Ayni gunde ogrncz inslh guzel sonuclar alirz hic tahlil yptrmdnmi bn yptrdmMerhaba kızlar rabbim hepimizi evlatlarımıza kavuşursun inşallah.benimde 6 şubatta transferim oldu 16 Şubat test tarihim ve ölücem meraktan.ilk denememiz 1. Kalite 5.gün embriyosu.ısrarlarımıza ramen doktorum 1 tane embriyo transferi yaptı.yaşım 29 sebepsiz infertilite.burada okuyorum hep 2 embriyo transferi yapılmış.bazen çok umutlanıyorum bazen karamsarlık çöküyor üstüme.Rabbimden tek dileğim bizim gibi isteyen herkesi evlat sahibi yapması....gerçekten çok zor...
Bazen hafif göbeğimin altına iğneler batıyor bazende kasıklarda ağrı giriyor umarım bunlar iyiye işarettir...
Hayırlı olsun canım inşallah pozitif olur sonuçlarımız. Hiç tahlil yaptırması sabırla bekliyorum :) senin sonucun ne çıktı?Ayni gunde ogrncz inslh guzel sonuclar alirz hic tahlil yptrmdnmi bn yptrdm
Benimde 1 tane embriyom var dondurulmuş sadece .hakkımızda hayırlı olmasını diliyorum. .Bizde ilk koyarken söyledik asla 2 tane koyamayz dediler şimdi ise dondurulms denycem istersen 2 tane koyablirz dediler galba öyle olyo ilk de.koymuyorlar ikinci dondrlmuslarda 2 Embryo transfer ediyolar ben istemdm ama 1 tane yetr dedm simdi 2 tane koyarlar ikisi tutmaz başka yumurtm da kalmadı zatn en azndn bu tutmzasa bi şansm dha var öyle düşünyrm napm
canm benim çözülüp aynı gün transfer edildi beklenmedi. ama bekleniyor diye biliyorum. bu arada üzüldüm kaybetmene. neden olduBenmde 3.gün embryosu du tuttu ama benm dikkatsizlgmdm düştü kendime çok kzyrm çok hide affetmycem bu yuzdn bişey Merk edyrm acba şimdi dondurlms Embryo 3 gün embryosu ya cozulürken 5 güne kadr bekletiyolarmi 5.gün embryosu dha kaliteli diyolar
CanimMerhaba kızlar rabbim hepimizi evlatlarımıza kavuşursun inşallah.benimde 6 şubatta transferim oldu 16 Şubat test tarihim ve ölücem meraktan.ilk denememiz 1. Kalite 5.gün embriyosu.ısrarlarımıza ramen doktorum 1 tane embriyo transferi yaptı.yaşım 29 sebepsiz infertilite.burada okuyorum hep 2 embriyo transferi yapılmış.bazen çok umutlanıyorum bazen karamsarlık çöküyor üstüme.Rabbimden tek dileğim bizim gibi isteyen herkesi evlat sahibi yapması....gerçekten çok zor...
Bazen hafif göbeğimin altına iğneler batıyor bazende kasıklarda ağrı giriyor umarım bunlar iyiye işarettir...
Merhaba canim benimde 6 subatta blast taransferim oldu 19 subat test gunum hakkimizda hayirkisi olsun insallhhMerhaba kızlar rabbim hepimizi evlatlarımıza kavuşursun inşallah.benimde 6 şubatta transferim oldu 16 Şubat test tarihim ve ölücem meraktan.ilk denememiz 1. Kalite 5.gün embriyosu.ısrarlarımıza ramen doktorum 1 tane embriyo transferi yaptı.yaşım 29 sebepsiz infertilite.burada okuyorum hep 2 embriyo transferi yapılmış.bazen çok umutlanıyorum bazen karamsarlık çöküyor üstüme.Rabbimden tek dileğim bizim gibi isteyen herkesi evlat sahibi yapması....gerçekten çok zor...
İnşallah pozitifi görür burda hamile olduğumuzu yazarız canım birbirimiz için dua edelim. Senin de tek embriyo mu?Merhaba canim benimde 6 subatta blast taransferim oldu 19 subat test gunum hakkimizda hayirkisi olsun insallhh
Canım hiç üzme kendini herşeyde vardır bir hayır.inşallah bu sefer kavuşacaksın bebeğine.Bende beklyolr dye bilyrm cnm tam da Emn deglm ama sorcam pazrtesi kontrol gttm de nedn olsn cnm benm ihmalligm talransfern 3.günü kalktm evde yapmadgm is kalmadı temzlk hastasym ben yerde bişey görsem 3 kere silerm böyle saçma takntilarm var 3 gün yattm ev pis dye kalktm TemzLik çamaşır yemek Yani aklna ne gelirse yaptm doktrm çok kzdi ama şimdi evi b.. götürse kalkmycam çok pişmanm cokkkk bide alt katta eltm yatyrdu onun yanına inip çıkarken merdivenleri Çifter Çifter cktm akıllıym ya ben
anladım canım. dikkat et bu sefer. bende çok kasmadım ilk 3-4 gün yattım oturdum ama yemeğimi de yaptım evide toparladım çamaşır falan herşeyi yaptım. sadece hareketlerime dikkat ettim. çok eğilip kalkmamaya özen gösterdim. 4.katta oturuyorum ve hergün iğne vurulmaya sağlık ocağına gidiyorum. 2 kat çıkıp biraz soluklanıp sonra çıkıyorum. allahıma emanet ama yinede riske atamam bu yüzden elimden geldiğince dikkat ediyorumBende beklyolr dye bilyrm cnm tam da Emn deglm ama sorcam pazrtesi kontrol gttm de nedn olsn cnm benm ihmalligm talransfern 3.günü kalktm evde yapmadgm is kalmadı temzlk hastasym ben yerde bişey görsem 3 kere silerm böyle saçma takntilarm var 3 gün yattm ev pis dye kalktm TemzLik çamaşır yemek Yani aklna ne gelirse yaptm doktrm çok kzdi ama şimdi evi b.. götürse kalkmycam çok pişmanm cokkkk bide alt katta eltm yatyrdu onun yanına inip çıkarken merdivenleri Çifter Çifter cktm akıllıym ya ben
7 gun yptrdm 5,66cikti 9 gun yptrdm 44,33 cikti canimHayırlı olsun canım inşallah pozitif olur sonuçlarımız. Hiç tahlil yaptırması sabırla bekliyorum :) senin sonucun ne çıktı?
Ayy çok güzel canım çok sevindim rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.moral oldun bana7 gun yptrdm 5,66cikti 9 gun yptrdm 44,33 cikti canim
Saol canim suan cok kotu sag trfmda agri var belim agriyoAyy çok güzel canım çok sevindim rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.moral oldun bana
Konyada yptrdm bn dr cok iyi hastane cok iyidi surec cok guzel gecti inslh hyrli snclr alir bana iki embriyo transfr olduSaol canim suan cok kotu sag trfmda agri var belim agriyo
Ben estrofemle Protestan kullanıyorum. Bende eurofertil de Özge beyin hastasıyım. Benim 14. GünümAmin canim insallah tereddut icndym birde sen ne ilaclar kullaniyosn dktrm gebe klrsnda bu ilaclari kullancan dedi senin kacinci gunun
Konyada yptrdm bn dr cok iyi hastane cok iyidi surec cok guzel gecti inslh hyrli snclr alir bana iki embriyo transfr oldu
Kafana takma cnm stres ypma Rabbim agacin dibindn nlr veriyo nasibimizde varsa olurAyy çok güzel canım çok sevindim rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.moral oldun bana
Novefertil benimkisi cok iyi bi hastaneymis bacim ve doktrm cok guzel konusuyrBen estrofemle Protestan kullanıyorum. Bende eurofertil de Özge beyin hastasıyım. Benim 14. Günüm
İnsallah hakkimizda hayir olacak sonuclar aliriz.. Evet canim ikinci denemem tek emriyo transfer edildi iki tanesinode dondurduk..İnşallah pozitifi görür burda hamile olduğumuzu yazarız canım birbirimiz için dua edelim. Senin de tek embriyo mu?
Bir hafta bekleme sürecini nasıl geçirdin canım. 5. Gün günler geçmek bilmiyorda7 gun yptrdm 5,66cikti 9 gun yptrdm 44,33 cikti canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?