2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Offf aynen hayirlisiyla bi bitirsek 9 ayı hepimiz hemen hemen ayni haftalardayiz masallah

Aynen su 9 ayi hayirlica bitirmek nasip olur insaallah☺

Bağırsak ve gaz problemi bende de var ne yazık ki (( bulantı kusma yok çok şükür. Bir de kahverengi akıntılar devam ediyo. Sende de var mı

İnşallah ama 5.haftada başlamaz ki mide bulantısı benim 9 haftada başlamıştı mide bulantısı kusma kokularda hasasiyet pilav sigara araba hepsi 9. 10.haftada başladı 14 hafta 5günlüktü kaybettim bebeğimi son güne kadarda devam etti

Aa sen neden kaybettin bebegini basin sag olsun

Bağırsak ve gaz problemi bende de var ne yazık ki (( bulantı kusma yok çok şükür. Bir de kahverengi akıntılar devam ediyo. Sende de var mı

Bende yok canim cok şükür.. Doktora gitmelisin bence akintilar icin..onemli bisi yoktur belki ama ynede icin rahatlar

Bebeğin için çok üzüldüm.

K
Bebeğin için çok üzüldüm.
an birikintisi 2 3 hafta boyunca çıkmadı orda çamur gibi oldu çok dra gittik hepsı de sıkıntı yok dedi prfesörlere gittik çocuk sağdı zehirlendim az atıyordu kalbi ultrasonda duydum ve birden durdu o kan bizi zehirledi doktorlar kısmet dedi koskocaman prfesörler bile kısmet dedi doktorlara güvenim kalmadı 5 ay korundum artk korunmuyorum gecikme var ama bakmayacam gitmeyecemde simdi

Canim herkeste ayni olmaz.benim daha adetime 1 hafta kala basladi kokulara hassasiyet
Hamilelik gibi bi dusuncem olmadigi icin aklima gelmemisti.Bu arada rabbim sabir versin cok uzuldum bebegine...

Ben de hamileligimin ilk ayindan (ki hamile oldugumu bilmiyordum) itibaren mide bulantisi cekiyorum. Sabah 8 den aksam 8 e kadar midem bulaniyordu. Arkadaslarima diyordum ben hamileyim diye. Kimse inanmiyordu. Safrakesem de tas var ona bagliyorlardi. Simdi herkes sasiriyor o zamandan beri mide bulantisi cektigime. Kisiden kisiye degisiyor demek ki. Bir arkadasim tam 9 ay kustu gunde 10 kere cikardigini biliyorum.

Bebeğin yaninda mi olmus o birikinti? Yoksa normal adet birikintiis gbi rahimde kalan bir kan birikintisi mi canim?

Kişiden kişiye değil bir kişinin her hamilesi aynı geçmiyo hamilelikten hamileliğe değişiyo allah kucağina almayı nasip etsin inş. Bu

İç tarafta bebeşin eşinin yanında
Önce kanamam oldu müdahale edildi 1 hafta hastanede yattım eve taburcu etti eve geldik 3 sonra tekrar gittim iç tatafta kan birikintisi var dedi Bebeğin eşinden gelmişti o kan orda kaldı 1 2 hafta sonra zehirlenme oldu

Önce kanamam oldu müdahale edildi 1 hafta hastanede yattım eve taburcu etti eve geldik 3 sonra tekrar gittim iç tatafta kan birikintisi var dedi Bebeğin eşinden gelmişti o kan orda kaldı 1 2 hafta sonra zehirlenme oldu

O kanin disina mi ÇIKMASI lazimmis hani su kadinlarin kahve akintm oldu es yerlesti ddklri kan mi icerde birikmis

Ya canim cok gecmis olsun ben cok soruyorm ama merak ettm ilk kez duyuyorum.. Nie disari cikmamis ki o kan? Dr bisi demeid mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…