- 24 Ağustos 2015
- 629
- 543
- 103
- 38
Ay ben olsam dayanamazdım o kadar git bence bunun diş gebeliği boş gebeli vs. İnşallah allah nasip etsin sizeİlk hamileliğim.. 31 aralıkta öğrendim şuan 8+1 deyiz ve hiç doktora gitmedim ayın sonunda gideceğim. Bebek sürpriz geldiği için tam anlamıyla kafamda oturtamadım daha. Bir sıkıntı olsa hissederim diyorum. Hatta biraz daha bekleyip komple vücudunu, cinsiyeti mi görsem diyorum Eskiden usg mi vardı dimi
Benim ki tam 5 haftaya girdigim gun goruldu. Sali gunu yeniden gidecegim. Bakalim insallah kalbi ses verir bize.Annecikler kesin olarak karından ultrason kese ne zaman görülür
5 +0 mi 6 +0 haftalık mıBenim ki tam 5 haftaya girdigim gun goruldu. Sali gunu yeniden gidecegim. Bakalim insallah kalbi ses verir bize.
Son adet tarihini yazsanaBenim ki tam 5 haftaya girdigim gun goruldu. Sali gunu yeniden gidecegim. Bakalim insallah kalbi ses verir bize.
Son adet tarihini yazsana
Tşk çok soru soruyorum kaç gün önce doktora gittiniz keseyi görmek için14 aralık
12 Ocakta adetim 4 gun gecikmisti hamile oldugunu ogrendim (4+1 dedi doktor) 19 Ocakta da keseyi gordu. Yani 5. HaftaTşk çok soru soruyorum kaç gün önce doktora gittiniz keseyi görmek için
Hayırlı olsuunn canımm Allah kucağına almayı nasip etsin.bende 3gün önce öğrendim hamile olduğumu kanda 106çıktı adet günümde.senin değerin kaçtı Canım?Kızlar merhaba. Bende hamile olduğumu öğrendim. İlk bebeğim olacak inşallah. Daha 3 haftalık. Bundan sonra deneyimlerimizi paylaşırız
Tşk allah kucağına almayı nasip etsin inşallah amin12 Ocakta adetim 4 gun gecikmisti hamile oldugunu ogrendim (4+1 dedi doktor) 19 Ocakta da keseyi gordu. Yani 5. Hafta
İnsallah...Tşk allah kucağına almayı nasip etsin inşallah amin
Evet cnmaa tam istediğim cok sağol cnm güde bir tane deilmi bu
Doktora gittin mi kese var bnm bebek görünmedi sat 10 aralık canmKizlar mrb herkese, adetime gore 5 haftalik hamileyim kasik agrim bulantim falan hicbisey yok goguslerim sizliyo arada oda oyle cok yogun dgl bi sorunmu var acaba cok korkuyorum :-(
Ne guzel iste insallah hep boyle devam eder hamileligin...korkma herkeste ayni olacak diye bi kural.yok.Kizlar mrb herkese, adetime gore 5 haftalik hamileyim kasik agrim bulantim falan hicbisey yok goguslerim sizliyo arada oda oyle cok yogun dgl bi sorunmu var acaba cok korkuyorum :-(
Kizlar mrb herkese, adetime gore 5 haftalik hamileyim kasik agrim bulantim falan hicbisey yok goguslerim sizliyo arada oda oyle cok yogun dgl bi sorunmu var acaba cok korkuyorum :-(
Arkadaşım bence gitmelisin doktora önceden Usg yoktu ama hastalıklar bu kadar çok yoktu ülkemizde imkanlar var şükür tavsiyem git doktora gönlün ferah olurİlk hamileliğim.. 31 aralıkta öğrendim şuan 8+1 deyiz ve hiç doktora gitmedim ayın sonunda gideceğim. Bebek sürpriz geldiği için tam anlamıyla kafamda oturtamadım daha. Bir sıkıntı olsa hissederim diyorum. Hatta biraz daha bekleyip komple vücudunu, cinsiyeti mi görsem diyorum Eskiden usg mi vardı dimi
Ben de 5 haftalik ben de bu haftada gidicem inşaallah hayırlı haberlerle gelirizCanim bende senin gbiyim en fazla gogus agrim ve asiri gaz ve bagirsak problemim var o kadr.. Cok cok hafif arada bi kasik sancisi geliosa gelio yoksa yok .o da her zamaj olmuor zaten☺ bende insaallah bu hafta dr gidecem 5haftalik benimkide.. İnsaallah bole rahat gecer hep... Bulantisiz vs:)) insan her seyi stres yapio ya ben onu analdm.. Agrim olsa nie agrio bisi mi var diorm, olmasa nie agrim yok diyorum... Ne ehvamli bi surecmis ben bole oldgunu dusunmuodm hic☺☺
Ben de 5 haftalik ben de bu haftada gidicem inşaallah hayırlı haberlerle geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?