2016 ocak subat ayinda tup bebek sonucu icin gun sayanlar buyrun.....

Ayni gunde ogrncz inslh guzel sonuclar alirz hic tahlil yptrmdnmi bn yptrdm

Benimde 1 tane embriyom var dondurulmuş sadece .hakkımızda hayırlı olmasını diliyorum. .

canm benim çözülüp aynı gün transfer edildi beklenmedi. ama bekleniyor diye biliyorum. bu arada üzüldüm kaybetmene. neden oldu

Canim

Merhaba canim benimde 6 subatta blast taransferim oldu 19 subat test gunum hakkimizda hayirkisi olsun insallhh

Bende beklyolr dye bilyrm cnm tam da Emn deglm ama sorcam pazrtesi kontrol gttm de nedn olsn cnm benm ihmalligm talransfern 3.günü kalktm evde yapmadgm is kalmadı temzlk hastasym ben yerde bişey görsem 3 kere silerm böyle saçma takntilarm var 3 gün yattm ev pis dye kalktm TemzLik çamaşır yemek Yani aklna ne gelirse yaptm doktrm çok kzdi ama şimdi evi b.. götürse kalkmycam çok pişmanm cokkkk bide alt katta eltm yatyrdu onun yanına inip çıkarken merdivenleri Çifter Çifter cktm akıllıym ya ben

Canım hiç üzme kendini herşeyde vardır bir hayır.inşallah bu sefer kavuşacaksın bebeğine.

anladım canım. dikkat et bu sefer. bende çok kasmadım ilk 3-4 gün yattım oturdum ama yemeğimi de yaptım evide toparladım çamaşır falan herşeyi yaptım. sadece hareketlerime dikkat ettim. çok eğilip kalkmamaya özen gösterdim. 4.katta oturuyorum ve hergün iğne vurulmaya sağlık ocağına gidiyorum. 2 kat çıkıp biraz soluklanıp sonra çıkıyorum. allahıma emanet ama yinede riske atamam bu yüzden elimden geldiğince dikkat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…