Gecen yil Şubat ayında ben de 6 haftalik bir düşük yapmıştım kötü düşünme Allah hayirlisini versin inşallah güzel bir rastlantidir5. Gun emriyosu 8 gunum bugun artik subatin 16 sinda test gunum tamda gecen sene 16 subatta bebegimi kaybettigim gun ogrenicem bu tasetuf mu yoksa bi isaretmi bi degisik duygulardayim yoksa allahim giden bebeğinin yerine yenisinimi vercek allahim sen bana hayirlisini ver insallah
Akıntım olmadı,göğüste de bir şey yok,sade biraz belim ve alt karın bölgede sancılar oldu.Akıntı ilaçtan oluyor canım peki kadıklarında falan sancı oldu mu ilk başta, herhangi başka belirtin var mı?
Bugun 8. Gun 5. Gun emriyosuydu evde test ysptim tek cizgi negatif cikti umidimi kestim artik varsa cikardi en iyisinde test aldim 35 tllikten yuzde 99 luk dogrusu vardi offf neden cikmadi en son gecen sene normal hamile kalmisim toplamda 3 kere hamile kaldim bu yuzden hamile kalma sansim baya yuksekti olmadi hemde 5. Gun emriyosu hemde 1. Kalitede olmalarina ragmen hemde 2 emriyo olmasi halinde gozlerim dolo dolu yaziyorum su anda demekki zamani var hayirlisi boyleymis
Akıntım olmadı,göğüste de bir şey yok,sade biraz belim ve alt karın bölgede sancılar oldu.
Canim daha cok erken, idrarda cikmamasi cok dogal, sıkma canını, kanda buyuk ihtimalle cikar, istersen kanda bakBugun 8. Gun 5. Gun emriyosuydu evde test ysptim tek cizgi negatif cikti umidimi kestim artik varsa cikardi en iyisinde test aldim 35 tllikten yuzde 99 luk dogrusu vardi offf neden cikmadi en son gecen sene normal hamile kalmisim toplamda 3 kere hamile kaldim bu yuzden hamile kalma sansim baya yuksekti olmadi hemde 5. Gun emriyosu hemde 1. Kalitede olmalarina ragmen hemde 2 emriyo olmasi halinde gozlerim dolo dolu yaziyorum su anda demekki zamani var hayirlisi boyleymis
Çokkk sevindimmmm allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ve darısıda başımıza dua et hepimiz içğnnUmutttttt tahlil sonucum 652.01 pozitif 2 tahlil bile istemedi yapmama heralde ikiz.14 gunum bugun transferden sonra.26 subatta ultrasona çağırdı. cok mutluyumm ..
Hadi kizlar sizde yazin mutlulugu beraber yasiyalim.
İkiz olduğu nasıl belli oluyor kese görünmeden, bende transferin 12.günü tahlil yaptırdım 1842 çıktı, 2 gün sonrası 4438 çıktı beta hcg, doktor vajinal ultrasonla bakıcak pazartesi günü, geçen gün baktı ama tam görünmedi kese henüz, ikiz olduğunu doktor mu söyledi, söylediyse nasıl anlıyolarUmutttttt tahlil sonucum 652.01 pozitif 2 tahlil bile istemedi yapmama heralde ikiz.14 gunum bugun transferden sonra.26 subatta ultrasona çağırdı. cok mutluyumm ..
Hadi kizlar sizde yazin mutlulugu beraber yasiyalim.
Taze dondurulmuslarda var 6 taneTaze miydi dondurulmuş muydu tatlım embriyoların?
Bu tahlil deyeri yuksekse anliyorlar demekki... ama ultrasonu da bekliyces dediİkiz olduğu nasıl belli oluyor kese görünmeden, bende transferin 12.günü tahlil yaptırdım 1842 çıktı, 2 gün sonrası 4438 çıktı beta hcg, doktor vajinal ultrasonla bakıcak pazartesi günü, geçen gün baktı ama tam görünmedi kese henüz, ikiz olduğunu doktor mu söyledi, söylediyse nasıl anlıyolar
Sanda 2 tanemi transfer ettiler?İkiz olduğu nasıl belli oluyor kese görünmeden, bende transferin 12.günü tahlil yaptırdım 1842 çıktı, 2 gün sonrası 4438 çıktı beta hcg, doktor vajinal ultrasonla bakıcak pazartesi günü, geçen gün baktı ama tam görünmedi kese henüz, ikiz olduğunu doktor mu söyledi, söylediyse nasıl anlıyolar
Canım üzülme lütfen idrar tahlilinde negatif çıkması negatif anlamına gelmez,önemli olan kan tahlili,İnşallah kanda pozitif çıkar.Bugun 8. Gun 5. Gun emriyosuydu evde test ysptim tek cizgi negatif cikti umidimi kestim artik varsa cikardi en iyisinde test aldim 35 tllikten yuzde 99 luk dogrusu vardi offf neden cikmadi en son gecen sene normal hamile kalmisim toplamda 3 kere hamile kaldim bu yuzden hamile kalma sansim baya yuksekti olmadi hemde 5. Gun emriyosu hemde 1. Kalitede olmalarina ragmen hemde 2 emriyo olmasi halinde gozlerim dolo dolu yaziyorum su anda demekki zamani var hayirlisi boyleymis
evet 2 tane 5.gün embriyosu 1. kalite dondurulmuş, ya senin, hayırlı uğrulu olsun bu arada, Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallahSanda 2 tanemi transfer ettiler?
canim 9.gun yaptirdim 22 cikti ama dusuk gibi geldi insallah pazartesine kadar yukselirCanım naptın merak ettim, tekrar test yaptırdınmı
Beta hcg çok yüksek çıktığı zaman ikiz olduğu anlaşılır canımİkiz olduğu nasıl belli oluyor kese görünmeden, bende transferin 12.günü tahlil yaptırdım 1842 çıktı, 2 gün sonrası 4438 çıktı beta hcg, doktor vajinal ultrasonla bakıcak pazartesi günü, geçen gün baktı ama tam görünmedi kese henüz, ikiz olduğunu doktor mu söyledi, söylediyse nasıl anlıyolar
Ama aldigim teste kan tahliline degerCanım üzülme lütfen idrar tahlilinde negatif çıkması negatif anlamına gelmez,önemli olan kan tahlili,İnşallah kanda pozitif çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?