2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Ben 75 kg ile gitmiştim doğuma 75 le geri döndüm.aşırı şiştim.bugün 12.günlüğüz, 7 kg vermişim.siz kaç günlük oldunuz ?kaç kg almıştın totalde?
Benim bantı hastanede çıkardılar, her gün batikonla silin dediler ondan sordum.
Karnım sönmüş balon gibi oldu, göbek deliğim karardı;(senin de öyle mi?
Korse sıkı tutar diye mi takıcaksın, şimdi arabada filan sallanıyo benim göbeğim..
Maşallah iyi olun..
Çok soru sordum kusura bakma canım nasıl oluyo merak ettim de..

70 le hamile kaldım 84 le doguma gittim canim 15 günlük olduk bugün gobek deligim kararmadi icine geri gitti :) korseyi de sıkı tuttugu icin alcam canim gec bile kaldm bayram girdigi icin heryer kapali olunca alamadm birde gobegim cok kalmasin die takcam cok gobegim kalmadi gerçi benim de arabada sallanio ve canini acitio ister istemez sallaninca canim sor tabiki canim benim icin sorun deil elimden geldigince seni bilgilendirmeye calisiorum sen benden sonra oldun sezeryani bel korsesi al cirt cirtli olandan senin icin daha iyi olur

Kizlar bugun kontroldeydim.Bebegim hala dogum kanalina inmemis.Gelesi yok hic.40+2-3 e kadar bekleyecegini sonra sanci verecegini yine olmazsa sezeryana alacagini soyledi. Çatı muayenesi ve açıklığa bakıldı.Cok gerildim ama hic korkulacak birsey yokmuş meğer.Açılman yok ama rahmin yumuşamaya başlamiş dedi.Onca yürüyüşüm hareketim nereye gidiyo bilmem insan biraz acilir yanisanirim haftasini dolu dolu bitiren tek ben olucam:)) umutsa20 canim dogum yapmissin.gözün aydin.iyi hissedince haberlerini bekliyoruz

softwind canim bizde derece soylemedi doktor.derecesi oldugunuda bilmiyodum senden ogrendim canim.ama 4 saat beklettiler makinada.

B bioc canim sancilar geldigi zaman sancilar gidinceye kadar surekli fuf fuf seklinde nefes verceksin canim.bende ise yaradi.insallah sizlerde de ise yarar.

Çok sağol canım, bi bAkayım korseye evet ama dikişe gelmez mi, acıtmasın?

Ama senin bebişi doğar doğmaz almışlar heralde tedaviye, bizimkini 7 günlükken aldılar..iyi maşallah demek çok ilerlememiş.

Canım hayırlısı olsun, ne kadar güzel işte anne karnında 1 gün bile çok önemli.herkesin o kadar farklı oluyo ki her şeyi..seninli de geçecek bi şekilde alıcaksın minişini kucağına Allah hayırlısını kolayını sağlıklısını versin..kaç kg dı en son miniş?kanala girmemiş ama başı aşağıda değil mi?

Evet cok şükür başı aşağıda bebeğin.38+4 deyim suan zaten.asagidaki takvim bi hft önden söyleyip panikletiyo:)) 3.300 bebegin kilosu.Tam olarak günüyle uyumlu.Gecen hafta panik yapmisti dr iri bebek olacak bu diye ama bu ölçü gayet normal yani.buarada kan ilaci gyneferon diye bir ilac kullaniyorum ama kanim 10 a düştü.Sen ne kullaniyodun ilac olarak.

Canım bana sağlık ocağı yazmıştı gyneferonu, kendi dr um iptal etti maltofer yazdı.günde 2 kere.ufak şişede solüsyon halinde.hatta doğumdan sonra da devam et dedi hala içiyorum.
Maşallah bebişinin kg ı iyi.bana da iri olacak demişti.4ü bulur demişti 3,5 oldu.gerçi belki 40 ı tamamlasaydık olabilirdi.sen de tamamlarsan daha da büyüyebilir minnakhayırlısı olsun canım..

Kizlar gunaydin sabah uyandim ve ic camasirima renksiz sumuksu akinti.olmus nisan olabilir mi acaba

Kizlar gunaydin sabah uyandim ve ic camasirima renksiz sumuksu akinti.olmus nisan olabilir mi acaba

Canım günaydın benim nişan gelmeden suyum gelmişti ama sanırım nişanın pembe gibi olması gerekiyordu.yani renkli.
renksiz sümüksü akıntılar son zamanlarda doğuma yakın gelen akıntılar.bende öyleydi.rahim ağzını kapatan tıkaçlar onlar da..

Akintilar olduktan kac gun sonra dogum oldu cnm

Canim rahim agzi tıkaçlariymis onlar.Ben dr.a sormuştum.Benim iki üç hafta önce geldi.Doguma yaklastigini gosterse de direk dogum belirtisi degilmis.

Canim rahim agzi tıkaçlariymis onlar.Ben dr.a sormuştum.Benim iki üç hafta önce geldi.Doguma yaklastigini gosterse de direk dogum belirtisi degilmis.
Cok heyecanlandim banyomu yaptim doguma hazirimmm bakarsiniz aksam gelir biliyrm aceleci davraniyrm

Cok heyecanlandim banyomu yaptim doguma hazirimmm bakarsiniz aksam gelir biliyrm aceleci davraniyrm
Canim benim Allah gönlüne göre versin kucagina aldirsin bebegini.İyi yapmissin sonucta her bünye her gebelik farkli.Surda kendi aramizda bile herkesin farkli farkli oldu hastaneye yatisi.Senin de az günün kalmis takviminde.Ben dr iyiki de kuafore gitmisim dedim dün dr alttan muayene edeyim deyince.Sen de hazirlanmakla iyi ettin.Ne demisler pilav yiyen kaşığını belinde taşır:)

Aminn cnm ins hayirlisiyla hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz bugun esimle konusurken acaba sezeryan mi yaptirsak diye dusunduk cunku.bizim bebis tedaviyle oldu riske.atmayalim dedik ne.yapsam bilemiyrm eger pazartesine kadar dogum olmazsa sezeryan dusunebiliriz

O da mi geldi senin:)
Desene herşey geldi ama paşa hazretleri teşrif etmedi:)
O zaman ben beklentilerimi bu kadar yüksek tutmayayim. Sanıyorum ki bisey gelse bi belirti olsa bebek gelmiş olacak.

Dr un ne diyor canim? Yani bunun kararını size mi birakiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…