Benimde tuzlu değil canım maşallah. Şimdi sagiyorum çok şükür gogsum çok rahatladı dün yaklaşık 3 saat uğraştım kremledim yagla masaj yaptım sıcak uygulama yaptim aksama kadar duzenli sagdim şimdi çok şükür % 10 falan kaldı randevuyu iptal edeceğim Dr a gitmeyecegim çok şükür.Dr yani dahiliye ve bebek dr u emzir hiçbir sıkıntı yok dedi
Nettede çoğu emzir diyor
Bu arada ben yattim tuzlu olur diyor yok değildi
Yani sana kalan bir durum canim
softwind tecrübeli olduğu için doğru dedi aksama sagdim ml im bile çıkmadı makineyi kapattim:)
Yani o süt bir defaliga mahsus idi sanirim bakalım yarın ne olacak
Aminnnn canım cümlesi de inşallah:))Allah huzurunu daim etsin canım
Yuvanın evladının tadını çıkarmak nasıp etsin
Ben de aynı hataya dusup önce gitmedim bence kesinlikle git ihmal etme derim ama sen bilirsin çünkü o bakteri girdi mi donusu ya iyileşmesi yok diyor tabi net ne kadar doğru derse. Cok gecmis olsun canımBenimde tuzlu değil canım maşallah. Şimdi sagiyorum çok şükür gogsum çok rahatladı dün yaklaşık 3 saat uğraştım kremledim yagla masaj yaptım sıcak uygulama yaptim aksama kadar duzenli sagdim şimdi çok şükür % 10 falan kaldı randevuyu iptal edeceğim Dr a gitmeyecegim çok şükür.
Kizlar masallah nazara gideceksiniz bahsetmeyin kimselere de emsin bebisler doya doya.
Bu arada ben emzirmeyi birakali bugun tam 1 hafta oldu.goguslerim iyilesti.dis agrilarim da hafifledi 2 gundur 3-4 saatte ilac icmiyorum cok sukur.suan emzirebilecegim bi agri kesici kullanabiliyorum.ve bugun tekrar emzirmeyi denedim.sutum kesilmemis.damla damla da olsa geldi.o nedenle acayip mutluyum kizlar.makinayla cekmiycem ama o daha cok zarar verdi cok guclu cektigi icin.hamileyken kullandigim vitamini icmeye basliycam dislerim curumesin diye.bi sure de boyle deniycem bakalim.dua edin kizlar en azindan bi 3 ay emzirebileyim.
Guldurdun beni kız allah iyiligini versin. Kimse anlamıyor inan ki lohusaligi.insanlar her şeyi çok iyi biliyor hele ki tecrubeliyse. Halden anlayalim yok.sadece konuşuyorlar. Emekleme günlerini de göstersin Rabbim hayorlisiyla. Hayal etmesi bile güzel. Rabbim sağlıkla hayırlı buyumelerini nasip etsinHaklisin canim
Söz dinlemek iyidir
Soylemem kimseye
Zaten sinirden aglicam
Kaynanama esim sütü çok o yüzden başka çocuk bulun diyor
Kadın bana bebek niye ağlıyor mama yapalim mi diyor
Duymamak için özel tıkaç yaptıracağım
Cocugu dudağının dibinden opuyor
Bi ben mi sakiniyorum kızlar?
Yoksa mıknatıs misali olumsuzluk cekiyorum. Lohusayim lohusa:)
İğneyi yaptırıp geldim de gözüm açık
Bir an önce buyusunler
Dış çıkartma falan tartışalım
Emeklerken dizleri acisin mesela
Önce kiminki anne diyecek
Bu arada yega softwind hasnur qwest kaderdenevarsa hep erkek bi ben kız dimi
Tam bi matmazel var ya:) pek kibar
Ben hiç öyle değilim kime çekti bilmem
Insallah canim.gogsumun ucu yara oldu yine hemen.ama makinayla cekmeyecegim icin yine aynisi gibi olmaz galiba.yani oyle umit ediyorum.Benim korkum dis.gogus acisina dayanilabiliyo ama o dis mahvediyo insani.dogum sancisindan beterdi inanki.bakalim gorcez insallah dedigin gibi olurCanım inşallah çok 3 aylar emzirirsin bak yoluna giriyo her şey.çok sevindim kesilmemesine sütünün
Ben de hamileliğimde kullandığım multivitamin ve demire devam ediyorum.vücudumuzdan çok şey geçti bebişe, sütümüzden de geçmeye devam ediyo nitekim.
Sagol canim guzel dileklerin icin.Canimm Rabbim benden alıp sana versin
Senin de en kısa zamanda düzene girsin insaallah
Ben henuz yemek yapamadim tezgahin ustunde malzemeler ama uyumadigi icin sogani dograyip tencereye atamadimKızlar ben aksama kadar birakin evi toparlamayi silip supurmeyi yemeği zor yapıyorum sizler Nasılsıniz :))))
Süper kahraman gibi hissettim kendimi :))Ben henuz yemek yapamadim tezgahin ustunde malzemeler ama uyumadigi icin sogani dograyip tencereye atamadim
Kızlar ben aksama kadar birakin evi toparlamayi silip supurmeyi yemeği zor yapıyorum sizler Nasılsıniz :))))
Dün evi temizledim bende kendimi cok buyuk birsey basarmis gibi hissettim :)))Süper kahraman gibi hissettim kendimi :))
Canin tek misin evdeBen henuz yemek yapamadim tezgahin ustunde malzemeler ama uyumadigi icin sogani dograyip tencereye atamadim
He demek bütün günü emzirerek geçiren bi ben değilim:)Aynen canım eşim evde bugün sadece emzirdim onun dışında biriken çamaşır bulaşığı halledeyim dedim o bile bu saate kaldı .yok ben kesin sling alıcam olmuyo böyle.bağlicam göğsüme bebişi her işime koşucam inşallah:)
Dün evi temizledim bende kendimi cok buyuk birsey basarmis gibi hissettim :)))
Koton prenses vaaaaaaâaaaaay:))))
Pek bi mutluyum
Sizden aldığım gaz ile o muhteşem komşum geldi
Tak cocuga yöneldi
Abla kaldırma dedim uyumadi hiç dedim
Banane o senin sorunun dedi bir daha yöneldi
Abla valla uyumadi dedim de durdu şükür
He hos uyucam dedim giderken ona rağmen kızını bize bıraktı uyuyamadim ama bu da bir adım
Valla din iman komşuluk hakkı vs bugüne dek geldikAyy itinayla nefret ettiğim insan modeli.sırf böyle insanların bu düşüncesizlikleri yüzünden alt komşumun bile adını bilmem, öyle çok arkadaşım yok.kafam rahat.
O ne demek senin sorunun ya, tersle gitsin canım.her gün her gün seni strese sokuyo.katlanmak zorunda değilsin.zamanında destek olması şimdi rahatsız etmesini meşru kılmıyo.taviz verme canım bozulsun gitsin o ne öyle bi de kızını bırakmış..bi kere olması gerektiği yeri hatırlat yoksa çok daha gereksiz hareketler yapar sana..
Hem sen niye çekiniyosun ki, düşüncesiz olan o, asıl onun yaptığı ayıp!
Tekim canim kimse yok 1 haftadan sonra kimse kalmadi yanimdaCanin tek misin evde
Ne guzelll vala esin supuruosa gerci benimkide supurdu hakkini yemiyim ama ben onun yapdini begenmiom :)) senjn ikinci dersinde hayirli olsun canim :)Valla canım tek başınayken temizlediysen bence büyük bi şey başarmışsın:)
Benim hala eşim süpürüyo evi hamişliğimin son zamanlarından beri.artık karar aldı benim yüzümden narin oldun gittin diyo, biraz güçlü olim diye yardım etmeyecekmiş.çocuktan önce benim aile içi eğitimim başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?