2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Kizlar bebisimi gordum pir pir atan kalbi belliydi ama kalp sesini duyamadk. Dr kalp atisi haftaya duyulur dedi. Dr a gore 5+5 mis. Ama bu arada lekelenmem oluyor. Dua edelim birbirimize

Bende dün öğrendim :) hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)))

bende 19 ocakta bi kan testi yaptırdım 183 çıktı..birde bugün yaptırdım 497 çıktı..10 gün sonra gel demişti 19unda gittiğimde.telaşlıydım bende ama bugünkü kan testi sonucundan sonra dahada yaptırmam kan testi artık doktor istemedikten sonra...

Ben de yazdıģına cok duygulandim. Zaten her seye agliyorum. Cidden ol derse olur. Yazida da yazdigi gibi. ŞEMS'te der ki "Olduğu kadar olmadıgı kader." Kendime boyama kitabi aldim onu boyuyorum. Tv izliyorum. Kitap okuyorum. Her isi yavas yavas yapiyorum. Ona bir emzik aldim. Bu dunya ile bir bagi olsun diye. Allah hayirlisini versin. Test konusunda da en iyi karari sen verirsin.

Merhaba kızlar,
Ben de 12 aralık'ta boş gebelik sebebiyle düşük yaptım ve kürtaj oldum. Hiç regl görmeden yeniden hamileyim şimdi. Bugün 5+5 günlük. Dün kan testi yaptırdım. 3891 çıktı hcg değerim. Pazartesi doktora gitcem. 6+2 olmuş olacak. sizce embriyo görünür mü? Yeniden boş gebelik olmasından çok korkuyorum.

Hayırlı olsun koyduğun fotoğrafı gördüm mutlu oldum valla bende 5+5 te gidicem acaba neler görücem duyucam
Kızlar 1 hafta yazmışım kusura bakmayın 2 hafta sonra dedi doktor kalp sesini duymak icin yani 7. Hafta. Tsekkur ederm ya insan toafhissediyor :)

Benziyoruz galiba canım bayaya tarihler değer artışları falan.. Daha istemezler heralde ultrasonda bakıp sonrasında bazı testler yapılıyor.. 29unda gidicem bende bakalım neler olacak

bugün öğrendim gebelğimi ben de salı günü smear testi almışlardı sizce bi zararı olur mu bir de kasıklarıma saplanmalarım devam ediyor normal mi sizce aynı durumda olan varmı

denizkumguness benim tahmini dogumda 23.09.2016:)) insaallah tabi... Bende adetime uc gun varken yaptrdm yani cuma 48.2 cikti pazar gunu yaptrdm bi de 165.3cikti...☺ dr guzel.ilerlemis ddi on gun sonra gel ddi.. Ben ynede yarin kan vericem hcg..haftaya da persembe günü usg var☺

Ayy gerçektenmii hepberaber atlatalım şu ilk haftaları ya :) ben tekrar vermedim kan direk haftaya usg olcak

Ayy gerçektenmii hepberaber atlatalım şu ilk haftaları ya :) ben tekrar vermedim kan direk haftaya usg olcak

Eveeet☺☺ ben vericem insaallah.. Yani icimi rahatlatmak adina oyle dusundum☺

Ben elimden gelse gün aşırı giderim artıyomu iyi mi diye :)) inşallah şu kalp atışını bi görelim de sonra zaten sadece usg isticez görebilmek için :)

Ben elimden gelse gün aşırı giderim artıyomu iyi mi diye :)) inşallah şu kalp atışını bi görelim de sonra zaten sadece usg isticez görebilmek için :)

Aynen... Kismetse hayirlica bi gorseydik..insan rahatlamak istiyor☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…