2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

günaydın herkese. bugün adetimin 28.gunu ve dün hafif kanama oldu.bu sabah test yaptım. 2. çizgiyi gördüm. bunu yaşayan var mı arkadaşlar?
Evet canım ben de yaşadım. Tutunma kanaması olabilir. Açık renkli ya da kahve olabilir çok az olur ve geçer. Günün geçince kan ver

Kızlar merhaba, ben de adet günü kanda 627 bir gün sonra 987 çıktı. Her gün her gün kan vermek istemiyorum. Haftaya gidicem ultrasonda kese görünür mü ki? Daha mı çok beklemeliyim? 2000 den sonra görünür diyorlar, benim değer de bi sıkıntı olmazsa inşallah pzt den sonra o kadar artar ve keseyi görmeye yeter di mi? Siz kaç kere kan verdiniz kaç değer takip ettiniz?

Canım tebrikler hayırlı olsun seninle de yakınmışız epey arttı sayımız :) ben de 2 kez kan verdim ve haftaya gidicem kontrole kese de bebiş de görünür inş :)

Canım tebrikler hayırlı olsun seninle de yakınmışız epey arttı sayımız :) ben de 2 kez kan verdim ve haftaya gidicem kontrole kese de bebiş de görünür inş :)
Canım ben de tebrik ediyorum seni çok sağol inşallah tamamına ereriz hepimiz sağlıklı sıhhatli. İnşallah görünür bakalım. Sen de de burun tıkanıklığı var mı tatlım ben ölüyorum yaaa geceleri mahvoluyorum hiç bi şi kar etmiyo bir bu sıkıntım var☹

Amiin canım sağol.. Var ama benim hep olur o yüzden buna bağlamadım ilgisi varmıdır bilmiyorum, ama gaz sancısı oluyo arada hayatımda yaşamamıştım

Amiin canım sağol.. Var ama benim hep olur o yüzden buna bağlamadım ilgisi varmıdır bilmiyorum, ama gaz sancısı oluyo arada hayatımda yaşamamıştım
şişkinlik gaz ve sürekli tuvalete gitmekten bende bıktım. burun tıkanıklığım benimde var önceden yoktu.

2günde 1takip ettik biz dün 1882yle keseyi gördük hayırlısıyla. İdrara sıkışık gidersen daha net görünüyo. İlk sıkışık değildim belli belirsiz gördük keseyi. biraz daha sıkış tekrar bakalım dedi su içtim yarım saat sürmedi sıkışınca tekrar baktı net gördü karından

Kızlar son adet tarihim 10 aralık. Dr uma göre 5+6 yız. Karından ultrasonda kese ve embriyo göründüküçücük pirinçcik! kalp atışını henüz duyamadık, onun için haftaya randevum var. Kan tahlillerimi yaptırdım. Toksoplazma sanırım bir hafta sonra sonuçlanacakmış.
Zaman hepimiz için geçmek bilmese de bebişlerimize şifalar getirir inşallah.

Eklentiler

• image.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 76
Oy maşAllah. Allah güzel günlerini göstersin. Toksoplazma 1haftayı bulmuştu benim. Bağışıklığım yok malesef Yeşillikleri sirkeli suya basmadan yeme olur mu yine de

Ay canım maşallah Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlere de göstersin pirinçcikleri

Canım maşallah Allah ım tamamına erdirsin inşallah.sende ilk kaç çıkmıştı hcg kaç günde bu değere ulaştın aceba?Benim dün 987 çıktı haftaya gştsem görünür mü ki

Bnmde sat 10 aralık ama kese var bebek görünmedi henüz bugun

Bnmde sat 10 aralık ama kese var bebek görünmedi henüz bugun
Canım benm dr da çok erken ve birşey göremeyebiliriz diyordu. Telefona yüklediğim uygulamalar kalp atışını duyacağımı yazıyordu bir umutla gittik ama olmadı, her gebelik bir başka seyrediyor. İçini ferah tut. Allah a emanet et.
Bir sonraki randevunda güzel haberlerini bekliyorum inşallah.

Oy maşAllah. Allah güzel günlerini göstersin. Toksoplazma 1haftayı bulmuştu benim. Bağışıklığım yok malesef Yeşillikleri sirkeli suya basmadan yeme olur mu yine de
Ben de bağışıklık durumumu bilemiyorum, şu sıralar canım hiçbirşey yemek istemese de dediğin gibi yaparım sağol.
Allah hepimizin güzel haberlerini duymayı nasip etsin.

İçime su serptin Allah razı olsun canım rabbim kimsenin kucagnı bos bırakmasın senden de güzel haberler bekliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…