2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Benimde tuzlu değil canım maşallah. Şimdi sagiyorum çok şükür gogsum çok rahatladı dün yaklaşık 3 saat uğraştım kremledim yagla masaj yaptım sıcak uygulama yaptim aksama kadar duzenli sagdim şimdi çok şükür % 10 falan kaldı randevuyu iptal edeceğim Dr a gitmeyecegim çok şükür.

Ben de aynı hataya dusup önce gitmedim bence kesinlikle git ihmal etme derim ama sen bilirsin çünkü o bakteri girdi mi donusu ya iyileşmesi yok diyor tabi net ne kadar doğru derse. Cok gecmis olsun canım

Canım inşallah çok 3 aylar emzirirsin bak yoluna giriyo her şey.çok sevindim kesilmemesine sütünün
Ben de hamileliğimde kullandığım multivitamin ve demire devam ediyorum.vücudumuzdan çok şey geçti bebişe, sütümüzden de geçmeye devam ediyo nitekim.

Guldurdun beni kız allah iyiligini versin. Kimse anlamıyor inan ki lohusaligi.insanlar her şeyi çok iyi biliyor hele ki tecrubeliyse. Halden anlayalim yok.sadece konuşuyorlar. Emekleme günlerini de göstersin Rabbim hayorlisiyla. Hayal etmesi bile güzel. Rabbim sağlıkla hayırlı buyumelerini nasip etsin

Insallah canim.gogsumun ucu yara oldu yine hemen.ama makinayla cekmeyecegim icin yine aynisi gibi olmaz galiba.yani oyle umit ediyorum.Benim korkum dis.gogus acisina dayanilabiliyo ama o dis mahvediyo insani.dogum sancisindan beterdi inanki.bakalim gorcez insallah dedigin gibi olur

Kızlar ben aksama kadar birakin evi toparlamayi silip supurmeyi yemeği zor yapıyorum sizler Nasılsıniz :))))

Kızlar ben aksama kadar birakin evi toparlamayi silip supurmeyi yemeği zor yapıyorum sizler Nasılsıniz :))))

Aynen canım eşim evde bugün sadece emzirdim onun dışında biriken çamaşır bulaşığı halledeyim dedim o bile bu saate kaldı .yok ben kesin sling alıcam olmuyo böyle.bağlicam göğsüme bebişi her işime koşucam inşallah:)

He demek bütün günü emzirerek geçiren bi ben değilim:)

Dün evi temizledim bende kendimi cok buyuk birsey basarmis gibi hissettim :)))

Valla canım tek başınayken temizlediysen bence büyük bi şey başarmışsın:)
Benim hala eşim süpürüyo evi hamişliğimin son zamanlarından beri.artık karar aldı benim yüzümden narin oldun gittin diyo, biraz güçlü olim diye yardım etmeyecekmiş.çocuktan önce benim aile içi eğitimim başladı

Koton prenses vaaaaaaâaaaaay:))))
Pek bi mutluyum
Sizden aldığım gaz ile o muhteşem komşum geldi
Tak cocuga yöneldi
Abla kaldırma dedim uyumadi hiç dedim
Banane o senin sorunun dedi bir daha yöneldi
Abla valla uyumadi dedim de durdu şükür
He hos uyucam dedim giderken ona rağmen kızını bize bıraktı uyuyamadim ama bu da bir adım

Ayy itinayla nefret ettiğim insan modeli.sırf böyle insanların bu düşüncesizlikleri yüzünden alt komşumun bile adını bilmem, öyle çok arkadaşım yok.kafam rahat.
O ne demek senin sorunun ya, tersle gitsin canım.her gün her gün seni strese sokuyo.katlanmak zorunda değilsin.zamanında destek olması şimdi rahatsız etmesini meşru kılmıyo.taviz verme canım bozulsun gitsin o ne öyle bi de kızını bırakmış..bi kere olması gerektiği yeri hatırlat yoksa çok daha gereksiz hareketler yapar sana..
Hem sen niye çekiniyosun ki, düşüncesiz olan o, asıl onun yaptığı ayıp!

Valla din iman komşuluk hakkı vs bugüne dek geldik
Bir daha kapiyi açmayacağını canim
Çünkü kizi gelince bi bes dk sizmisim
Yazık annem dur demis dinlemeniz sacini tarafı gibi yapinca baya bir saç dökülmüş
Malum bebeklerinin daha ana karnında olacaktı en azından benim öyle:) malum günümüz kalkmadı daha alttan
Başka türlü çözümü yok sanırım
Ya eşim işten çok geç geliyordu ya o yüzden muhtarlık duydum onlara
Bu kadar olduğunu bilmiyordum
Biliyor musun hastaneye yattigim gün aradim ulaşamadım
; Ne geldi ne de sordu sağ misin doğdu mu kaldı mı. Niye böyle anlamadim

Ne guzelll vala esin supuruosa gerci benimkide supurdu hakkini yemiyim ama ben onun yapdini begenmiom :)) senjn ikinci dersinde hayirli olsun canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…