Kesinlikle canım yaAynen... Kismetse hayirlica bi gorseydik..insan rahatlamak istiyor☺
Yok yok görmedim 1 haftam kaldı benim dedenizkumguness sende gormedin daha deil mi keseyi canim? Yeni girceksin yani deil mi usg ye?
Aa baya yüksekmiş değerin hayırlı olsun ikiz olur mu ki bazıları hcg ile böyle fikir yürütebiliyor da :)merhaba arkadaşlar sanırım bende hamileyim salı günü idrar testi yaptım bir tane sabah bir tane akşam pozitif çıktı dün akşamda kan testi yaptırdım 14495 çıktı yarın dr randevum var. Çok heycanlıyım ve biraz da stresli
ikiz miAa baya yüksekmiş değerin hayırlı olsun ikiz olur mu ki bazıları hcg ile böyle fikir yürütebiliyor da :)
Yaa dur hemen öyle heycan yapma aramızda 1hafta var o kadar yüksek o haftada duymadım ondan aklıma geldi heycanlanıp yazdım keşke demeseydimikiz mison adet tarihime göre 6. haftayım buna göre değerler normal ama stresimi artırdın valla yarına kadar zor sabrediyorum zaten
dur hemen endişelenme...geç gözükebilirmiş 7.haftada gözükebilirmş.stres yapma bebişe zarar..hissedyor artık...Haftaya tekrar cagırdı göbekten usg den baktıgında görünmüyo alttan mıayenede görünüo ama bebek tok cok endiseliyim
Elimde değilki %50 sans dedi doktor üstten zaten görünmüyo alttanda kese var sadece hayırlısı artık 10 gün sonra gidecegiz canımdur hemen endişelenme...geç gözükebilirmiş 7.haftada gözükebilirmş.stres yapma bebişe zarar..hissedyor artık...
2-3 HAFTA 100- 5000 IU/LYaa dur hemen öyle heycan yapma aramızda 1hafta var o kadar yüksek o haftada duymadım ondan aklıma geldi heycanlanıp yazdım keşke demeseydim
Canım dediğim gibi sadece öyle duyduğum için bir an şaşırdım ve heveslendim çünkü ben istiyodum o yüzden biraz soruşturmuştum sende de görünce mutlu oldum bir an acaba diye yazıverdim, testinin referans değerlerine göre tabiiki birşey yok ortada heryerde o aralıklar için başka min max değerler var, ayrıca sadece hcg değeriyle olcak şey değil 2 tane de kese görmesi lazım sonuçta :)2-3 HAFTA 100- 5000 IU/L
3-4. HAFTA 500- 10000 IU/L
4-5. HAFTA 1000 - 50000 IU/L
5-6. HAFTA 10000 - 100000 IU/L
6-8. HAFTA 15000 - 200000 IU/L
testimin yanındaki refarans değerleri böyle ikiz olma ihtimali ne kadar ki
İnşallah canım benim :)denizkumguness birbirimize haber edelim insaallah guzel hayirli haberlerimiizi...☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?