2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Okula başlamayinca bebeğin kg ile sevinincede eve gitmedim esimin dershanesine geldim.
Karnim bir sert oldu ;15 dk bırakmadı kendini.
Bu kasılma anında yapılabilecek ne var ki
Q Qwest hep derdin kasılma kasılma. O boyle bisey mi ya ilk kez karnim bu kadar sert oldu. Bebeğin canı acıyor mudur o zaman

Yok cnm acimaz sanmiyrm sakin.ol oturyrsan yuru yuruyrsan biraz otur benim genelde.otururken.oluyr yuruyunce rahatliyrm

Oohhh cok sukur bak bebisin kilosu da gayet yerinde masallah.bosuna strese sokuyo bu doktor seni

Bi kere tavirlari cok kotu canim ne demek madem normal dogum istedin yatakta cek sancini.resmen normal dogum istiyosun diye eziyet etmisler sana.tabiki normal dogum yapabilirdin.yapanlardan neyin eksik.sadece dedigin gibi anlayissiz insanlarla karsilasmissin.nefes alma teknigi bile cok onemliymis ben onu anladim bu dogumumda.ebe yanlis nefes aliyosun diye dogru seklini gosterince agrilarin biraz da olsa hafifledigini farkettim.bunlar cok onemli seylermis. ama cok sukur ki bebisin saglikli gerisi gecti gitti.artik normal dogum yapabilirdim diye dusunup uzme kendini.

Aklıma geldikçe üzülüyorum elimde değil, bebişimi görünce unutuyorum
Senin bebişin sarılığı kaçtı canım?bu arada size de geçmiş olsun, geçmiş şükür de..

Yegaa bizimle de paylasir misin musait olursan dogru nefes teknigini.Dogru ikinma zamani ve nefesle ilgili her yerde farkli seyler yaziyo.Yasayan birinden duymak daha iyi olacak:)

Susam-cik canim bebisin kilosuna sevindim.bence adamin ultrasonda olctugu agirliklarla dogum agirliklari arasinda 200-300 oynuyor.Ve bunu bildigi icin sana öyle düşün falan dedi.

Slm kizlar herkes iyi sanirim bizi sorarsaniz bizde iyiyiz şükür uykusuz geceler haricinde
Ayy burda kucaginda bebegiyle o uykusuz geceleri yasamak icin can atan birileri var inan:) görmedigi birini bu kadar özler mi insan. cok özlüyorum bebegimi sanki öncesinde görmüşüm gibi:) hayirlisiyla bize de kucagimiza almak nasip olur insallah agrin sizin var mi peki canim?egilebiliyo musun bezlemek icin dikisler aciyo mu?

Canim ben de cocuk bakımı konusunda tecrubesizim ama surekli birilerinin öyle yap böyle yap demesi beni de rahatsiz eder.Anliyorum seni.Bide psikolojik mucadele vercez demek artik napalim:)

Susam-cik canim bebisin kilosuna sevindim.bence adamin ultrasonda olctugu agirliklarla dogum agirliklari arasinda 200-300 oynuyor.Ve bunu bildigi icin sana öyle düşün falan dedi.
Kadın dr canım
Yok biliyorum yarım kg daha zayıf bile doğabilir muhim degil
Cani içinde olsun yeterki
Kadını cozdugum için takılması
Ama dusunsene 34. Haftada 2200 çok azdı e birde bundan düşersen geriye bebek kalmayacak:) artık onu sadece aracı ve iç rahatlatma olarak görüyorum; yoksa Rabbime biraktim herseyi

Kiyamam ya :) az kaldi annesi sabir son 10 gune girmissiniz hayirli zamanda al inşallah kucağına agrim sizim yok canim ama henuz ev isi yapamiyorum karnim cok yuruyunce sizlio bebegime kendim bakiom canim hersey eski rayina döndü 1 haftalikken bugun 2 haftalik olduk bile dikişlerim acimio artik canim şükür

Slm kizlar herkes iyi sanirim bizi sorarsaniz bizde iyiyiz şükür uykusuz geceler haricinde

Canım merhaba
Kaç kg verdin doğumdan beri, bi de göbüşün kaşınıyo mu senin de, bi de daha ne kadar pansuman yapıcaz dikişe?
Uykusuz gecelere çare bebek kakası kakayı yapıp bidaha bi emince tamam o iş şaka bi yana hakkaten çok zor.ama garip bi şekilde insan alışıyo..uyanıp meleğimi görünce çok mutlu oluyorum..

softwind canim doğumdan önce karnin taş gibi olmaya başlamış miydi
İlk kez dun yaşadım şuanda da yaşıyorum
Böyle böyle gelecekmis içerdeki arkadaş yoksa herkeste o da mi farkli

softwind canim doğumdan önce karnin taş gibi olmaya başlamış miydi
İlk kez dun yaşadım şuanda da yaşıyorum
Böyle böyle gelecekmis içerdeki arkadaş yoksa herkeste o da mi farkli

Tatlım benim öyle arada oluyodu pozisyon değiştirince geçiyodu.ama doğum günü öyle olmadı.hiç bi belirti olmadı.çat diye suyum geldi sadece.sancı sonradan geldi.
Sanırım değişiyo kişiden kişiye o da..

Buradan hep okuduk da yaşamak başka imis
Canim aciyor
Gecmeyince de geçmiyor.

Merhaba canim 10 kilo vermisim ben dogumdan sonra ilk siralar kasiniyordu canjm sonra geçti ben pansuman yapmadm canim 5 gun banyo yapma dedi hastanede cikdikdan sonraki gunde banti cikar dedi doktorum o kadar 1 hafta sonra kontrole gittigimde hersey gayet iyi 40 cikinca gel dedi gobegim aciyor yururke korse alicam herkes cok rahat yuruosun onunla diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…