Offf aynen hayirlisiyla bi bitirsek 9 ayıCanim bende senin gbiyim en fazla gogus agrim ve asiri gaz ve bagirsak problemim var o kadr.. Cok cok hafif arada bi kasik sancisi geliosa gelio yoksa yok .o da her zamaj olmuor zaten☺ bende insaallah bu hafta dr gidecem 5haftalik benimkide.. İnsaallah bole rahat gecer hep... Bulantisiz vs:)) insan her seyi stres yapio ya ben onu analdm.. Agrim olsa nie agrio bisi mi var diorm, olmasa nie agrim yok diyorum... Ne ehvamli bi surecmis ben bole oldgunu dusunmuodm hic☺☺
Yoo aslinda gonlum rahat baya agrim sizim belirtim de yok. Bugun esim kolumdan tuttu artik hadi gidiyoruz diye. Saat 5 te randevum var bakalim.Ben de 5 haftalik ben de bu haftada gidicem inşaallah hayırlı haberlerle geliriz
Bağırsak ve gaz problemi bende de var ne yazık kiCanim bende senin gbiyim en fazla gogus agrim ve asiri gaz ve bagirsak problemim var o kadr.. Cok cok hafif arada bi kasik sancisi geliosa gelio yoksa yok .o da her zamaj olmuor zaten☺ bende insaallah bu hafta dr gidecem 5haftalik benimkide.. İnsaallah bole rahat gecer hep... Bulantisiz vs:)) insan her seyi stres yapio ya ben onu analdm.. Agrim olsa nie agrio bisi mi var diorm, olmasa nie agrim yok diyorum... Ne ehvamli bi surecmis ben bole oldgunu dusunmuodm hic☺☺
Dokdora gitmedin miBağırsak ve gaz problemi bende de var ne yazık ki(( bulantı kusma yok çok şükür. Bir de kahverengi akıntılar devam ediyo. Sende de var mı
İnşallah ama 5.haftada başlamaz ki mide bulantısı benim 9 haftada başlamıştı mide bulantısı kusma kokularda hasasiyet pilav sigara araba hepsi 9. 10.haftada başladı 14 hafta 5günlüktü kaybettim bebeğimi son güne kadarda devam ettiCanim bende senin gbiyim en fazla gogus agrim ve asiri gaz ve bagirsak problemim var o kadr.. Cok cok hafif arada bi kasik sancisi geliosa gelio yoksa yok .o da her zamaj olmuor zaten☺ bende insaallah bu hafta dr gidecem 5haftalik benimkide.. İnsaallah bole rahat gecer hep... Bulantisiz vs:)) insan her seyi stres yapio ya ben onu analdm.. Agrim olsa nie agrio bisi mi var diorm, olmasa nie agrim yok diyorum... Ne ehvamli bi surecmis ben bole oldgunu dusunmuodm hic☺☺
İnşallah ama 5.haftada başlamaz ki mide bulantısı benim 9 haftada başlamıştı mide bulantısı kusma kokularda hasasiyet pilav sigara araba hepsi 9. 10.haftada başladı 14 hafta 5günlüktü kaybettim bebeğimi son güne kadarda devam etti
Bağırsak ve gaz problemi bende de var ne yazık ki(( bulantı kusma yok çok şükür. Bir de kahverengi akıntılar devam ediyo. Sende de var mı
İnşallah ama 5.haftada başlamaz ki mide bulantısı benim 9 haftada başlamıştı mide bulantısı kusma kokularda hasasiyet pilav sigara araba hepsi 9. 10.haftada başladı 14 hafta 5günlüktü kaybettim bebeğimi son güne kadarda devam etti
Tşk kan bitikintisi zehirledi biziAa sen neden kaybettin bebegini basin sag olsun
an birikintisi 2 3 hafta boyunca çıkmadı orda çamur gibi oldu çok dra gittik hepsı de sıkıntı yok dedi prfesörlere gittik çocuk sağdı zehirlendim az atıyordu kalbi ultrasonda duydum ve birden durdu o kan bizi zehirledi doktorlar kısmet dedi koskocaman prfesörler bile kısmet dedi doktorlara güvenim kalmadı 5 ay korundum artk korunmuyorum gecikme var ama bakmayacam gitmeyecemde simdiBebeğin için çok üzüldüm.
Canim herkeste ayni olmaz.benim daha adetime 1 hafta kala basladi kokulara hassasiyetİnşallah ama 5.haftada başlamaz ki mide bulantısı benim 9 haftada başlamıştı mide bulantısı kusma kokularda hasasiyet pilav sigara araba hepsi 9. 10.haftada başladı 14 hafta 5günlüktü kaybettim bebeğimi son güne kadarda devam etti
Tşk kan bitikintisi zehirledi bizi
K
an birikintisi 2 3 hafta boyunca çıkmadı orda çamur gibi oldu çok dra gittik hepsı de sıkıntı yok dedi prfesörlere gittik çocuk sağdı zehirlendim az atıyordu kalbi ultrasonda duydum ve birden durdu o kan bizi zehirledi doktorlar kısmet dedi koskocaman prfesörler bile kısmet dedi doktorlara güvenim kalmadı 5 ay korundum artk korunmuyorum gecikme var ama bakmayacam gitmeyecemde simdi
Kişiden kişiye değil bir kişinin her hamilesi aynı geçmiyo hamilelikten hamileliğe değişiyo allah kucağina almayı nasip etsin inş. BuBen de hamileligimin ilk ayindan (ki hamile oldugumu bilmiyordum) itibaren mide bulantisi cekiyorum. Sabah 8 den aksam 8 e kadar midem bulaniyordu. Arkadaslarima diyordum ben hamileyim diye. Kimse inanmiyordu. Safrakesem de tas var ona bagliyorlardi. Simdi herkes sasiriyor o zamandan beri mide bulantisi cektigime. Kisiden kisiye degisiyor demek ki. Bir arkadasim tam 9 ay kustu gunde 10 kere cikardigini biliyorum.
İç tarafta bebeşin eşinin yanındaBebeğin yaninda mi olmus o birikinti? Yoksa normal adet birikintiis gbi rahimde kalan bir kan birikintisi mi canim?
Önce kanamam oldu müdahale edildi 1 hafta hastanede yattım eve taburcu etti eve geldik 3 sonra tekrar gittim iç tatafta kan birikintisi var dedi Bebeğin eşinden gelmişti o kan orda kaldı 1 2 hafta sonra zehirlenme olduİç tarafta bebeşin eşinin yanında
Önce kanamam oldu müdahale edildi 1 hafta hastanede yattım eve taburcu etti eve geldik 3 sonra tekrar gittim iç tatafta kan birikintisi var dedi Bebeğin eşinden gelmişti o kan orda kaldı 1 2 hafta sonra zehirlenme oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?