2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Canim hani o ilk açılma evresi var ya sancılarının az olduğu
O evrede konusup yürüyüp hayatına devam edebiliyor mu insan?

Coook sevindim canim gozun aydin

Coook sevindim canim gozun aydin
Sagol canim
Dr aralarda hep minik minik cümleler ediyor
Dediki işin tek bir ağrıya bakar
Hadi gel bundan ne anlarsın
Sanirim bebeğin başı bayaaa aşağıda
Tecrübeli arkadaşlar
Aşağıda demek kanala girmismi demek sizce
B bioc canim raporu verdim bizim idare pek bilgisiz zaten dilekçe o ona sordu o ona sordu suan yazmadim.

Çok şükür canım. Gözün aydın. Hiç belli olmuyor bence ben hastaneye giderken Karnım her defasindaki gibiydi karnima bardak koyabiliyirdum ama gogsumun altiyla göbek arasina beş parmak Sığacık kadar inmemisti Karnım. 2 parmak anca.sende iyiki varsın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasib etsin.normal doğum olursa inşallah alttan muayene için sıkma kendini bebeğini düşün o arada kasarsan zorlar lar şu falan patlar.sadece soylenilenleri yap

Canim hani o ilk açılma evresi var ya sancılarının az olduğu
O evrede konusup yürüyüp hayatına devam edebiliyor mu insan?
Bence o ağrı eşiğine bakar.benim yanımda 1 cm açılmaya bekleyen başka biri vardı o bütün gece uyudu ben hep ayakta yürüdüm yatamadim

Senin ki kaç kiloydu canim
4 kiloydu canim.kontrol eden ebeler gelip gidip ilk cocugun kac kiloydu diyip durdular ama bu kadarini bende tahmin etmiyodum acikcasi.ee 34 beden birinden dort kilo bi bebek dogarsa 10 cm le kesik yersin.zaten 13 kilo almistim sadece.o da karnimdi.

Tamam canım
Sonraki randevu 29 eylül
O zamanda sanirim 38+3 olacağım
Allah biliyor hiç istemiyordum muayeneyi çünkü dr demistik bu bir anlam ifade etmiyor
Normal olmaması için birçok sebep var diye
Malum bizim bebek çok aşağıda olduğu için bence illa tetikler
Dediki hadi çabuk acele acele yapalim deyince kalsın dedim
Şimdi acele ile daha çok acıtacak
Dediki zaten doğuran doguruyor:)

Ne demek umrumda olmaz ya, bi candan bahsediyoruz.Allah ın dediği olur canım bak o ne biirmiş.okumakla adam olunsaydı ohoo..
Ertuğrul paşa şükür iyi teyzesi.hastanede gece biraz üşütmüş burnu tıkalı, şu aspiratörlerle açmaya çalıştık filan Allah ım mini ik.insan bi şey yapcam diye korkuyo.beni uykusuz bıraksa da canı sağolsun onun bi gülüşü yeter.
Yumurta her gün yiyorum ama sarılıkla bi ilgisi var mı bilmiyorum canım ama zannetmem.büyük ihtimal bizim kan gruplarımız da tetiklemiş olabilir.neyse şükür geçti..

Cok sevindim cnm iyi olmaniza.en guzel cozum gunes isigi cnm sarilik tedavisinde

Canım maşallah size gözünüz aydın çok sevindim tebrik ederim.Allah ım sağlık sıhhat versin.yaşadım anllattıklarını inan.
Bana ne yürü diyen oldu, ne çömel diyen, ne duş al diyen..öylece yatağa terkettiker sancı bu çekicen madem sezeryan istemedein böyle oluyo diye..nasip napalım geçti gitti, bebişim iyi ya,,gerçekten hastane çok çok önemliymiş..
Seni kaç cm açılmayla aldılar doğuma?
Aman bol bol emzir canım, Rabbim sağlık sana da kolaylık versin..çok sevindim senin adına..

Maalesef öyle dedi canim. Yurtdışı doğumlu imis. Duygusallığı zayıf herhalde dedik kendimizce.
İyi olsun; o çok önemli imis. Burun tıkanıklığı; emzirirken daha çok yorulacak. Nasil aspiratör canim hani şu basıp hava içine çekiyor o mu?
Başka nasıl açılır acaba?
Yumurta sarilikla alakası var canim kardeşime 1 yıl gibi bi süre ile yasaklanmıştı. Sorarsin dr una insaallah

Evet canım dr ebe o kadar etkili ki..bizim hayatımızın en önemli günlerinden birisi ama onlar için sıradan bi gün.ben de doğum konusunda travma yaşadım.o ebe olmasaydı belki, beni yönlendiren, anlayışlı, destek veren , şunu yap diyen biri olsaydı ben de normal doğurabilirdim belki.Allah bilir gerç i de..
Ama sizin adınıza çok sevindim.süreç değil sonuç önemli.napalım.meleklerimiz yanımızda ya..çok şükür..
İ

4 kiloydu canim.kontrol eden ebeler gelip gidip ilk cocugun kac kiloydu diyip durdular ama bu kadarini bende tahmin etmiyodum acikcasi.ee 34 beden birinden dort kilo bi bebek dogarsa 10 cm le kesik yersin.zaten 13 kilo almistim sadece.o da karnimdi.

Maşallah canım tombak yavruna Allah nazardan saklasın.bi maşallah da sana valla, evvel Allah ama seni de takdir ve tebrik ediyorum..

Cok sevindim cnm iyi olmaniza.en guzel cozum gunes isigi cnm sarilik tedavisinde

Çok sağol canım, sizin kaçtı sarılık?4 saat yetmiş şükür..
Maalesef ki bizim ev çok güneş almıyo.evde bize normal geliyodu.hastanede gün ışığında bi baktık sapsarı yavrumuz.bi de ben sezeryandan ha deyince kalkamadım yataktan.
emiyo, bezini dolduruyo hiç şüphelenmemiştik.3.gün gittiğimizde de kan bile almaya gerek yok iyi dediler.7.gün 23 çıkınca değer
Evi değiştirmemiz lazım.biraz toparlanalım inşallah da şöyle apaydınlık güneş gören bi ev istiyoruz Allah nasip edrse..
Lohusalıktan mı, yaşadıklarımdan mı iyice bunaldım..ilk hafta kendimi zor taşımaktan bebeğimle bile ilgilenemedim.bi emzirmeye veriyolardı sonrası eşimde kv. De.çok zoruma gitti.ben de alırım diyodum altını, eğilmekten dikişlerim ağrıyo dayanamıyodum.bi de baya kanamam oldu şekerim düşüyodu.şimdi bırakın ben yaparım diyorum, şöyle yap böyle yap diyolar.iyice daraldım..
Hayırlısıyla şu evden çıksaydık..
Hiç bitmiyo dualar..Allah beterindenkorusun hepimizi ferahlatsın..

Evet malesef yavrum emerken tıkanıyo.basıp havayla çekiyosun pompalı o var.ama o yetersiz bence.şu hortumlu olanlar, ağzınla çektiklerin daha iyi.klinoz diyolar heralde.biraz serum fizyolojik damlatıp çekince açılıyo.biz normal almıştık, yetmeyince ucuna pipet takıp çektiko klinozdan alıcaz ilk fırsatta.
Yumurtayı sorayım canım ilk senden duydum sağolasın.
Evet senin dr biraz düzmüş, hissiz..güveniyosan sorun yok gerçi işini iyi yapsın da.ama seni doğru yönlendirmesi de çok önemli canım.bak benim yaşadıklarıma.
Şimdiki aklım olsa ben çok daha kaliteli bi hastaneye giderdim.sadece dr umdan memnundum, o da gelene kadar ben kendimi kaybettim..sizin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…