- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Canim benim de sat 5 aralik dun gittim kese gorunmedi beta hcg de 61 cikti. Senin kac bgn olctuler mi ? İnşallah 18nde kalp atışını da duyarsin canim sonra gerisi gelirgünaydın arkadaşlarrr benimde sat 5 aralık keseyi gördük çok şükür 18inde kalp atışı için gidicez inşallah
geçmiş olsun canım,bendede 2 gün gecikti adet normalde gecikmez evde idrar testi yaptım pozitif çıktı,bendede aynı adet olcakmışım gibi karın bel yanlarım kasıklarım ağrıdı ara arada ağrı var,bu sabahta kan verdim bakalım yarın belli olcak hayırlısıKızlar ben de çok uzun zamandır takip ediyodum 5 günlük gecikmem var adet olcakmisim gibi karnim agriyo B-hcg baktım hamileyim ama karın agrim var hala. Benim gibi olan var mi
Cnm aynı gün belli oluyor 1 saatte çıkıyor sonucu. İlk zamanlar kaşık ağrısı normalmis ben bugün gittim Dr.a B-hcg 2 gün önce 2490 çıktı ama hala kalp atışları duyulmadı tedirgin oldum Dr daha erken dedi ama 6. Hafta duyulmuyor mu kalp atışları? 2 hafta sonra gel dedigeçmiş olsun canım,bendede 2 gün gecikti adet normalde gecikmez evde idrar testi yaptım pozitif çıktı,bendede aynı adet olcakmışım gibi karın bel yanlarım kasıklarım ağrıdı ara arada ağrı var,bu sabahta kan verdim bakalım yarın belli olcak hayırlısı
Ha cnm bir de sanırım 4 hafta sonra falan kese gorunuyormus galiba internette okumuştum Dr.a gitsene nasıl sabrediyosungeçmiş olsun canım,bendede 2 gün gecikti adet normalde gecikmez evde idrar testi yaptım pozitif çıktı,bendede aynı adet olcakmışım gibi karın bel yanlarım kasıklarım ağrıdı ara arada ağrı var,bu sabahta kan verdim bakalım yarın belli olcak hayırlısı
tebrik ederim canımm bnde 11.01.2016 da test yaptım çift çizgiyi gördüm bu sabahta kan verdim yarın öğleden sonra belli olcak tam netlik kazansın bakalım hayırlısı inşallah doğudur idrar testi :)Bende varımmm bende..........11.01.2016 DA ÖGRENDİMMMM:))))) 4,5 haftalıkmışşş melegimmmm....
Büyük ihtimalle doğrudur cnm idrar testi genelde doğru cikiyomus Allahın izniyle hayirlisiyla doğru çıkar insallahhtebrik ederim canımm bnde 11.01.2016 da test yaptım çift çizgiyi gördüm bu sabahta kan verdim yarın öğleden sonra belli olcak tam netlik kazansın bakalım hayırlısı inşallah doğudur idrar testi :)
Canm batin ne zamandi ve hcg ne kadar ciktiBende varımmm bende..........11.01.2016 DA ÖGRENDİMMMM:))))) 4,5 haftalıkmışşş melegimmmm....
bana yarın belli olur labaratuara gönderiyoruz dedi ama ben sağlık ocağına gittim kan verdim,hayırlısı artık tabikide ağrı acı olcak o kadar sabretmişiz evlat geliyo ağrıtsın sızıtsın varsın,ben vajiyi yendikten 2 ay sonra falan hamile kaldım Allah isteyen herkeslere versin inşallah aratmadan bizlerede göstersin yavrularımızın yüzünü sağ sağlim inşallahCnm aynı gün belli oluyor 1 saatte çıkıyor sonucu. İlk zamanlar kaşık ağrısı normalmis ben bugün gittim Dr.a B-hcg 2 gün önce 2490 çıktı ama hala kalp atışları duyulmadı tedirgin oldum Dr daha erken dedi ama 6. Hafta duyulmuyor mu kalp atışları? 2 hafta sonra gel dedi
İnşallah be canım ben aslında hamile olduğuma inanıyorum ama eşim inanamadı,idrar testini gördü bu ne anlasın ya demeye başladı :) kan testi yaptır garanti olsun diyo annemlere falanda söyleme sakın diyo iyice emin olmadan diyo akşam :)Büyük ihtimalle doğrudur cnm idrar testi genelde doğru cikiyomus Allahın izniyle hayirlisiyla doğru çıkar insallahh
Canm batin ne zamandi ve hcg ne kadar cikti
Bende 11.01.2016 da öğrendim evde idrar testi pozitif çıktığında ama tam emin olamıyoruz eşimle kanda daha doğrusu çıkar diye ama inş hamileyimdir isteyen herkes evlat sahibi olsun inşallah
Hayrlisiyla kucagna alirsin ins canm.bende gecen ay kimyasal gecrdim 1 gunluk adet gecikmemle 25 cikmisti hcg bu ayda cift cizgiyi gordum ve adetime 3 gun var gecikmem olduktan sonra kan veririm diyorumda ilk zamanlarda ne kadar cikmasi gerekiyo acaba hcg nin onu ogrenmeye calisiyorum tekrar hayal kirikligina ugamak istemiyorum kasik ve bel agrim vaar kanamam olursa diye korkuyorum cokcanım bende geç dölllenme olmuş çünkü batım 28 aralıktı..doktor kan değerimin 4.5 haftalık gebe olduğumu söyledi betam 1422 cıktı:)
İnşallah canım ağzın bal yesin :) benim geçen adet tarihim 10.12.2015 di,bu ayda 1 2 gün geçince yaptım testi çok net çıktı iki çizgicanım bence hamilesinnn..çünkü bendede ilk idrarda cıktı..sonra kanda kesinleşti:)
selam canım,bişey sorcam kimyasal gebelik nedir nasıl oluyo,benimde eğer doğruysa testim hamileyimde ilk hamileliğim olucak Allah izin verirse bilmiyorumda ondan merak ettimSelam kizlar..ben de daha once 1 kimyasal gebelik gecirdim 1 tane de 2 yasinda oglum var..ona kardes istiyorduk adetime 4 gun kala hassas idrar testlerinden aldim yaptim pozitif cikti bugun de kan verdim 248 cikti beta hcg..gunum gecmedi henuz bugunu atlatirsam gecmis olacak ☺ herkes yavrusuna saglikla kavusur ins sevgiler..
İnşallah canım ağzın bal yesin :) benim geçen adet tarihim 10.12.2015 di,bu ayda 1 2 gün geçince yaptım testi çok net çıktı iki çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?