Canim ya sorduğum herkese jel verilmiş bana jel verilmedi .progesteron verildi eşdeğer mi acaba . Şu aşamada insan herseyden şüphe duyuyor bir an once olumlu sonuçlanır inş hepimizin de kurtuluruz artıkCanim benim hibor igne crinone jel climare bant folic
canım zaten jelde progesteron aynı şeydir bence dktoruna güven rahat olCanim ya sorduğum herkese jel verilmiş bana jel verilmedi .progesteron verildi eşdeğer mi acaba . Şu aşamada insan herseyden şüphe duyuyor bir an once olumlu sonuçlanır inş hepimizin de kurtuluruz artık
kaçıncı günündü canım kaç çıktı değerin? çok sevndm senn adına inş çok güzel gider herşeyyyMerhaba kızlar dün test gunümdü çok şükür pozitif
Darısı inşallah sizlerin başına dualarım sizinle beraber
3. Gün embriyosu canım 12. Gunümdü değerim 157.8 çıktı. Şimdi de yarın ki sonuç için endişelenmeye başladım değerim katlancakmi diyekaçıncı günündü canım kaç çıktı değerin? çok sevndm senn adına inş çok güzel gider herşeyyy
AynenRabbim ol derse olur . Şu sırada yapabileceğimiz tek şey dua edip sabırla beklemek ... de yapamıyoruz işte.
gayet güzel çıkmış canım içinş ferah tut katlanır merak etme3. Gün embriyosu canım 12. Gunümdü değerim 157.8 çıktı. Şimdi de yarın ki sonuç için endişelenmeye başladım değerim katlancakmi diye
Canim Allah kucağına almayi da nasip eder inş. Şimdi bize bol bol dua et hamislerin duası kabul olurmuşMerhaba kızlar dün test gunümdü çok şükür pozitif
Darısı inşallah sizlerin başına dualarım sizinle beraber
aminnnn canm amnnnnDualarım her zaman bebek özlemiyle yananlarla. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Inşallah hepimiz hayırlısiyla bebislerimizi kucagimiza alırız.
CANIM ŞUAN 5. GÜNÜMDEYİM. İLKİ KİMYASAL OLMUŞTU CANIMUmuttttt canım senin kaçıncı gün ilki neden tutmamıstı
Hayirli olsun insallah tez zamanda bebislwrin senle beraber olurKızlar merhaba. Olumlu sonuç alanlar hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah' in izniyle kulağınıza alirsiniz. Olumsuz sonuçlananlar inşallah yine yapacaklari ilk denemelerinde olur. Bekleyenlerin de olumlu sonuçlanır inşallah. Ben kasım başlığına da yazdim aralik başlığına da ocaka da :) kasımda basladik ama bir türlü transfer olmadi. Sonunda net bir tarih verildi 8 şubat. Bu başlığa da uygun benim durumum :)
Çok sağol canım Allah razı olsun cümleten inşallah. Ne güzel dedin bebişlerin diye. İki tane transfer edilecek deHayirli olsun insallah tez zamanda bebislwrin senle beraber olur
Vallaha ben niye oyle yazdim kiÇok sağol canım Allah razı olsun cümleten inşallah. Ne güzel dedin bebişlerin diye. İki tane transfer edilecek de
Inşallahhhh canım inşallah senin de istediğin gibi olsun Allah kucagimizi boş birakmasinVallaha ben niye oyle yazdim kihadi bakalim insallah allah soyletmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?