- 31 Ocak 2015
- 482
- 451
- 103
Cnm merhaba, bende pazartesi 6+2 olucam :) salıya randevum var. Embriyo kiminde daha önce kiminda daha sonra görünebiliyor. Allah yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinMerhaba kızlar,
Ben de 12 aralık'ta boş gebelik sebebiyle düşük yaptım ve kürtaj oldum. Hiç regl görmeden yeniden hamileyim şimdi. Bugün 5+5 günlük. Dün kan testi yaptırdım. 3891 çıktı hcg değerim. Pazartesi doktora gitcem. 6+2 olmuş olacak. sizce embriyo görünür mü? Yeniden boş gebelik olmasından çok korkuyorum.
Istanbuldayım canım.Ben de senin gibiyim inAn, buralardan okudukça da strese giriyorum. Bi dr a biri iyi diyo, biri kötü . Napcam ben de bilmiyorum. Sen hangi şehirdesin canım? İnşallah hiç birimizde sıkıntı olmaz
Ankaradayım ben de. Tamam evet büyük şehirler çok seçenek var ama kafa karışıyo işte. Vardır bakalım nasipte birileri.Rabbim hepimize hayırlısını versinIstanbuldayım canım.
Az önce bi doktor buldum Araştırıyorum burdaki yorumlara baktım. Ama net değilim
Sen hangi sehirdesin
Amin canmAnkaradayım ben de. Tamam evet büyük şehirler çok seçenek var ama kafa karışıyo işte. Vardır bakalım nasipte birileri.Rabbim hepimize hayırlısını versin
Evet evet aynencanım. İnan bulsam şöyle güvenilir normal doğum yanlısı ilgili bilgili dr özel de olsa gidicem de bilemiyorum. Devlet hastanelerii de evet daha tecrübeli ama senin dediğin durumlar insanı düşündürüyo. İnşallH Allah hayırlısını versinAmin
Amin canm
Özellerden korkuyorum normal doğum yaptirmıyolar. Ama devlettede ilgi pek yok. Bide sancı çekerken kimisinde refakatci kabul eymiyolar,kimisinde sancı odaları kalabalık oluyo ,doğum sonrasında odalar kalabalık. Ayy bilmiyorum.
Hayırlısını buluruz insallah
Burda bitane doktor var. Evimede yakın. Üstelik annemin,ablamın doktoru ama eşim istemiyo. Ne zormuş. Ilk hamilelik,tecrübesizlik, ne bilim yaEvet evet aynencanım. İnan bulsam şöyle güvenilir normal doğum yanlısı ilgili bilgili dr özel de olsa gidicem de bilemiyorum. Devlet hastanelerii de evet daha tecrübeli ama senin dediğin durumlar insanı düşündürüyo. İnşallH Allah hayırlısını versin
5.haftada görülür mü ki kese bebek görülsün 7.hafta da bebek görülür diye biliyorumBen de yeni öğrendim. 5 haftalık ama kesenin içinde bebek yok maalesef.
Haftaya bir daha bakacağız.
Bakalım..
Bebek 7haftalik olmadan kalp atisi duyulmuyor. Sadece kese gorunur ultrasonda. Ben ilk gebeligimde keseyi gormustum. Ama kalp atisi duyulmamisti. Zaten de duyamadan dustu5.haftada görülür mü ki kese bebek görülsün 7.hafta da bebek görülür diye biliyorum
yapma sıkma canını moral çok önemli gönlünü ferah tut sıkıntı çıkmaz inş allah kucağına almayı nasip etsin 5 haftada karında ultrason da görülür müBebek 7haftalik olmadan kalp atisi duyulmuyor. Sadece kese gorunur ultrasonda. Ben ilk gebeligimde keseyi gormustum. Ama kalp atisi duyulmamisti. Zaten de duyamadan dustubu sefer insallah kucagima alirm
Amin insallah hepimiz kucagimiza aliriz. 5haftalikken kalp atar ama ulrtasonda duyulmaz. Biraz buyumesi gerekir bebegin. Ben suan ikinci gebeligim oldugu icin daha soguk kanli olmaya calisiyorum.kendimi en kotu olana hazrladm zaten.ama rahatim.dedigin gbi psikoloji cok onemli. Suan yogurt yiyip vucuduma vitamin depoluyormStres
yapma sıkma canını moral çok önemli gönlünü ferah tut sıkıntı çıkmaz inş allah kucağına almayı nasip etsin 5 haftada karında ultrason da görülür mü
Hayırlı olsun :)Kızlar merhaba. Bende hamile olduğumu öğrendim. İlk bebeğim olacak inşallah. Daha 3 haftalık. Bundan sonra deneyimlerimizi paylaşırız
Ben de varim kizlar...
Tesekkurler canim.rabbim herkese saglikli bi sekilde yavrusunu kucagina almayi nasip etsin insallah...Tebrik ederim.
İlk hamileliğim.. 31 aralıkta öğrendim şuan 8+1 deyiz ve hiç doktora gitmedim ayın sonunda gideceğim. Bebek sürpriz geldiği için tam anlamıyla kafamda oturtamadım daha. Bir sıkıntı olsa hissederim diyorum. Hatta biraz daha bekleyip komple vücudunu, cinsiyeti mi görsem diyorum Eskiden usg mi vardı dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?