Tebrik ederim darisibasimiza hayirlisiyla :)Kizlar bebisimi gordum pir pir atan kalbi belliydi ama kalp sesini duyamadk. Dr kalp atisi haftaya duyulur dedi. Dr a gore 5+5 mis. Ama bu arada lekelenmem oluyor. Dua edelim birbirimize
bende 19 ocakta bi kan testi yaptırdım 183 çıktı..birde bugün yaptırdım 497 çıktı..10 gün sonra gel demişti 19unda gittiğimde.telaşlıydım bende ama bugünkü kan testi sonucundan sonra dahada yaptırmam kan testi artık doktor istemedikten sonra...Aa öylemi takip edelim birbirimizi o zaman, adet tarihinden önce olduğu için o değerler yükseliyor mu diye 2 gün sonra tekrar kontrol etmek istedi, kese 6 haftada vajinaldan çıkıyor sanırım önce onu görmek istiyor ama kalp atışı belli olmayabiliyor 9. haftaya kadar bekliyorlar, bakalım hayırlısısenin kaçtı değerlerin
Ben de yazdıģına cok duygulandim. Zaten her seye agliyorum. Cidden ol derse olur. Yazida da yazdigi gibi. ŞEMS'te der ki "Olduğu kadar olmadıgı kader." Kendime boyama kitabi aldim onu boyuyorum. Tv izliyorum. Kitap okuyorum. Her isi yavas yavas yapiyorum. Ona bir emzik aldim. Bu dunya ile bir bagi olsun diye. Allah hayirlisini versin. Test konusunda da en iyi karari sen verirsin.Ya cok duygulandim O ol der olur kaderimizde ne varsa onu yasariz. O kadar haklisinki vesvese kuruntu neye yararki insanin icini kemirmekten baska. Pazartesiyekadar diodum bi daha betaya baktiriyim ama gitmicem. Pazartesi doktor gerekli herseyi soyler yada sorar ogren8rim. Sana nasil tesekkur etsem azdir
Kızlar 1 hafta yazmışım kusura bakmayın 2 hafta sonra dedi doktor kalp sesini duymak icin yani 7. Hafta. Tsekkur ederm ya insan toafhissediyor :)Hayırlı olsun koyduğun fotoğrafı gördüm mutlu oldum valla bende 5+5 te gidicem acaba neler görücem duyucam
Anladım canım :) ben sanki bebeğinide gördüm o ultrasondaKeseyi gordu daha :) karından
Masallah kuzuna darısı benim basıma alttanmi baktilarDu
Duydum canımçok şükür
Aynen darısı başına. Yok canım bakmadıMasallah kuzuna darısı benim basıma alttanmi baktilar
Benziyoruz galiba canım bayaya tarihler değer artışları falan.. Daha istemezler heralde ultrasonda bakıp sonrasında bazı testler yapılıyor.. 29unda gidicem bende bakalım neler olacakbende 19 ocakta bi kan testi yaptırdım 183 çıktı..birde bugün yaptırdım 497 çıktı..10 gün sonra gel demişti 19unda gittiğimde.telaşlıydım bende ama bugünkü kan testi sonucundan sonra dahada yaptırmam kan testi artık doktor istemedikten sonra...
Bende 29na aldim canim randevumu...Benziyoruz galiba canım bayaya tarihler değer artışları falan.. Daha istemezler heralde ultrasonda bakıp sonrasında bazı testler yapılıyor.. 29unda gidicem bende bakalım neler olacak
Aa hadi güzel haberler almak dileğiyle o zaman hemen yazarım sanaBende 29na aldim canim randevumu...
Ayy gerçektenmii hepberaber atlatalım şu ilk haftaları ya :) ben tekrar vermedim kan direk haftaya usg olcakdenizkumguness benim tahmini dogumda 23.09.2016:)) insaallah tabi... Bende adetime uc gun varken yaptrdm yani cuma 48.2 cikti pazar gunu yaptrdm bi de 165.3cikti...☺ dr guzel.ilerlemis ddi on gun sonra gel ddi.. Ben ynede yarin kan vericem hcg..haftaya da persembe günü usg var☺
Ayy gerçektenmii hepberaber atlatalım şu ilk haftaları ya :) ben tekrar vermedim kan direk haftaya usg olcak
Ben elimden gelse gün aşırı giderim artıyomu iyi mi diye :)) inşallah şu kalp atışını bi görelim de sonra zaten sadece usg isticez görebilmek için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?