Gözün aydın canim cok şükür bunu da atlattin inşallah birdaha sikintiniz olmaz miniginle
Çookkk gecmis olsun canim benim.Gözünüz aydın.Göğüs uclarin yara falan oldu mu sen nasilsin
Cok guzel akıl oldu bak şu kolostrum olayı.Bosver herseyin normalindense hayirlisini dileyelim biz.Silikon uca alisirsa bebegin ona alistigi gibi tekrar senin uclara da alisir annesi merak etme:) bebegin kilosu boyu nasil.kilo kaybetti mi dogumdan sonra ödemi varmiydi cok?oyy insan sevmelere doyamaz onu.buarada kanaman ne durumda günlük ped mi kullaniyosun? Ben de zero hareketlilik canim.38+1 deyim suanda.Benim paşa doldurur tam 40 ı gibi:)) hayirlisi ne zamansa o zaman gelsinÇok sağol canım,
Uçlar yara oldu evet ilk günlerde, yanlış tutturmuşum.çok fenaydı.lansinoh kullandım hafif iyileşti.ama ilk gelen kolostrumdan çıkarıp çıkarıp yara yerlere sürdüm.o çok daha etkili oldu.unutmayın siz de.
Sonra başka bi sıkıntı yaşadım ben, sütüm birden gelince göğüslerim çok gerildi, şişti, küçük olan Göğüs uçlarımı hiç aldıramadım.silikon uç kullanıyorum şimdi.@kaderdenevarsa ya onu diyordum.normal emzirmek istiyırum diye.gerçi ben her şeyin normalini isterken bi şekilde olmuyor ama hayırlısı bakalım.bebeğim beslensin de..silikon uçlar vakumluyor göğüs uçlarını, inşallah zamanla büyütür de, bebişim de o uçlara alışmaz diye dua ediyorum.Ama takdir Allah ın...
Sen nasılsın canım nasıl gidiyor son günler, var mı bi hareket?
Biz de uyuyamiyoz teyzisKizlar son günlerin degerini bilin uykusuzluktan geberiomm
Canimm bebişin nasıl iyi misiniz?Kizlar son günlerin degerini bilin uykusuzluktan geberiomm
Canım 3, 480 doğdu, ertesi gün 3.400, ertei gün 3, 300 dü bizim minnoş.dün de 3, 500 olmuş şükür.ödem varmış demek, ben anlamamıştım.Cok guzel akıl oldu bak şu kolostrum olayı.Bosver herseyin normalindense hayirlisini dileyelim biz.Silikon uca alisirsa bebegin ona alistigi gibi tekrar senin uclara da alisir annesi merak etme:) bebegin kilosu boyu nasil.kilo kaybetti mi dogumdan sonra ödemi varmiydi cok?oyy insan sevmelere doyamaz onu.buarada kanaman ne durumda günlük ped mi kullaniyosun? Ben de zero hareketlilik canim.38+1 deyim suanda.Benim paşa doldurur tam 40 ı gibi:)) hayirlisi ne zamansa o zaman gelsin
Ahh ahh dert ortagim benimCanım 3, 480 doğdu, ertesi gün 3.400, ertei gün 3, 300 dü bizim minnoş.dün de 3, 500 olmuş şükür.ödem varmış demek, ben anlamamıştım.
Kanamam bazen yoğun bazen daha hafif ama sürekli devam ediyor.gece pedi kullanıyorum, günlük filan yetmez.ama bende böyle durum, herkeste farklı olabilir.şu kullan at lohusa külotlarından almıştım ben 2 paket çok rahat ettim bak alabilirsin sen de.hala kullanıyorum.dikişlere batikonla pansuman da yapıyoruz çünkü her gün.leke çıkıyo, atıveriyorum uğraşmıyorum.
Ben 38 de doğurmuştum.hayırlıaı ne zamansa o zaman olsun canım ama şu saatten sonra gelse de erken değil artık senin için.
kaderdene varsa çok haklı.günlük 3 saatlik uykuyla duruyorum.şimdi minnoş uyudu, süt sağıyorum, göğüsler şiş.bugünlerinizin kıymetini bilin.ne kadar ağrınız sancınız olursa olsun size muhtaç bi canınız var.mucizevi bi şekilde Allah gücünü veriyo ama gerçekten zorlanıyo insan.
Haydi iyi geceleriniz mutlu sağlıklı bebişleriniz olsun...
Cok şükür canim gunden gune daha iyi oluyorum bebisde kendini toparlio gobegimiz düştü gece sonunda sen nasilsin bakalimCanimm bebişin nasıl iyi misiniz?
Hayirdir canim ne oldu da uyuyamion agrin mi varBiz de uyuyamiyoz teyzis
Seninki disarda bizimki içerde
Uc gundur ayakta uyuyorum artık
Uzun surmeyecek insaallah canim
Uc beş gün diyene kadar büyüyecek uykusu düzene girecek insaallah.
Canim uyudum.uyanmistim bir bakayim diye girmistim
Valla canım oraya dön buraya dönHayirdir canim ne oldu da uyuyamion agrin mi var
Canim okuduğum kadarıyla adaçayı içmek de faydalı imisGumaydin arkadaslar butun sancilarim gecti artik dogsun istiyrm yavrusum. Bugunden itibaren hurmaya baslayaym baska ne yapabilirz doguma hazirlik icin acaba
@yegaaa teyzis nasilsin biz seni merak ediyoruz.
Softwind ve kaderdenevarsa sizler doğum anına kadar ağrılarınız oldu mu
Yani bu doğum denen şey göbek inmeden bir anda başlayıp biter şeklinde olabilir mi?
Elimi midenin üstüne koydugumda hala dolu orasi canim;yani sanirim göbeğim inmedi. valla hasnur un totemi gibi bende 23 unu bekledim burç muhabbetinden oda kaldı 5 gün ,sonrası nasıl geçecek hiç bilmiyorum bekle bekle bitmez de. Göbeğinin inişini hatirliyor musun bi günde oldu diyebilir misin,yavas yavaş miCanım günaydın, evet ben de merak ettim yegayı.yolundadır her şeyleri inşallah.
Benim karnım şnmişti, dr 1 ay öncesinden kanala girmiş demişti.karnım son zamanlar baya aşağıdaydı.hiç ağrım olmadı benim.gündüz alışverişe filan gitmiştik tabi yorulmuştum ama normal sizin yorgunluklardandı.ama son zaman sizin gibi hiç yatıp uyuyamıyodum.bizim yatak visko, gömülünce yanlarım çok batıp ağrıyodu.salonda sert koltukta uyuyabiliyodum işinize yarar mı bilmem.şimdi de dikişlerden yatıp kalkarken zorlanıyorum yatağı ters çevirttim.sert daha rahat oluyo.
Nitekim bende böyle olmuştu canım..
Elimi midenin üstüne koydugumda hala dolu orasi canim;yani sanirim göbeğim inmedi. valla hasnur un totemi gibi bende 23 unu bekledim burç muhabbetinden oda kaldı 5 gün ,sonrası nasıl geçecek hiç bilmiyorum bekle bekle bitmez de. Göbeğinin inişini hatirliyor musun bi günde oldu diyebilir misin,yavas yavaş mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?