Yok cnm acimaz sanmiyrm sakin.ol oturyrsan yuru yuruyrsan biraz otur benim genelde.otururken.oluyr yuruyunce rahatliyrmOkula başlamayinca bebeğin kg ile sevinincede eve gitmedim esimin dershanesine geldim.
Karnim bir sert oldu ;15 dk bırakmadı kendini.
Bu kasılma anında yapılabilecek ne var ki
Q Qwest hep derdin kasılma kasılma. O boyle bisey mi ya ilk kez karnim bu kadar sert oldu. Bebeğin canı acıyor mudur o zaman
Oohhh cok sukur bak bebisin kilosu da gayet yerinde masallah.bosuna strese sokuyo bu doktor seniDostlar dostlar sabahın korunde uyanip dr a gittik
Çatı muayenesi olmadım çünkü doguma girmesi gerekiyordu
Kilosu 2700 yuppppi
Aynı 34.haftada alirim demesiyle panik yaptığı gibi geçen seferde 2200 ama 2400 düşün dedi. Yoksa bebek 10 günde 500 gram alamazki dimi?
Veeeee dr dedi ya sen hala dogurmadin mi
İyi taşıdın valla bravo dedi
Mubarek başı vajinanın içinde . bakmak için ultrason ile bastırdı
Dediki kısaca herşey yolunda haftaya gorusuruz dedi. Ay çok mutluyum. Hepinizi seviyorumiyi ki varsiniz
Bi kere tavirlari cok kotu canim ne demek madem normal dogum istedin yatakta cek sancini.resmen normal dogum istiyosun diye eziyet etmisler sana.tabiki normal dogum yapabilirdin.yapanlardan neyin eksik.sadece dedigin gibi anlayissiz insanlarla karsilasmissin.nefes alma teknigi bile cok onemliymis ben onu anladim bu dogumumda.ebe yanlis nefes aliyosun diye dogru seklini gosterince agrilarin biraz da olsa hafifledigini farkettim.bunlar cok onemli seylermis. ama cok sukur ki bebisin saglikli gerisi gecti gitti.artik normal dogum yapabilirdim diye dusunup uzme kendini.Evet canım dr ebe o kadar etkili ki..bizim hayatımızın en önemli günlerinden birisi ama onlar için sıradan bi gün.ben de doğum konusunda travma yaşadım.o ebe olmasaydı belki, beni yönlendiren, anlayışlı, destek veren , şunu yap diyen biri olsaydı ben de normal doğurabilirdim belki.Allah bilir gerç i de..
Ama sizin adınıza çok sevindim.süreç değil sonuç önemli.napalım.meleklerimiz yanımızda ya..çok şükür..
İ
Bi kere tavirlari cok kotu canim ne demek madem normal dogum istedin yatakta cek sancini.resmen normal dogum istiyosun diye eziyet etmisler sana.tabiki normal dogum yapabilirdin.yapanlardan neyin eksik.sadece dedigin gibi anlayissiz insanlarla karsilasmissin.nefes alma teknigi bile cok onemliymis ben onu anladim bu dogumumda.ebe yanlis nefes aliyosun diye dogru seklini gosterince agrilarin biraz da olsa hafifledigini farkettim.bunlar cok onemli seylermis. ama cok sukur ki bebisin saglikli gerisi gecti gitti.artik normal dogum yapabilirdim diye dusunup uzme kendini.
Yegaa bizimle de paylasir misin musait olursan dogru nefes teknigini.Dogru ikinma zamani ve nefesle ilgili her yerde farkli seyler yaziyo.Yasayan birinden duymak daha iyi olacak:)Bi kere tavirlari cok kotu canim ne demek madem normal dogum istedin yatakta cek sancini.resmen normal dogum istiyosun diye eziyet etmisler sana.tabiki normal dogum yapabilirdin.yapanlardan neyin eksik.sadece dedigin gibi anlayissiz insanlarla karsilasmissin.nefes alma teknigi bile cok onemliymis ben onu anladim bu dogumumda.ebe yanlis nefes aliyosun diye dogru seklini gosterince agrilarin biraz da olsa hafifledigini farkettim.bunlar cok onemli seylermis. ama cok sukur ki bebisin saglikli gerisi gecti gitti.artik normal dogum yapabilirdim diye dusunup uzme kendini.
Ayy burda kucaginda bebegiyle o uykusuz geceleri yasamak icin can atan birileri var inan:) görmedigi birini bu kadar özler mi insan. cok özlüyorum bebegimi sanki öncesinde görmüşüm gibi:) hayirlisiyla bize de kucagimiza almak nasip olur insallahSlm kizlar herkes iyi sanirim bizi sorarsaniz bizde iyiyiz şükür uykusuz geceler haricinde
Canim ben de cocuk bakımı konusunda tecrubesizim ama surekli birilerinin öyle yap böyle yap demesi beni de rahatsiz eder.Anliyorum seni.Bide psikolojik mucadele vercez demek artik napalim:)Çok sağol canım, sizin kaçtı sarılık?4 saat yetmiş şükür..
Maalesef ki bizim ev çok güneş almıyo.evde bize normal geliyodu.hastanede gün ışığında bi baktık sapsarı yavrumuz.bi de ben sezeryandan ha deyince kalkamadım yataktan.
emiyo, bezini dolduruyo hiç şüphelenmemiştik.3.gün gittiğimizde de kan bile almaya gerek yok iyi dediler.7.gün 23 çıkınca değer
Evi değiştirmemiz lazım.biraz toparlanalım inşallah da şöyle apaydınlık güneş gören bi ev istiyoruz Allah nasip edrse..
Lohusalıktan mı, yaşadıklarımdan mı iyice bunaldım..ilk hafta kendimi zor taşımaktan bebeğimle bile ilgilenemedim.bi emzirmeye veriyolardı sonrası eşimde kv. De.çok zoruma gitti.ben de alırım diyodum altını, eğilmekten dikişlerim ağrıyo dayanamıyodum.bi de baya kanamam oldu şekerim düşüyodu.şimdi bırakın ben yaparım diyorum, şöyle yap böyle yap diyolar.iyice daraldım..
Hayırlısıyla şu evden çıksaydık..
Hiç bitmiyo dualar..Allah beterindenkorusun hepimizi ferahlatsın..
Kadın dr canımSusam-cik canim bebisin kilosuna sevindim.bence adamin ultrasonda olctugu agirliklarla dogum agirliklari arasinda 200-300 oynuyor.Ve bunu bildigi icin sana öyle düşün falan dedi.
Kiyamam ya :) az kaldi annesi sabir son 10 gune girmissiniz hayirli zamanda al inşallah kucağına agrim sizim yok canim ama henuz ev isi yapamiyorum karnim cok yuruyunce sizlio bebegime kendim bakiom canim hersey eski rayina döndü 1 haftalikken bugun 2 haftalik olduk bile dikişlerim acimio artik canim şükürAyy burda kucaginda bebegiyle o uykusuz geceleri yasamak icin can atan birileri var inan:) görmedigi birini bu kadar özler mi insan. cok özlüyorum bebegimi sanki öncesinde görmüşüm gibi:) hayirlisiyla bize de kucagimiza almak nasip olur insallahagrin sizin var mi peki canim?egilebiliyo musun bezlemek icin dikisler aciyo mu?
Slm kizlar herkes iyi sanirim bizi sorarsaniz bizde iyiyiz şükür uykusuz geceler haricinde
softwind canim doğumdan önce karnin taş gibi olmaya başlamış miydi
İlk kez dun yaşadım şuanda da yaşıyorum
Böyle böyle gelecekmis içerdeki arkadaş yoksa herkeste o da mi farkli
Buradan hep okuduk da yaşamak başka imisTatlım benim öyle arada oluyodu pozisyon değiştirince geçiyodu.ama doğum günü öyle olmadı.hiç bi belirti olmadı.çat diye suyum geldi sadece.sancı sonradan geldi.
Sanırım değişiyo kişiden kişiye o da..
Merhaba canim 10 kilo vermisim ben dogumdan sonra ilk siralar kasiniyordu canjm sonra geçti ben pansuman yapmadm canim 5 gun banyo yapma dedi hastanede cikdikdan sonraki gunde banti cikar dedi doktorum o kadar 1 hafta sonra kontrole gittigimde hersey gayet iyi 40 cikinca gel dedi gobegim aciyor yururke korse alicam herkes cok rahat yuruosun onunla diyorCanım merhaba
Kaç kg verdin doğumdan beri, bi de göbüşün kaşınıyo mu senin de, bi de daha ne kadar pansuman yapıcaz dikişe?
Uykusuz gecelere çare bebek kakasıkakayı yapıp bidaha bi emince tamam o iş şaka bi yana hakkaten çok zor.ama garip bi şekilde insan alışıyo..uyanıp meleğimi görünce çok mutlu oluyorum..
Canim allah yardimcin olsun rabbim tez zamanda kurtarsin inşallahBuradan hep okuduk da yaşamak başka imis
Canim aciyor
Gecmeyince de geçmiyor.
Sagol canim benimCanim allah yardimcin olsun rabbim tez zamanda kurtarsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?