2016 ocak subat ayinda tup bebek sonucu icin gun sayanlar buyrun.....

arkadaslar beni de araniza alirsaniz sevinirim, transfer 25 ocakti, bugun 4 gunum bende sizin gibi sabirsizim test gunum 5 subat

vakit gecmek bilmiyo, siz evdemisiniz yoksa calisiyomusunuz, ben raporluyum yani evde cok cabuk gecsin bu gunler istiyorum
Ben ogretmenim tam tatil vakti.vakit hic gecmiyor o yuzden ancak burada kafa dagitiyorum

benimde 5 gun embriosu transfer etiler 1 tane, bakalim merakla bekliyoruz, 2 tene 5 gun embriosu dondurduk, benim progesteron biraz yuksekti bakalim herseyin hayirlisi

Merhaba arkadaşlar. Banada bugun 2 tane embriyo transfer edildi 12 subatta test.
Dualarinizda insallah.
Sonuc
Kizlar yapmayin bence evde 2 tane test vardi dun 7. Gunumdu yaptim negatif bugun 8. Gunum yine yaptim yine negatif insanin umudu azaliyor birde cikanlari okuyunca ..testleri biturdim rahatladim bidahada yapmam sali test gunun ogun kan vercem okadar ama dedigim gibi umudum azaldi ..siz yapmayin bence ben cok pismanim

İnşallah gebeliğe işarettir umuttttt hocam dediğin gibi.test günü yaklaştıkça insan daha fena oluyor.bu arada meslektasiz özellikle tatile denk getirmeye çalıştım ben de.hayirlisiyla bir sonucu alsaydik....

canım ama çıkarsa svinicez de çıkmazsa ümitsizlik yookkkkk kesinlikle. sonuçta 12. güne kadar vakit var. hem direk kandada çıkabilir.

bende canım tam da denk geldi şükürler olsun... bende çok heyecanlıyım yaaa zaman bir geçseeee

neden cnm esin ihtimal vermiyo, benimki ben hisediyorum sen hamilesin diyo bana, birbirinize destek olun moralini cok yuksek tut, allah ol derse olur allaha kaldi artik biz elimizden geleni yaptik, olmassada uzulmek yok diyorum ama yikilicagimi biliyorum bir umut iste bizimkisi insllah bize de nasip eder

bende cok korkuyorum dis gebelik olucak diye cunku benim bi defa oldu insallah oyle bisey olmaz bende dua ediyorum allahima, herseyin hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…