2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Cnm merhaba, bende pazartesi 6+2 olucam :) salıya randevum var. Embriyo kiminde daha önce kiminda daha sonra görünebiliyor. Allah yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Ben de senin gibiyim inAn, buralardan okudukça da strese giriyorum. Bi dr a biri iyi diyo, biri kötü . Napcam ben de bilmiyorum. Sen hangi şehirdesin canım? İnşallah hiç birimizde sıkıntı olmaz
Istanbuldayım canım.
Az önce bi doktor buldum Araştırıyorum burdaki yorumlara baktım. Ama net değilim
Sen hangi sehirdesin

Istanbuldayım canım.
Az önce bi doktor buldum Araştırıyorum burdaki yorumlara baktım. Ama net değilim
Sen hangi sehirdesin
Ankaradayım ben de. Tamam evet büyük şehirler çok seçenek var ama kafa karışıyo işte. Vardır bakalım nasipte birileri.Rabbim hepimize hayırlısını versin

Amin
Ankaradayım ben de. Tamam evet büyük şehirler çok seçenek var ama kafa karışıyo işte. Vardır bakalım nasipte birileri.Rabbim hepimize hayırlısını versin
Amin canm
Özellerden korkuyorum normal doğum yaptirmıyolar. Ama devlettede ilgi pek yok. Bide sancı çekerken kimisinde refakatci kabul eymiyolar,kimisinde sancı odaları kalabalık oluyo ,doğum sonrasında odalar kalabalık. Ayy bilmiyorum.
Hayırlısını buluruz insallah

Evet evet aynencanım. İnan bulsam şöyle güvenilir normal doğum yanlısı ilgili bilgili dr özel de olsa gidicem de bilemiyorum. Devlet hastanelerii de evet daha tecrübeli ama senin dediğin durumlar insanı düşündürüyo. İnşallH Allah hayırlısını versin

Bu
Burda bitane doktor var. Evimede yakın. Üstelik annemin,ablamın doktoru ama eşim istemiyo. Ne zormuş. Ilk hamilelik,tecrübesizlik, ne bilim ya

Kızlar merhaba. Bende hamile olduğumu öğrendim. İlk bebeğim olacak inşallah. Daha 3 haftalık. Bundan sonra deneyimlerimizi paylaşırız

Merhaba kizlar. Carsamba gunu hamile oldugumu ogrendim. Ilk gebeligim haziran ayinda Bilmedigimiz bir nedenden ötürü 5haftalikken sonlamisti. Şimdi şükürler olsun ki ikinci gebeligi nasip etti Allahm.kanda beta hcg 1126.53 çıktı. Hemsire 6haftalik dedi. Haftaya kalp atışını duyarim insallah.ilki düşünce bu defa çok endiseliyim. Allah hepimize kucagimiza almayi nasip etsn inş

5.haftada görülür mü ki kese bebek görülsün 7.hafta da bebek görülür diye biliyorum
Bebek 7haftalik olmadan kalp atisi duyulmuyor. Sadece kese gorunur ultrasonda. Ben ilk gebeligimde keseyi gormustum. Ama kalp atisi duyulmamisti. Zaten de duyamadan dustu bu sefer insallah kucagima alirm

Stres
Bebek 7haftalik olmadan kalp atisi duyulmuyor. Sadece kese gorunur ultrasonda. Ben ilk gebeligimde keseyi gormustum. Ama kalp atisi duyulmamisti. Zaten de duyamadan dustu bu sefer insallah kucagima alirm
yapma sıkma canını moral çok önemli gönlünü ferah tut sıkıntı çıkmaz inş allah kucağına almayı nasip etsin 5 haftada karında ultrason da görülür mü

Stres

yapma sıkma canını moral çok önemli gönlünü ferah tut sıkıntı çıkmaz inş allah kucağına almayı nasip etsin 5 haftada karında ultrason da görülür mü
Amin insallah hepimiz kucagimiza aliriz. 5haftalikken kalp atar ama ulrtasonda duyulmaz. Biraz buyumesi gerekir bebegin. Ben suan ikinci gebeligim oldugu icin daha soguk kanli olmaya calisiyorum.kendimi en kotu olana hazrladm zaten.ama rahatim.dedigin gbi psikoloji cok onemli. Suan yogurt yiyip vucuduma vitamin depoluyorm

gecen ayın 25 ınde adet olmustum ve yarın ayın yırmı besı adet programlarına gore bugun olmam lazım ama hıc belırtım yok ne sıskınlık ne sıvılce normalde adet olcaım zaman bunlar barız ortaya cıkardı ama hc brı yok heveslenmek ıstemıyrum ama varmıdır acaba bır hamılelık karnım dumduz esım bıle dıyor sıskınlıgın gıttı acaba suyu cok ıcmemdenmı anlamadımkıya ıns hamılelık vardır ayrıca normalde adet olmadan cok usuyen ben sımdı hc usumuyrum bırde benım anlamadıgım hamıle olanlar hep demıskı sol tarafımda agrı var benım de sag tarafımda ara ara gıren adet agrııs gıbı olmayan kramlar varhafıfde bel agrısı vr

Hayırlı olsun, ben test yapmak için 15 günü beklememiştim, geciktiğimin 3. Günü test yaptım çift çizgiydi 1 hafta sonra doktora gittiğimde 4 haftalık hamile olduğum çıktı

İlk hamileliğim.. 31 aralıkta öğrendim şuan 8+1 deyiz ve hiç doktora gitmedim ayın sonunda gideceğim. Bebek sürpriz geldiği için tam anlamıyla kafamda oturtamadım daha. Bir sıkıntı olsa hissederim diyorum. Hatta biraz daha bekleyip komple vücudunu, cinsiyeti mi görsem diyorum Eskiden usg mi vardı dimi

Gerçekten mii nasıl dayanıyosun ya ne güzel ben çok sabırsızım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…