Ay canım benim Allah razı olsun.Canim bize de haber ver kontrolünden sonra.İnsallah iyi haberlerle donersin:)
7 dk da bir gelse ben de giderdim hastaneye kesin.7 dk ya dustukten sonra sancının kesilmesi ilginc ama.Bida ne zaman gitmen gerekiyor hastaneye suan iyi misinCanim suyum gelmesi agrimda aslinda yoktu kasilmalar 7 dk 1 duzenli gelince ve bebekte asagiya surekli itince acile gittim ultrasonda baktilar eogum kanali girrmis dediler acikliga bakacaklardi istemedim dogum yapacagim hastaneye gittim orada acikliga baktilar 1 cm dediler kendi doktorum yoktu ama sag.olaun tlnla butun bilgileri almis hatta o olmasaydi.sezeryana alacaklardi nerdeyse beni bir ara nstde kalp atisi riskli cikmis riske atamayiz dediler son karari kendi doktorum verdi simdilik bekleyin demis bol sivi alip dinlenmem gerekiyr dedi her seyin hayirlisi insaallah b3bislerimize sagliklica kavusalim ama.o hastane ortami coook zormus bir suru planlar yapiyrdum dogum icin ama hic oyle olmuyr ve yanindakiler senden daha telasli oluyr
Ay okuyunca bi bagirdim:)Kızlar dogurdummmm. Bugün 14.13 te Normal doğum oldu çok şükür.bebekte ben de iyiyiz hamdolsun . ayrıntıları yazarım musait olduğum da inşallah.darisi bekleyenlere hayırlısı yla kolay dogumunuz olsun inşallah.
İnsaallah canimSusam-cik ayy canim benim aynen oyle sira bana mi geliyo ne!sonra qwest le sen varsin.ben centilmenim ama sirami size verebilirim yani )) benim daha c.tesi agda randevum var.insallah bi ekşın yapmaz oğlusum bi iki gun daha:))
Canim cok sevindim rabbim hayirli uzun ömürler versin inşallah hayirli evlat olsun sizlereKızlar dogurdummmm. Bugün 14.13 te Normal doğum oldu çok şükür.bebekte ben de iyiyiz hamdolsun . ayrıntıları yazarım musait olduğum da inşallah.darisi bekleyenlere hayırlısı yla kolay dogumunuz olsun inşallah.
Canim yazamamistim sana öncelikle gözün aydın.Allah in izniyle analı babalı büyütün bebeğinizi:) sezeryan yaptin diye bu kadar kötü hissetmene gerek yok.dedigin gibi dogum insanin kendini kendine ya da birilerine ispatlayabilecegi bir yer degil.O kadar korkuyla stresle normal dogum yapmanin ne anneye ne de bebek psikolojisine faydası oldugunu düşünüyorum.Dogum sekliyle ilgili kararimizi irdelemek elestirmek cahil çevremizin yeni hobisi zaten.Sen bebegini ve kendini strese sokmamayi secerek en dogru karari aldin bence.Sen bebegine kavustun hayirlisiyla;insallah darisi bizim de basimiza olur softwindcim.
Kızlar dogurdummmm. Bugün 14.13 te Normal doğum oldu çok şükür.bebekte ben de iyiyiz hamdolsun . ayrıntıları yazarım musait olduğum da inşallah.darisi bekleyenlere hayırlısı yla kolay dogumunuz olsun inşallah.
Ben var ya tam wc ye gideyim de bi bacaklarımı alayım nolur nolmaz demiştim, birden suyum geldi seni korkutmayayım ama..eşimden permatik istedim sonra, gerçi çok olmadığına karar verip kullanmadım ama:)hayırlısı olsun, hiç önemli değil onlar..Susam-cik ayy canim benim aynen oyle sira bana mi geliyo ne!sonra qwest le sen varsin.ben centilmenim ama sirami size verebilirim yani )) benim daha c.tesi agda randevum var.insallah bi ekşın yapmaz oğlusum bi iki gun daha:))
Saolasin canim sukur 6.gun daha iyi oldum ben bugun daha da iyim artik islerimi ufak ufak yapabiliyorum uykusuzlukdan geberiyorum bende gogus yarasi da cabasi hoplaya hoplaya emziriom benim yanmam cok fazla vardi yuruyemiyordum ayaga kalkarken agliyordum resmen surunuyordum esim dayanamiodu oyle görmeye 2 gundur cok mutluyum cok iyiyim çünkü :) dier arkadaslarda iyidir inşallah
Canim gozun aydin coook s3vindim qllah ikinizi de korusun ayrintilari en.yakin zamanda bekliyrzKızlar dogurdummmm. Bugün 14.13 te Normal doğum oldu çok şükür.bebekte ben de iyiyiz hamdolsun . ayrıntıları yazarım musait olduğum da inşallah.darisi bekleyenlere hayırlısı yla kolay dogumunuz olsun inşallah.
Canim benim de cumartesi agda randevum var sunu bir halletseydik baya rahatlayacaktm ama sancin geldiginde hic onu duaunmuyrsn beni.2 kere cati muayenesi yaptilar hic aldirmadimSusam-cik ayy canim benim aynen oyle sira bana mi geliyo ne!sonra qwest le sen varsin.ben centilmenim ama sirami size verebilirim yani )) benim daha c.tesi agda randevum var.insallah bi ekşın yapmaz oğlusum bi iki gun daha:))
Canim 5 dk ya dusunce gelirsin dedi aslinda nerdeyse eli kulaginda.gibi bazen agrilarim oluyr doktorda bakrsin 3 saatte bakarain 3 gunde gelir dedi belli degil yani ama 1 gece kalmaya ozel hastaneye 600 lira verince.icim acidi tam bir.soyguncular yapriklarida bir sey olmadi aslinda ivira zivira para aldilar bir yandan olsun onemli olan.saglik diyrm bir yandan da uzuluyrm bakalim her seyin hayirlisi ne zaman gelecek bizim pasamiz7 dk da bir gelse ben de giderdim hastaneye kesin.7 dk ya dustukten sonra sancının kesilmesi ilginc ama.Bida ne zaman gitmen gerekiyor hastaneye suan iyi misin
Geçmiş olsun canım geçti insaallahCanim 5 dk ya dusunce gelirsin dedi aslinda nerdeyse eli kulaginda.gibi bazen agrilarim oluyr doktorda bakrsin 3 saatte bakarain 3 gunde gelir dedi belli degil yani ama 1 gece kalmaya ozel hastaneye 600 lira verince.icim acidi tam bir.soyguncular yapriklarida bir sey olmadi aslinda ivira zivira para aldilar bir yandan olsun onemli olan.saglik diyrm bir yandan da uzuluyrm bakalim her seyin hayirlisi ne zaman gelecek bizim pasamiz
Canim benim sancidan daha cok kasilmam ve cocuk asagiya dogru itmeai vardi ben de anlamadim ama bu.kasilmalarda sanci olarak.kabul ediliyrmus gercektwnde kisiden kisiye gore degisiyr bu dogum asamalari. Aslinda ciddi bir sey olmadigini biliyrdum oylesine bir baktiralim dedim ama nst de sancilar.baya yuksek cikti bakalim bende de buyuk belirsizlik var.her seyin hayirlisi olur insaalllahGeçmiş olsun canım geçti insaallah
Olsun bu dünyanın diğer tarafı da var giden 600olsun
Peki öyle 7 dk da bire inip sonrada normal yaşamına devam edebiliyormusuz mu
O zaman bu yalancı sancılar baya gerçekci mi
Şimdi nasilsin
Gecmis olsun tatlim dualarimiz seninle ins kisa surede atlatirKızlar oğluşumun sarılığı 23müş.hastanede kalacağız 1 gün fototerapide.dua edin nolur
Kızlar dogurdummmm. Bugün 14.13 te Normal doğum oldu çok şükür.bebekte ben de iyiyiz hamdolsun . ayrıntıları yazarım musait olduğum da inşallah.darisi bekleyenlere hayırlısı yla kolay dogumunuz olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?