- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
hayırlı olsun cnm inşallah kucağımıza sağlıkla alırızBen de aynı gün öğrendim cnm
İnsaallah cnm ya gitsem acilden kadın doğuma bakmazlar dimihayırlı olsun cnm inşallah kucağımıza sağlıkla alırız
bilmiyorum ki tatlımİnsaallah cnm ya gitsem acilden kadın doğuma bakmazlar dimi
kan mı vercen cnm ona bakarlar yaİnsaallah cnm ya gitsem acilden kadın doğuma bakmazlar dimi
Ben ilk hamileliğimde folic iod kullandım. Doktorum bu daha iyi mutlaka bunu kullan dedi kaç eczane aradık zor bulduk. Düşük sonrası devam et dedi bi gün bi baktım hafif küflenmiş 3aylık doz Nasıl küflenir diye düşündüm. İçindilere baktım ama umursamadım pek. Bi kaç gün sonra domuz içeriği olan E'li maddelerin olduğu bi liste gördüm. Bi bakıyım dedim içinde o da vardı. Attım kutusunu hatırlasam maddeyi de derdim. Sonra eşi yeni doğum yapmış dini bütün bi aile hekimi var ona sorduk folbiol kullan dedi onu kullanıyorum. O ilaç yumuşak değildi ama genelde yumuşak ilaçlarda oluyo dedi. Ben tavsiye etmem kısacasıkızlar aranızda iyotlu folik asit kullanan var mı ismi lazım da
çok şükür bugun ultrasonda baktı dr tek bir kese vardı embrio henüz görünmedi. Genel tesler için kan ve idrar verdim sonuçları akşam üzeri çıkacak şimdilik bir sıkıntı yok dedi çok şükür kızlar
aaa ilk defa duydum bunu canım sağol bilgilendirdiğin için yani düşüğün nedeni neymiş peki küften mi cok üzüldüm inşallah bir daha yasamazsınBen ilk hamileliğimde folic iod kullandım. Doktorum bu daha iyi mutlaka bunu kullan dedi kaç eczane aradık zor bulduk. Düşük sonrası devam et dedi bi gün bi baktım hafif küflenmiş 3aylık doz Nasıl küflenir diye düşündüm. İçindilere baktım ama umursamadım pek. Bi kaç gün sonra domuz içeriği olan E'li maddelerin olduğu bi liste gördüm. Bi bakıyım dedim içinde o da vardı. Attım kutusunu hatırlasam maddeyi de derdim. Sonra eşi yeni doğum yapmış dini bütün bi aile hekimi var ona sorduk folbiol kullan dedi onu kullanıyorum. O ilaç yumuşak değildi ama genelde yumuşak ilaçlarda oluyo dedi. Ben tavsiye etmem kısacası
Bende ilk deda duydum cnm şuan folic iod kullanıyorum. Hemen araştırıcam sakıncalı bir durum var mıBen ilk hamileliğimde folic iod kullandım. Doktorum bu daha iyi mutlaka bunu kullan dedi kaç eczane aradık zor bulduk. Düşük sonrası devam et dedi bi gün bi baktım hafif küflenmiş 3aylık doz Nasıl küflenir diye düşündüm. İçindilere baktım ama umursamadım pek. Bi kaç gün sonra domuz içeriği olan E'li maddelerin olduğu bi liste gördüm. Bi bakıyım dedim içinde o da vardı. Attım kutusunu hatırlasam maddeyi de derdim. Sonra eşi yeni doğum yapmış dini bütün bi aile hekimi var ona sorduk folbiol kullan dedi onu kullanıyorum. O ilaç yumuşak değildi ama genelde yumuşak ilaçlarda oluyo dedi. Ben tavsiye etmem kısacası
Patolojiye gitti numune ama bişey çıkmadı. 1ay kadar sonra küflendiğini farkettim ondan olduğunu sanmıyorum. Allah kimsenin başına vermesin.aaa ilk defa duydum bunu canım sağol bilgilendirdiğin için yani düşüğün nedeni neymiş peki küften mi cok üzüldüm inşallah bir daha yasamazsın
Ohh hayırlı olsun canım inşallah bebişi ve kalp atışını da göreceğin günler gelir :)Dr e
çok şükür bugun ultrasonda baktı dr tek bir kese vardı embrio henüz görünmedi. Genel tesler için kan ve idrar verdim sonuçları akşam üzeri çıkacak şimdilik bir sıkıntı yok dedi çok şükür kızlar
amin canım sanada Allahım sağlıklı evlatlar nasip eylesinPatolojiye gitti numune ama bişey çıkmadı. 1ay kadar sonra küflendiğini farkettim ondan olduğunu sanmıyorum. Allah kimsenin başına vermesin.
Kızlar kimsenin günahına girmek istemem. Kendim şüpheli şeylerden uzak durmaya çalışıyoruBen ilk hamileliğimde folic iod kullandım. Doktorum bu daha iyi mutlaka bunu kullan dedi kaç eczane aradık zor bulduk. Düşük sonrası devam et dedi bi gün bi baktım hafif küflenmiş 3aylık doz Nasıl küflenir diye düşündüm. İçindilere baktım ama umursamadım pek. Bi kaç gün sonra domuz içeriği olan E'li maddelerin olduğu bi liste gördüm. Bi bakıyım dedim içinde o da vardı. Attım kutusunu hatırlasam maddeyi de derdim. Sonra eşi yeni doğum yapmış dini bütün bi aile hekimi var ona sorduk folbiol kullan dedi onu kullanıyorum. O ilaç yumuşak değildi ama genelde yumuşak ilaçlarda oluyo dedi. Ben tavsiye etmem kısacası
kızlar kimsenin günahına girmek istemem can taşıyoruz sonuçta. Ben şüpheli şeylerden uzak durmaya çalışıyorum onun için yazdım. Sizde ilaçlarınızı güvendiğiniz bir doktorun tavsiyesiyle alın ve içeriğini araştırın benceBen ilk hamileliğimde folic iod kullandım. Doktorum bu daha iyi mutlaka bunu kullan dedi kaç eczane aradık zor bulduk. Düşük sonrası devam et dedi bi gün bi baktım hafif küflenmiş 3aylık doz Nasıl küflenir diye düşündüm. İçindilere baktım ama umursamadım pek. Bi kaç gün sonra domuz içeriği olan E'li maddelerin olduğu bi liste gördüm. Bi bakıyım dedim içinde o da vardı. Attım kutusunu hatırlasam maddeyi de derdim. Sonra eşi yeni doğum yapmış dini bütün bi aile hekimi var ona sorduk folbiol kullan dedi onu kullanıyorum. O ilaç yumuşak değildi ama genelde yumuşak ilaçlarda oluyo dedi. Ben tavsiye etmem kısacası
Kullanıyosan kutusu vardır elinde. İçindeki maddelere bak bence.http://m.vitaminler.com/urun/assos-folic-iod-90-tablet-5816 Burda içeriğindr domuz yağı katkısı bulunmadıpı yazıyor
Tebrik ederim canım Allah bizlere de keseyi görmeyi nasip etsin. Ben de haftaya 6 haftalık olucam Allah nasip ederse görürüz inşallah..Dr e
Tebrik ederim canım Allah sağlıkla tamamına erdirsinMerhaba kızlarrr
Üç gün önce hamile olduğumu öğrendimm
Teşekkür ederim canım. Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinTebrik ederim canım Allah sağlıkla tamamına erdirsin
Ben de senin gibiyim inAn, buralardan okudukça da strese giriyorum. Bi dr a biri iyi diyo, biri kötü . Napcam ben de bilmiyorum. Sen hangi şehirdesin canım? İnşallah hiç birimizde sıkıntı olmazT
Teşekkür ederim canım. Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Doktor araştırıyorum ben. Daha bulamadım bian önce gitmek istiyorum. Herşey yolinda mı emin olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?