2016 ocak subat ayinda tup bebek sonucu icin gun sayanlar buyrun.....

umut cum beni de listeye ekler misin 6 subat transfer 18 subat test gunum . 3. Gun embriyosu biri 8 hucre digeri 9 hucreli 2embriyo konuldu .
Canim yaa bende 6 Şubat benimde 3.gün 2 embriyo. Kaç hücreli olduğunu sormadım ama. 6 Şubat transferi olan birkaç kişiyiz. Hadi bakalım hepimiz güzel haberler veririz . Hepimiz tabi :) tek 6 subatlar için demiyorum. Ben acele ettim. Transferden sonraki 6.ve 7. gün test yaptım üzüldüm. Ama 3. Gün embriyolari daha geç sonuç cikiyormus. Şimdi bekliyorum.

Cok sukur aarkadaslar gebeyim bugun 11 gunum 195,9cikti sonucum esimle sevinctn bayilcaktik gorevliler de bizimle birlikte sevindiler darisi basiniza insAllah
Hayirli olsun canim .. Benimde 6 subat blast transferim.oldu.. Senin ne gibi belirtilerin oldu baylasirsan bizede umut olsun..

Kizlar bugun 11 gun yarin 12. Gun test gunum 8. Gun evde yapmistim cikmamisti kizlar biraz umitsizlk var ama kizlar dua edin benim icin bebek istetrn herkese yarin guzel haberlar aliyim inşallah yarin kader ani ya sevinc ya uzuntu

kızlar selamlar, 7.günde idrarda silikte olsa pozitifi görmüştüm, 10. gün kan değer 198 çıktı çok şükür doktorum tekrar kan testi istemedi, 23 şubatta keseyi görmeye gidicez inşallah. Rabbim dualarımızı kabul etsin isteyen herkese versin inşallah

Kizlar bugun 11 gun yarin 12. Gun test gunum 8. Gun evde yapmistim cikmamisti kizlar biraz umitsizlk var ama kizlar dua edin benim icin bebek istetrn herkese yarin guzel haberlar aliyim inşallah yarin kader ani ya sevinc ya uzuntu
İnşallah güzel hayırlı sonuçlar alırsın,benimde üç gündür idrar testlerim negatif,Bugün transferden sonra 9.günüm,Allah nasip ederse bugün kan testi yaptırım, büyük ihtimalle negatiftir ama enazından perşembeyye kadar ümitlenmem boşuna.

Senin de gozun aydin Masallah ne kadar cok hamilelik haberi aldik .Subat ayi cok guzel bir ay oldu .Devami gelir insallah :)

Canım sende ne olur olumsuz düşünme.idrarda negatif çıkıp kan tahlilinde pozitifi gören çok insan var iyi düşün iyi olsun. .

Benim de 8 şubatta transferim oldu.2 tane 5.gün embriyosu kızlar..18 şubat sonuç günüm..şu son 2 gündür birden karnımda şişlik göğüslerimde hafif sancılar var.inşallah hepimizin hayırlı ewlatları olur.çok ihtiyacımız var pozitif sonuçlar almaya

Evet canım 3. Gün embriyosu olduğu için geriden geliyor epey . Allah a şükür 3 gün kaldı teste . Stres yerini heyecana bıraktı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…