2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

kızlar kalp atışları ne zaman duyuluyor 6 haftalıkken duyulmaz mi erken mi 2 hafta nasıl sabrederim ben napcam
Can'ım bende 6haftaligim dün bebeğimi kesesini gördüm kalp atışı icin iki hafta verdiler kimi erken duyuyo kimi çok geç merak etme

kızlar bulantı yaşayanız var mı? benim yok acaba olmaması sıkıntı mı? yoksa erken mi daha
Kaç haftalıksın Can'ım bende 6haftaligim hıc bulantım yok sevineyim mi uzeleyimmi anlamadım acayip gogus agrısı var

Bende vainal ultrasonda dün gırdım bebeğimi ve keseyı gördüm kalp atışları 8haftada gel dedı iki hafta var bencede bı zararı yok

selam kızlar bnmde sat 10 aralık şuan doktora göre 5+3 günlük cuma kalp atışı için gitcem nasipse

Benim bebeģim 5+2 günlük. Bir piriñç tanesi kadar. Sabah kusmalarım oluyor. Bir de belim ağriyor. İnsan çok farklı duygular içinde. Allah sağlık versin bebeklerimize.

Merhaba herkese :) son adet tarihim 20 aralık, adet günümden 3 gün önce hcg 13 çıktı 1 gün önce de 65, kalp atışları için ay sonunda gidicem
Şam Canım son adet tarihimiz aynıymış seninle..kaç tane Hcg çektirdin....kalp atışı için biraz erken değil mi..ben salı gittim keseyi bile göremedim

Şam Canım son adet tarihimiz aynıymış seninle..kaç tane Hcg çektirdin....kalp atışı için biraz erken değil mi..ben salı gittim keseyi bile göremedim
Aa öylemi takip edelim birbirimizi o zaman, adet tarihinden önce olduğu için o değerler yükseliyor mu diye 2 gün sonra tekrar kontrol etmek istedi, kese 6 haftada vajinaldan çıkıyor sanırım önce onu görmek istiyor ama kalp atışı belli olmayabiliyor 9. haftaya kadar bekliyorlar, bakalım hayırlısı senin kaçtı değerlerin

Herkese selamlar cuma gunu ogrendim hamile oldugumu beta 430du dun dayanamadim baktirdim 826. Sanki biraz yavas ilerliyor doktor pazartesi gel dedi kese icin. Heyecandan ölücem valla ne olucak kese cikicakmi kalp aticakmi die telastan. Goguslerim onbesgundur şiş ve asiri bel agrim var bacaklarima vuruo agrisi. Umuyorum hersey normal seyrindedir. Eşim paranoyak oldum die kizio. Ama goruyorumki bizi bi tek biz anlariz benimle yakin degerleri olan varsa lutfen yazisalim ihtiyacim var buna

Benim degerim 1690 civarinda ciktigi halde gorunmemisti. 3. Seferde gorunmustu bu da 1.5 hafta sonraydi. Endişeni anliyorum. Üzulme sakın kalp atışını daha duymadık bile. Nasibinde ne varsa o olur... O yüzden paranoyak olma... Tevekkülle geçir bu zamanı.

Saol tatlim tabiki sakin olmaya calisiorum ama elde degil sanki bisey olucak. Sen simdi kalp atisinimi bekliosun Guzel Allahim tez zamanda nasip etsin o sesi duymayi insallah

Saol tatlim tabiki sakin olmaya calisiorum ama elde degil sanki bisey olucak. Sen simdi kalp atisinimi bekliosun Guzel Allahim tez zamanda nasip etsin o sesi duymayi insallah
Ben hamile olduğumu ögrendigim ilk gece panik atak geçirdim. Kaygidan ölecektim. Sonra doktorum dedi ki bu halin inan bana daha cok zarar veriyor ona dedi. Eğer bu dunyada yiyecek ekmeği soluyacak havasi varsa zaten her sey yolunda gider. Yoksa sen ne yaparsan yap biz ne yaparsak yapalim bir sey yapamayi dedi. Ben de simdi oyle yapiyorum. Kendi yapabileceklerimin hepsini yapiyorum. Kendimi sakin tutmak icin elimden geleni yapiyorum bunu onun icin yapiyorum. Sakin bir bedende huzurlu olsun diye. Mesneviyi rastgele actim ve elimi koydugum ilk yaziyi bebegime adadim. Ben yaziya bayildim. Sana da yolluyorum. Allah onu koruyor. O zaman inan bana guvenin daha cok artiyor.

Eklentiler

• 20160112_133927-1.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 50
Ya cok duygulandim O ol der olur kaderimizde ne varsa onu yasariz. O kadar haklisinki vesvese kuruntu neye yararki insanin icini kemirmekten baska. Pazartesiyekadar diodum bi daha betaya baktiriyim ama gitmicem. Pazartesi doktor gerekli herseyi soyler yada sorar ogren8rim. Sana nasil tesekkur etsem azdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…