2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

7 dk da bir gelse ben de giderdim hastaneye kesin.7 dk ya dustukten sonra sancının kesilmesi ilginc ama.Bida ne zaman gitmen gerekiyor hastaneye suan iyi misin

Kızlar dogurdummmm. Bugün 14.13 te Normal doğum oldu çok şükür.bebekte ben de iyiyiz hamdolsun . ayrıntıları yazarım musait olduğum da inşallah.darisi bekleyenlere hayırlısı yla kolay dogumunuz olsun inşallah.

H Hasnur ayy canım tebrik ederim.Gözün aydın olsun.cok sevindim iyi olmanıza.bak istedigin oldu eşin yanindayken geldi bebeginiz.Allah sizi hic ayirmasin insallah:)Detayları bekliyoruz artık musait olunca.İnsallah kolay olmustur da bize de motivasyon olur:)

Ay okuyunca bi bagirdim:)
Esim de sandim oldu sanıp koştu.
Coook sevindim
Gelmesine bir sevindim
Gribinden endiselenmistim sorun olmamasına iki sevindim
Normal olmasına üc sevindim
Eşin ordayken olmasına dört sevindim:))
Ohh sükur ben doğurmuş gibi rahatladım. Rabbim bize de nasip etsin B bioc yoklama sırası bizde
Allah analı babalı büyütsün inşallah hasnur cum

Susam-cik ayy canim benim aynen oyle sira bana mi geliyo ne!sonra qwest le sen varsin.ben centilmenim ama sirami size verebilirim yani)) benim daha c.tesi agda randevum var.insallah bi ekşın yapmaz oğlusum bi iki gun daha:))

Susam-cik ayy canim benim aynen oyle sira bana mi geliyo ne!sonra qwest le sen varsin.ben centilmenim ama sirami size verebilirim yani)) benim daha c.tesi agda randevum var.insallah bi ekşın yapmaz oğlusum bi iki gun daha:))
İnsaallah canim
Ben o işi kendim hallettin benimde vaktinde doğarsa yine tüylerin olacak diyorum
Aman napalim tek derdimiz o olsun
Dikkatli ol kasma kendini emi
Rahat olmaya calis

Canim cok sevindim rabbim hayirli uzun ömürler versin inşallah hayirli evlat olsun sizlere

Canım benim çok sağol.inşallah darısı sağlıkla kolaylıkla sizlere olsun.kimseyi umursadığımdan değil inan, normal olsun çok istemiştim sadece.doğum sonrası kolay toparlanabilnek, kimseye muhtaç olmadan bebeğime kendim bir an önce bakabilmek istemiştim
.hayırlısı böyleymiş.ama şimdiki aklım olsa kesinlikle epidural normal doğum yapan bi hastaneye giderdim.burda sezeryan istememişsin, normali de böyle, çekiceksin sancını dediler, ne yüreklendirdiler, ne yönlendirdiler.attılar beni odaya, saatte 1 geldiker açılma baktılar, bağırma o kadar herkesi rahatsız ediyosun dediker çıktılar.hala kendimi çok kötü hissediyorum.şükür Allah a gerçi sağlıklıyız önemli olan bu ama gerçekten doğumumu hatırlamak dahi istemiyorum.
Onun için; Allah hayırlısı neyse gönlünüze onu versin, ya da gönlünüzdekini hayırlı eylesin canım..

Canım benim çok sevindim adınıza.Rabbim sağlık sıhhat versin sşze, hayırlı evlat eylesin minnoşu, maşallah

Ben var ya tam wc ye gideyim de bi bacaklarımı alayım nolur nolmaz demiştim, birden suyum geldi seni korkutmayayım ama..eşimden permatik istedim sonra, gerçi çok olmadığına karar verip kullanmadım ama:)hayırlısı olsun, hiç önemli değil onlar..

Ben de yeni yeni toparlanıyorum canım kendim yatııp kalkabiliyorum şükür ama kasık ağrılarım var özellikle emzirirken.rahim kendini toparlıyomuş.ondan ağrı oluyomuş.
Benim memişler de yara olmuştu, bi de ucu yoktu çok zorlandım.sonra silikon emzşrme başlığı aldım tavsiye ederim canım.onlarla emzirince hem uçlarım çkıyo, hem de sütle sürekli temas ettiği için yaralar yumuşayıp iyileşiyo.bi süre sonra uçsuz emzirebilicem inşaallah.aventin small kelebek başlığı, 15 mm...
Göbüş bağımız düştü bi de teyzesi, sizinki ne alemde?

Canim gozun aydin coook s3vindim qllah ikinizi de korusun ayrintilari en.yakin zamanda bekliyrz

Canim benim de cumartesi agda randevum var sunu bir halletseydik baya rahatlayacaktm ama sancin geldiginde hic onu duaunmuyrsn beni.2 kere cati muayenesi yaptilar hic aldirmadim

7 dk da bir gelse ben de giderdim hastaneye kesin.7 dk ya dustukten sonra sancının kesilmesi ilginc ama.Bida ne zaman gitmen gerekiyor hastaneye suan iyi misin
Canim 5 dk ya dusunce gelirsin dedi aslinda nerdeyse eli kulaginda.gibi bazen agrilarim oluyr doktorda bakrsin 3 saatte bakarain 3 gunde gelir dedi belli degil yani ama 1 gece kalmaya ozel hastaneye 600 lira verince.icim acidi tam bir.soyguncular yapriklarida bir sey olmadi aslinda ivira zivira para aldilar bir yandan olsun onemli olan.saglik diyrm bir yandan da uzuluyrm bakalim her seyin hayirlisi ne zaman gelecek bizim pasamiz

Geçmiş olsun canım geçti insaallah
Olsun bu dünyanın diğer tarafı da var giden 600olsun
Peki öyle 7 dk da bire inip sonrada normal yaşamına devam edebiliyormusuz mu
O zaman bu yalancı sancılar baya gerçekci mi
Şimdi nasilsin

Canim benim sancidan daha cok kasilmam ve cocuk asagiya dogru itmeai vardi ben de anlamadim ama bu.kasilmalarda sanci olarak.kabul ediliyrmus gercektwnde kisiden kisiye gore degisiyr bu dogum asamalari. Aslinda ciddi bir sey olmadigini biliyrdum oylesine bir baktiralim dedim ama nst de sancilar.baya yuksek cikti bakalim bende de buyuk belirsizlik var.her seyin hayirlisi olur insaalllah

Kızlar oğluşumun sarılığı 23müş.hastanede kalacağız 1 gün fototerapide.dua edin nolur

Canım benim gözünüz aydın Allahım sağlık mutluluk versin çok geçmiş olsun.bol bol emzir bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…