2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Can
O da mi geldi senin:)
Desene herşey geldi ama paşa hazretleri teşrif etmedi:)
O zaman ben beklentilerimi bu kadar yüksek tutmayayim. Sanıyorum ki bisey gelse bi belirti olsa bebek gelmiş olacak.
Benden akinti parçasi düşmüstü suya hatta kocaman ama normalmis.Yega da normal demisti en tecrubelimiz.sonra dr da gayet normal dedi.

Canim benim normal dogumu beklemek bebegi riske atmak demek degilki.Suan 38+1 de falansin demi?Bebegin herseyi yolunda mi ve sen normal doguma uygun musun psikolojik ve fizyolojik olarak?Dr.unla bunu ayrintili konus bakalim onun önerisi ne.Bide bu istegin artik biran önce bebegini kucagina alma istegi, beklememe istegi olabilir mi icgudusel olarak kendini iyice dinle bu konuda.Senin bebegin ve nasil gelmesi gerektigi konusunda en iyi karari dr un tavsiyeleri isiginda sen verebilirsin.Allah gönlünü hayirli olana yöneltsin insallah

Aminn cnm cumlemize ins

Canim sen 37.haftada 3.5 kg dogurdun masallah.benim diger oglum 37.haftada 3.200 du.simdiki 39 da 4 kilo oldu.ki gelisim haftalarindaki kilolari ayniydi ikisinin.sen vaktinj bekleseydin 4.5 rahat olurdu.o yuzden kendini hic uzme tatlim oyle de boylede sezeryanmis senin sonun.

Can

Benden akinti parçasi düşmüstü suya hatta kocaman ama normalmis.Yega da normal demisti en tecrubelimiz.sonra dr da gayet normal dedi.
Evet canim renksiz olanlar gayet normal.

Q Qwest canim benim sancilarim basladiktan 3 saat sonra geldi o nisan.tabi ben sanci oldugunu bilmedigim icin dikkate almamistim taaa ki nisani gorene kadar.cunku oyle karinda kasilma falan olmadi sadece belim agriyodu.cam acik yattigim icin belimi usuttum sandim.bende kocaman sumuksu kirmizi kanli bi parca geldi peceteye tuvalette.sonrada azar azar kan geldi.
Yani herkeste farkli olur mu bilmem ama bende boyle oldu.anlamamak mumkun degil yani

Kizlar softwind kaderdene varsa korseden bahsetmissiniz bende bu konuda biraz tereddutteyim.gerci cok az bi gobegim kaldi suan ama.dogumdan sonra bi uzman bilgi vermek icin geliyo bilmiyorum orda bilgilendiriliyomusunuz bi konuda yani dogumdan sonra idrar kacirmama konusunda egzersiz tavsiye ediyo.hamilelik boyunca sidik torbasi asagi sarktigi icin idrar kacirma falan oluyomus.ilkinde yapmadim bundada aklima gelirse yapmaya calisiyorum.o uzmana korseyi sordum kesinlikle onermedi.karin kaslarinin calismasini engelliyo korse dedi.hem sezeryan hem normal dogumda da zararli kaslar icin dedi ama bilmiyorum kararsizim bende.doktorunuza danistiniz mi onlar ne diyo?

Danismamistim canim genel olarak herkes kullandigi icin ben sadece karnimi tutmasi için takcam orada yük oldugunda daha rahat hareket ediosun sezeryan oldugu icin karnm aciyo ama danisicam genede doktoruma bu bilgi icin saol canim

Gunaydin kizlar sabaha kadar uyuyamadim kasik agrilarim cok.artti.ustune bir de ishal olmusum bunlar dogum.sancilarimi acaba ne zaman doktora gitmeliyim bilemedim

Gunaydin kizlar sabaha kadar uyuyamadim kasik agrilarim cok.artti.ustune bir de ishal olmusum bunlar dogum.sancilarimi acaba ne zaman doktora gitmeliyim bilemedim
Gunaydin canim ishal dogum belirtisi derler ama bilmiyorum canim bencr doktora gitmende fayda var belkide sancilarin başladı

Hiç agrim yok
Karnim ac
Ne kadar su gelir
Aha yega softwind olsanız
Bayaaaa geldi
Biter diye gidiyor um
Yoksa evde çekecektim guya
Canim normal sanciyi evde cekebilirsin ama su gelinceye kadar.su onemli git hemen.Rabbim bi solukta kurtarsin insallah.dualarim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…