2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Gecmis olsun tatlim dualarimiz seninle ins kisa surede atlatir

ALLAH RAZI OLSUN CANIM BEBİŞLERİNİZ DOĞUNCA BOL BOL UYANDIRIP UYANDIRIP EMZİRİN
BEN DE O KADAR DA UĞRAŞTIM 2- 3 SAAT UYKU UYUDUM HER GÜN EMZİRDİM BU HALDE BİLE YÜKSELMİŞ Allahım beterinden korusun evlatlarımıza sağlık versin

Aminnn cnm

Benimde hala kasiklarimda agri var canim bi kahvalti hazirlim dedim dün esime hazirladim ama kasiklarim yirtildi yapdigm epi topu patates soydum kizarttim bizim gobegimiz dusmedi henuz cnm eli kulaginda bi düşse die bakiom icim gidio orayi görünce bu arada gecmis olsun canim rabbim şifa versin inşallah en kisa zamanda cikarsiniz bizde ogle sonu hastaneye gidicez gozunun birisi cok capaklaniyor sulaniyor dus aldigindan beri gecmedi bende ne olur ne olmaz die goturcez inşallah sorun yokdur da acemiligimdendir

Kızlar oğluşumun sarılığı 23müş.hastanede kalacağız 1 gün fototerapide.dua edin nolur
Geçmiş olsun canım
O dediğin ne fototerapi
Hastanede mikroba dikkat et aman diyim elini sık yika
Moralini yüksek tut
23 seviyesi mi oluyor yani yüksek mi
Desene hamilelik derken doğum derken gel sen bir de sonrasını gör desene
Allah hepimizin yavrularını korusun

Kizlar benim kahverengiye yakin sari lekelenmeler olmaya basladi acaba alttan baktiklari.icin mi.oluyr yoksa dogum mi yaklasti neler oluyrrrrr

Yenidoğanda 1-2 ,5 i geçince sarılık kendini belli ediyomuş,son aşamada 20 yi geçince tümm vücutta görünüyomuş.bizimki 23;(
Bilirubin diye bi maddeymiş bu kanda bulunan.bunun değerleri yukardakiler de.vücutta katı halde birikiyomuş o da sarı renk yapıyomuş.katı olunca böbrekler süzüp vücuttan atamıyomuş.bu fototerapi de o katı maddeyi sıvılaştırıp kaka çişle vücuttan attırıyomuş canım..burda 43 varmış bitane o bile iyi olur diyolar da olmazsa kan değişimi yapıyolarmış.bizimki de baya yüksek çok moralim bozuk.nolur dua edin bize...

Bizim de çapaklanma var dr damla verdi.ilk doğduğunda gözüne bi şey sıkıyolarmış temizlemek için ondan olabiliyomuş canım.kaynamış ılımış suyla temizle dedi.ama şimdi yavrumun gözleri kapalı ışın hirmesin diye dua edin nolur

Canimm
Uzaktan her zaman kolay akıl vermesi ama
Nolur uzme kendini
Bak neleri basardiniz siz paşa ile bunu mu atlatamayacaksiniz
İylesir tabi onlar bizden çok daha güçlü
Sakin oyle endişelere kaptırma kendini
Ki süt etkilenmiyor stresten
Oysa hep de o konuya dikkat etmiştin ama olacağı varsa oluyor demekki
Suan emziriyor musun
Bol sıvı al sütun gelsin
Minnak da atsin o maddeleri
Hadi bize aksama güzel haberler ver insaallah

Sütüm var çok şükür, lohusa şerbeti verdiler bi sürahi de, burda sağıp sağıp biberonla veriyoruz
Kan grubu uyuşmazlığından da oluyomuş ben B eşim 0 .A0 da daha çok olur diyo dr.
Allah razı olsun desteğiniz için...

arkadaslar sıze bırsey demek ıstıyorum lutfen yorumunuzu beklıyorumm...... ben calısan bayanım.... evdede kendımı yormak ıstemıyorum ve agır kaldırmamaya calısıyorum. gecen kayınbabam sözde baskasını örnek gosterıyo kızım sana dıyorum gelınım sen anla der gibi ortama konusuyor ıste cok abartmaya gerek yok ben görüyorum hamıle bayanlar nazlı falan gıbı hanı bu turde konusuyo tam cumlelerını demıyeyım.... lafım sana degıl dedı.... bugun sabah kayınvalıdem gıle kahvltya gıttık onların caydanlıkları agırr kalabalık aıleler cunku.... kayınvalıdem cayı demle dedı bende anne bana agır gelır bu dedım hanı güldüm bundan bısey olmaz kızım dedı bende pinpirikliyim ben bıraz dedım oda güldü gibi ama... sankı laf edıyolar gıbı gelıyo bana-)KK67: hanı bısey dedıklerı yokta hareketlerınden bunu anlıyorum...

bılmıyorum yanı acaba dıyorum ben mı abartıyorum ama agır olan seylere dokunmak ıstemıyorum... 16 haftalıgım su an nasıp olursa.... kendı evımde de oyleyım dıkkat edıyorum haala.... sızce ben mı abartıyorum yada yorumunuz nedırrr bız tarlaya gıttık zamanında falan dıyolarr bana(

arkadaslar sıze bırsey demek ıstıyorum lutfen yorumunuzu beklıyorumm...... ben calısan bayanım.... evdede kendımı yormak ıstemıyorum ve agır kaldırmamaya calısıyorum. gecen kayınbabam sözde baskasını örnek gosterıyo kızım sana dıyorum gelınım sen anla der gibi ortama konusuyor ıste cok abartmaya gerek yok ben görüyorum hamıle bayanlar nazlı falan gıbı hanı bu turde konusuyo tam cumlelerını demıyeyım.... lafım sana degıl dedı.... bugun sabah kayınvalıdem gıle kahvltya gıttık onların caydanlıkları agırr kalabalık aıleler cunku.... kayınvalıdem cayı demle dedı bende anne bana agır gelır bu dedım hanı güldüm bundan bısey olmaz kızım dedı bende pinpirikliyim ben bıraz dedım oda güldü gibi ama... sankı laf edıyolar gıbı gelıyo bana-)KK67: hanı bısey dedıklerı yokta hareketlerınden bunu anlıyorum...

bılmıyorum yanı acaba dıyorum ben mı abartıyorum ama agır olan seylere dokunmak ıstemıyorum... 16 haftalıgım su an nasıp olursa.... kendı evımde de oyleyım dıkkat edıyorum haala.... sızce ben mı abartıyorum yada yorumunuz nedırrr bız tarlaya gıttık zamanında falan dıyolarr bana(

Ederim canım rabbim bi an once evinize sag salim gitmeyi nasip etsin inşallah

Canim bence agir kaldirma esini yonlendir o gibi durumlarda ben oyle yapiodum gerci kayinvalidemde is yapmak huyum degildir pek de benim düşük riskim olduğu için hic bi is yapmadm aylarca tedbiri al ki sonunda sen uzulme canm onlarin lafini da bosver umursama bile

tabıkide sonucta ALLAH korusun bısey olsa üzülecek olan esas benım...bende temkınlı yaklasıyorum. mıllete kalsa bsy olmaz

softwind kaderdene varsa H Hasnur @yegaaa kizlarrr bisey sorcam musait olaniniz cevaplayabilir mi:) diyelimki sancilardan önce suyumuz geldi.Evde sancilanmayi mi beklemeliyiz yoksa su geldigi anda doktora mi kosmaliyiz?Sanciyi beklesek bebegin susuz kalmasi tehlike olusturur mu? Buarada hepinize bebeginizle güzel günler

tabıkide sonucta ALLAH korusun bısey olsa üzülecek olan esas benım...bende temkınlı yaklasıyorum. mıllete kalsa bsy olmaz
Milletin senden daha pimpirikli olmasi gerekiyor halbuki.Yani eger dusuncesizlerse ve bu saatten sonra onlara anlatarak fikirlerini degistiremeyecegini dusunuyorsan sende doktorunun sana birsey kaldirmayi ve bir yere uzanmayi yasakladigini söyle.Bide kendine ve bebege her gorusmenizde bu stresi yükleme

Canim benim de cumartesi agda randevum var sunu bir halletseydik baya rahatlayacaktm ama sancin geldiginde hic onu duaunmuyrsn beni.2 kere cati muayenesi yaptilar hic aldirmadim
Can havliyle dusunmeyiz de zaten suan sakinken bisey yokken cok rahatsiz olurmusum gibi geliyo.Neyse bu geceyi de atlatirsam yarin erken saate randevu aldim zaten.Ayy kıl tüy sac baş..ne çileli bu kadinlar :)))

saol.. ALLAH saglıklı doğumn nasıp etsın az kalmıs senın.

Kızlar oğluşumun sarılığı 23müş.hastanede kalacağız 1 gün fototerapide.dua edin nolur
çokk gecmis olsun canim benim. geçici bir durum bu rahatsizlik.gönlünü ferah tut ve bebisin icin enerji topla bu sürede.acil şifalar minik kuzuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…