- 29 Ocak 2016
- 38
- 11
- 8
- 35
Ayni gunleri sayiyoruz cankm insallah hayurlisi olur hakkimizdaarkadaslar beni de araniza alirsaniz sevinirim, transfer 25 ocakti, bugun 4 gunum bende sizin gibi sabirsizim test gunum 5 subat
vakit gecmek bilmiyo, siz evdemisiniz yoksa calisiyomusunuz, ben raporluyum yani evde cok cabuk gecsin bu gunler istiyorumAyni gunleri sayiyoruz cankm insallah hayurlisi olur hakkimizda
Ben ogretmenim tam tatil vakti.vakit hic gecmiyor o yuzden ancak burada kafa dagitiyorumvakit gecmek bilmiyo, siz evdemisiniz yoksa calisiyomusunuz, ben raporluyum yani evde cok cabuk gecsin bu gunler istiyorum
Merhaba arkadaşlar. Banada bugun 2 tane embriyo transfer edildi 12 subatta test.
Dualarinizda insallah.
Sonuc
Kizlar yapmayin bence evde 2 tane test vardi dun 7. Gunumdu yaptim negatif bugun 8. Gunum yine yaptim yine negatif insanin umudu azaliyor birde cikanlari okuyunca ..testleri biturdim rahatladim bidahada yapmam sali test gunun ogun kan vercem okadar ama dedigim gibi umudum azaldi ..siz yapmayin bence ben cok pismanimHadi hayirli olsun canim insallah cok guel tutunurlar sana sımsıkı...
Canim onlarin hepsi guzel belirtiler benimde gecen defa bacaklarim cok agrimisti. Iyi seyler bunların hepsi..zaten hamilelikle ayni diyorlar her yerde adet belirtileri
Canim beni bile dürtüyor birsey hadi yap yap diye ben 7. Gunu bekliyorum yarin cikmaz zaten
Kizlar yapmayin bence evde 2 tane test vardi dun 7. Gunumdu yaptim negatif bugun 8. Gunum yine yaptim yine negatif insanin umudu azaliyor birde cikanlari okuyunca ..testleri biturdim rahatladim bidahada yapmam sali test gunun ogun kan vercem okadar ama dedigim gibi umudum azaldi ..siz yapmayin bence ben cok pismanim[/QUOT
sen o testlere guvenme, bide daha cok erken, benim bundan once bi asilamam oldu hamile kalmistim test 9 gunden sonra belirmeye baslamisti, yani cok erken dha sabirla bekle moralini de bozma, hayirlisiyla hepimiz insallah hamissizdir
canım ama çıkarsa svinicez de çıkmazsa ümitsizlik yookkkkk kesinlikle. sonuçta 12. güne kadar vakit var. hem direk kandada çıkabilir.Kizlar yapmayin bence evde 2 tane test vardi dun 7. Gunumdu yaptim negatif bugun 8. Gunum yine yaptim yine negatif insanin umudu azaliyor birde cikanlari okuyunca ..testleri biturdim rahatladim bidahada yapmam sali test gunun ogun kan vercem okadar ama dedigim gibi umudum azaldi ..siz yapmayin bence ben cok pismanim
bende canım tam da denk geldi şükürler olsun... bende çok heyecanlıyım yaaa zaman bir geçseeeeİnşallah gebeliğe işarettir umuttttt hocam dediğin gibi.test günü yaklaştıkça insan daha fena oluyor.bu arada meslektasiz özellikle tatile denk getirmeye çalıştım ben de.hayirlisiyla bir sonucu alsaydik....
insallah dedigin gibi olur cnm hayirlisi artik bakalim gorucez ..kismetse her turlu olur zaten ..canım ama çıkarsa svinicez de çıkmazsa ümitsizlik yookkkkk kesinlikle. sonuçta 12. güne kadar vakit var. hem direk kandada çıkabilir.
Bende artik oyle dusunuyorum canim ya nasipinsallah dedigin gibi olur cnm hayirlisi artik bakalim gorucez ..kismetse her turlu olur zaten ..
Benim de nedense korku var icimde. Esim hic ihtimal vermiyor cok emin.hayirlisi insallah rabbim hepimize nasip ederİçimden bi his tuttu diyor ama Allah tan hayırlısı insallah
Benimde ins 9 subatta gebelik test sonucum var dua edin lutfen arkadaşlarEkledim canim insallah guzel sonuclar aliririz
ya bende de bi korku var ama insan o duygulara kkapılmak istemiyor sanırım ALlahim hepimizin hakkında hayirlisini versinBenim de nedense korku var icimde. Esim hic ihtimal vermiyor cok emin.hayirlisi insallah rabbim hepimize nasip eder
Insallah hayirlisi ile guzel soniclar alirsin canimBenimde ins 9 subatta gebelik test sonucum var dua edin lutfen arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?