2016 ŞUBAT ANNELERI BEBİŞLERİNİZE NELER ALDINIZ BAKALIM

Benim de çevremdekiler alma sakın büyüyen o büyüyor yatak oluyor olayı hikaye dediler ben de normal alcam

Reactions: Bdd
Kızlar bazıları ince pamuk yorgan kullan diyorlar Şubat bebeği diye benim evim biraz da soğuk ondan sanırım ben battaniye ile hallederim diyordum da sizce yorgan alayım mı annem de küçük battaniye kadar bir tane döktüreyim yorgancıya istersen pamuktan dedi bilemedim. Ay kayınvalidem de yün döşek yapcam yün yorgan yapcam deyip duruyo yün ağır olmaz mı ya bir de mesela benim alerjim var yüne bebeği de rahatsız eder mi acaba ??

Canım beşiğine yün döşek olsun muhakkak sadece yatakla olmaz hem döşek biraz daha yumuşak olcagı için yataga göre rahat edecektir havalarda soğuk, içine yünü az koysa bile yeter benim annem yaptı eliyle çokta hafif. Kv. Verdi yün yorgan verdi annemin yaptıgı döşekten agırdı ben onu döşek niyetine ayrıyetten küçük beşiğimiz var ona döşek yaptım vallahi. Ayrıca yine hafif yün sanırım pamukta olabilir dikkat etmedim yorganı var kuş gibi o bence özel diktirirsen yorganı kullanabilirsin benim yorganım nasıl anlatayım uyku setinden biraz daha kalın bebeğin rahatsız olmayacagı tarzda öyle birşey yaptırabilirsin üşür çünkü kışın tek battaniyeyle olmaz. Eger düşünmezsen uyku setini ve battaniyeyi kullan o zaman ama döşegi olsun.

Ay işte benim kayınvalide de bir döşek yapıyo 2 kişi anca kaldırıyorsun yapacaksan ince yap dedim de ne kadar dikkate alacak bilmiyorum. Bu hazır yatağın üstüne mi sereyim yün döşeği

Ay işte benim kayınvalide de bir döşek yapıyo 2 kişi anca kaldırıyorsun yapacaksan ince yap dedim de ne kadar dikkate alacak bilmiyorum. Bu hazır yatağın üstüne mi sereyim yün döşeği
Evet canım üstüne de alezi koyarsın sonra çarşafını güzelde kullanırsın. Döşek çok sorun olmazda yorgan önemli canım yapacaksa tabi ki. Umarım istediğin gibi yapmış olur

Bebeğime örgüler örmüştüm zıbınlar tulumlar çoraplar önlükler patikler alt üst takımlar almıştım ama evim selden etkilendiği için bebeğimin bütün kıyafetleri çamur içinde kaldı ve yıkamama rağmen hiç bişeyi temizlenmedi Herşeyi kullanılamaz halde veda ettm hepsine Şimdide bişey almaya hevesim kalmadı Babaannesi Anneannesi hepsini tekrar alıyor

Aay çok üzüldüm . Geçmiş olsun allah tekrar yaşatmasın beterinden korusun . Yeni mi oldu hangi ildesin canım benim allah bebegine sana zaval vermesin..

Aay çok üzüldüm . Geçmiş olsun allah tekrar yaşatmasın beterinden korusun . Yeni mi oldu hangi ildesin canım benim allah bebegine sana zaval vermesin..
Bodrumdayım canm 22sinde oldu.. Bütün evim eşyalarım çöpe atıldı hepsi mahvoldu ama en çok bebişimn eşyalarına üzüldüm inanki

Canım çok üzüldüm tühh ya, neyse canın sağolsun, Rabbim daha iyilerini versin

Bodrumdayım canm 22sinde oldu.. Bütün evim eşyalarım çöpe atıldı hepsi mahvoldu ama en çok bebişimn eşyalarına üzüldüm inanki
Ayy canim ya konacik tarafinda miydin çok üzüldüm yaa olsun kuzum cana geleceğine mala derler size birşey olmasın yeter ki.. Buradaki altyapı bir felaket bakalım kışın başımıza neler gelecek

Çok gecmiş olsun canım.

Kızlar nevresim ,halı, duvar kağıdı ,uyku seti, avize, perde alcam. İstanbul'a gidip bakmayı düşünüyorum. Bildiğiniz yerler var mı

Kızlar nevresim ,halı, duvar kağıdı ,uyku seti, avize, perde alcam. İstanbul'a gidip bakmayı düşünüyorum. Bildiğiniz yerler var mı
cnm acıkcası hepsının ana mekanı ayrı avize ıcın avızecıler carsısı var sultangazıde . duvar kagıdı ve perde ıcın unkapanı ,
nevresım vs ıcın de emınonu mahmutpasa

Benim de çevremdekiler alma sakın büyüyen o büyüyor yatak oluyor olayı hikaye dediler ben de normal alcam
Canım 90-190 ölçülerinde alırsan beşiğini tam yatak olur ben aldığım yatağın resmini paylaştım bakabilirmisiniz

Allah tekrar yaşatmasin inşallah ):
Amin canm.
Ayy canim ya konacik tarafinda miydin çok üzüldüm yaa olsun kuzum cana geleceğine mala derler size birşey olmasın yeter ki.. Buradaki altyapı bir felaket bakalım kışın başımıza neler gelecek
Konacıktaydım tatlm evet. Şimdi taşındım artk ordan çok şükür. Alt yapımı inan hiç göremedik o alt yapıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…