2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

denizkumguness sende gormedin daha deil mi keseyi canim? Yeni girceksin yani deil mi usg ye?

merhaba arkadaşlar sanırım bende hamileyim salı günü idrar testi yaptım bir tane sabah bir tane akşam pozitif çıktı dün akşamda kan testi yaptırdım 14495 çıktı yarın dr randevum var. Çok heycanlıyım ve biraz da stresli

Aa baya yüksekmiş değerin hayırlı olsun ikiz olur mu ki bazıları hcg ile böyle fikir yürütebiliyor da :)

günaydın herkese. bugün adetimin 28.gunu ve dün hafif kanama oldu.bu sabah test yaptım. 2. çizgiyi gördüm. bunu yaşayan var mı arkadaşlar?

Aa baya yüksekmiş değerin hayırlı olsun ikiz olur mu ki bazıları hcg ile böyle fikir yürütebiliyor da :)
ikiz mi son adet tarihime göre 6. haftayım buna göre değerler normal ama stresimi artırdın valla yarına kadar zor sabrediyorum zaten

ikiz mi son adet tarihime göre 6. haftayım buna göre değerler normal ama stresimi artırdın valla yarına kadar zor sabrediyorum zaten
Yaa dur hemen öyle heycan yapma aramızda 1hafta var o kadar yüksek o haftada duymadım ondan aklıma geldi heycanlanıp yazdım keşke demeseydim

Haftaya tekrar cagırdı göbekten usg den baktıgında görünmüyo alttan mıayenede görünüo ama bebek tok cok endiseliyim

dur hemen endişelenme...geç gözükebilirmiş 7.haftada gözükebilirmş.stres yapma bebişe zarar..hissedyor artık...
Elimde değilki %50 sans dedi doktor üstten zaten görünmüyo alttanda kese var sadece hayırlısı artık 10 gün sonra gidecegiz canım

Yaa dur hemen öyle heycan yapma aramızda 1hafta var o kadar yüksek o haftada duymadım ondan aklıma geldi heycanlanıp yazdım keşke demeseydim
2-3 HAFTA 100- 5000 IU/L
3-4. HAFTA 500- 10000 IU/L
4-5. HAFTA 1000 - 50000 IU/L
5-6. HAFTA 10000 - 100000 IU/L
6-8. HAFTA 15000 - 200000 IU/L
testimin yanındaki refarans değerleri böyle ikiz olma ihtimali ne kadar ki

2-3 HAFTA 100- 5000 IU/L
3-4. HAFTA 500- 10000 IU/L
4-5. HAFTA 1000 - 50000 IU/L
5-6. HAFTA 10000 - 100000 IU/L
6-8. HAFTA 15000 - 200000 IU/L
testimin yanındaki refarans değerleri böyle ikiz olma ihtimali ne kadar ki
Canım dediğim gibi sadece öyle duyduğum için bir an şaşırdım ve heveslendim çünkü ben istiyodum o yüzden biraz soruşturmuştum sende de görünce mutlu oldum bir an acaba diye yazıverdim, testinin referans değerlerine göre tabiiki birşey yok ortada heryerde o aralıklar için başka min max değerler var, ayrıca sadece hcg değeriyle olcak şey değil 2 tane de kese görmesi lazım sonuçta :)

bilmiyorum yarın ulturasonda belli olur harelde çok strestliyim ve biraz araştırma yaptım internette benim değerlerim gerçekten fazla

denizkumguness birbirimize haber edelim insaallah guzel hayirli haberlerimiizi...☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…