2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Direk doktora git canim ihmale gelmez su önemli bir durum

Tatlım suyun gelince koşuyosun dr a
Ben akşamdan sabaha sancı çektim sıkıntı olmadı suyunda zaten olacak olsaydı direk sezeryana alırlar suyu geleni düşünsene.sonrasında sancılar ve açılma başladı bende..
O güzel günleri size de nasip etsin Allah ım, biz hastanedeyiz, bebişimin sadece bezi var, gözleri bandajlı, ışın alıyo.içim parçalanıyo.Allahım hepimizin evlatlarına sağlık versin..

Fena bir gribe yakalaniyorum
Bogazim cok açıyor
Dostlar yatağın içine girip terlesem cocuga bi zararı dokunur mu ki

Nolur uzme kendini hepsi geçecek
Bu onun iyiliği için
Rabbim sifa versin
Adı neydi bu arada

Fena bir gribe yakalaniyorum
Bogazim cok açıyor
Dostlar yatağın içine girip terlesem cocuga bi zararı dokunur mu ki

Canım vücut ısını artırmasan iyi olur.zencegil ıhlamur limon bal böyle şeylerle atlatmaya çalış.zaten son günlerindesin okadar terlemesen iyi olur zaten daralıyosundur fenalaşırsın çok geçmiş olsun.
Adı ertuğrul teyzesi.çok sağol Allah razı olsun..

Vay Ertuğrul'um benim
Koskoca 600 yüzyıllık Osmanlı kökenine dayanır adı
Adıyla yaşasın insaallah. Peki yarina çıkacak mı insaallah canim.ve görebiliyor musun hep. Bölüm olarak yoğun bakım mi canim?
Keşke yanında olabilsek.
Yatamadim zaten canim tüm vucudum kırılıyor;umarim agirlasmadan atlatirim

Ayyy ertugrul ismine bayildim omru uzun bahti guzel olsun

Yok canım, doğumda yattığım odamdayım.kısmete bak..yanımızda, küvez gibi bi şeyin içinde, sütümü sağıp veriyoruz sürekli altını filan alıyoruz.şükür yanımızda, göremesek daha fena..
Allah razı olsun canım, desteğiniz çok değerli.
İnşallah atlatırsın, enerji verici şeyler ye iç.tekrar geçmiş olsun..
Oğluş az büyüsün de göbüş bağını Ertuğrul Gazi nin türbesine gömeceğiz Allah nadip ederse

Allah senden de razi olsun. Dusunme beni canim siz toparlanin insaallah bi an önce. Ihlamur falan yaptim işte canim.
İyi bakmaya çalış bak yanında bari
Eşin de yaninda mi
Geçecek canim iyi olacak inşaallah Ertuğrul beyimiz
Allaha emanet olun
Haberdar edersin bizi de..

Biz taburcu olduk kızlar çok şükür 11.3 e düştü sarılığımız.doğurur doğurmaz ne olursa olsun bol bol emzirin.tek çare anne sütü.Allah ım evlatlarımızı korusun, Allah razı olsun dualarınız için...

Gözünuz aydın
Sabah sekerleri
Güzel bir gün olsun inşaallah herkes için

Sukurler olsun agda iside bitti hic korktugum gibi degilmis simdi doguma hazirim artik gelebilirsn bebisim

Gözün aydın canim cok şükür bunu da atlattin inşallah birdaha sikintiniz olmaz miniginle

Sukurler olsun agda iside bitti hic korktugum gibi degilmis simdi doguma hazirim artik gelebilirsn bebisim
Qwestt aynen ben de sabah hallettim o isi kuafordeydim.Artik bebis istedigi anda gelebilir.No stres:))

Çookkk gecmis olsun canim benim.Gözünüz aydın.Göğüs uclarin yara falan oldu mu sen nasilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…