatlarımıza kavuşursun inşallah.benimde 6 şubatta transferim oldu 16 Şubat test tarihim ve ölücem meraktan.ilk denememiz 1. Kalite 5.gün embriyosu.ısrarlarımıza ramen doktorum 1 tane embriyo transferi yaptı.yaşım 29 sebepsiz infertilite.burada okuyorum hep 2 embriyo transferi yapılmış.bazen çok umutlanıyorum bazen karamsarlık çöküyor üstüme.Rabbimden tek dileğim bizim gibi isteyen herkesi evlat sahibi yapması....gerçekten çok zor...
Bazen hafif göbeğimin altına iğneler batıyor bazende kasıklarda ağrı giriyor umarım bunlar iyiye işarettir...

Kıslar bişey sorcam. Herhangibir belirtiniz varmıydı hamilelikle ilgili. Benimde transferi saymazsak 4. Günüm bugünde. Ölücem meraktan
valla canım ilk 3 gün sadece kasıklarımda ara ara adet sancısı oldu. göğüslerim hafiften hassaslaşmaya başlamıştı. sonra belime ara ara ağrı giriyordu. bacaklarım ağrıyordu ve karnımda kasıklarım da şişkinlik dolgunluk oldu 2 gün. bunlar bende normalde olmadığı için 8.gün kan verdim şüphelenip.

olmuştur olmuştur :) benimde 1 tane transfer 3.gün embriyosuydu. kalbini bozma güven sen ona

Bizde ilk koyarken söyledik asla 2 tane koyamayz dediler şimdi ise dondurulms denycem istersen 2 tane koyablirz dediler galba öyle olyo ilk de.koymuyorlar ikinci dondrlmuslarda 2 Embryo transfer ediyolar ben istemdm ama 1 tane yetr dedm simdi 2 tane koyarlar ikisi tutmaz başka yumurtm da kalmadı zatn en azndn bu tutmzasa bi şansm dha var öyle düşünyrm napm

Benmde 3.gün embryosu du tuttu ama benm dikkatsizlgmdm düştü kendime çok kzyrm çok hide affetmycem bu yuzdn bişey Merk edyrm acba şimdi dondurlms Embryo 3 gün embryosu ya cozulürken 5 güne kadr bekletiyolarmi 5.gün embryosu dha kaliteli diyolar

cnm belırtı aramamak gerekıyomus ama ıste hepımız merak ıcınde soruyoz arastırıyoz
kasıklarda batma, bel agrısı, ve hala dvm eden seffaf su gıbı akıntım oldu ve halada var benım ama herkeste farklıymıs bence belırtı arama zaten cogu ılaclardanmıs cnm benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…