Benim de çevremdekiler alma sakın büyüyen o büyüyor yatak oluyor olayı hikaye dediler ben de normal alcamYaa kızlar ben oda takımı noktasında çok kararsız kaldım. Biz büyüyen beşiklerden alalım diyorduk ama tanıdıklar onlar kullanışlı olmuyor büyütünce normal yatak gibi olmuyor dedi. Kafam karıştı.
Canım beşiğine yün döşek olsun muhakkak sadece yatakla olmaz hem döşek biraz daha yumuşak olcagı için yataga göre rahat edecektir havalarda soğuk, içine yünü az koysa bile yeter benim annem yaptı eliyle çokta hafif. Kv. Verdi yün yorgan verdi annemin yaptıgı döşekten agırdı ben onu döşek niyetine ayrıyetten küçük beşiğimiz var ona döşek yaptım vallahi. Ayrıca yine hafif yün sanırım pamukta olabilir dikkat etmedim yorganı var kuş gibi o bence özel diktirirsen yorganı kullanabilirsin benim yorganım nasıl anlatayım uyku setinden biraz daha kalın bebeğin rahatsız olmayacagı tarzda öyle birşey yaptırabilirsin üşür çünkü kışın tek battaniyeyle olmaz. Eger düşünmezsen uyku setini ve battaniyeyi kullan o zaman ama döşegi olsun.Kızlar bazıları ince pamuk yorgan kullan diyorlar Şubat bebeği diye benim evim biraz da soğuk ondan sanırım ben battaniye ile hallederim diyordum da sizce yorgan alayım mı annem de küçük battaniye kadar bir tane döktüreyim yorgancıya istersen pamuktan dedi bilemedim. Ay kayınvalidem de yün döşek yapcam yün yorgan yapcam deyip duruyo yün ağır olmaz mı ya bir de mesela benim alerjim var yüne bebeği de rahatsız eder mi acaba ??
Ay işte benim kayınvalide de bir döşek yapıyo 2 kişi anca kaldırıyorsun yapacaksan ince yap dedim de ne kadar dikkate alacak bilmiyorum. Bu hazır yatağın üstüne mi sereyim yün döşeğiCanım beşiğine yün döşek olsun muhakkak sadece yatakla olmaz hem döşek biraz daha yumuşak olcagı için yataga göre rahat edecektir havalarda soğuk, içine yünü az koysa bile yeter benim annem yaptı eliyle çokta hafif. Kv. Verdi yün yorgan verdi annemin yaptıgı döşekten agırdı ben onu döşek niyetine ayrıyetten küçük beşiğimiz var ona döşek yaptım vallahi. Ayrıca yine hafif yün sanırım pamukta olabilir dikkat etmedim yorganı var kuş gibi o bence özel diktirirsen yorganı kullanabilirsin benim yorganım nasıl anlatayım uyku setinden biraz daha kalın bebeğin rahatsız olmayacagı tarzda öyle birşey yaptırabilirsin üşür çünkü kışın tek battaniyeyle olmaz. Eger düşünmezsen uyku setini ve battaniyeyi kullan o zaman ama döşegi olsun.
Evet canım üstüne de alezi koyarsın sonra çarşafını güzelde kullanırsın. Döşek çok sorun olmazda yorgan önemli canım yapacaksa tabi ki. Umarım istediğin gibi yapmış olurAy işte benim kayınvalide de bir döşek yapıyo 2 kişi anca kaldırıyorsun yapacaksan ince yap dedim de ne kadar dikkate alacak bilmiyorum. Bu hazır yatağın üstüne mi sereyim yün döşeği
Aay çok üzüldüm . Geçmiş olsun allah tekrar yaşatmasın beterinden korusun . Yeni mi oldu hangi ildesin canım benim allah bebegine sana zaval vermesin..Bebeğime örgüler örmüştüm zıbınlar tulumlar çoraplar önlükler patikler alt üst takımlar almıştım ama evim selden etkilendiği için bebeğimin bütün kıyafetleri çamur içinde kaldı ve yıkamama rağmen hiç bişeyi temizlenmediHerşeyi kullanılamaz halde veda ettm hepsine Şimdide bişey almaya hevesim kalmadı Babaannesi Anneannesi hepsini tekrar alıyor
Bodrumdayım canm 22sinde oldu.. Bütün evim eşyalarım çöpe atıldı hepsi mahvoldu ama en çok bebişimn eşyalarına üzüldüm inankiAay çok üzüldüm . Geçmiş olsun allah tekrar yaşatmasın beterinden korusun . Yeni mi oldu hangi ildesin canım benim allah bebegine sana zaval vermesin..
Canım çok üzüldüm tühh ya, neyse canın sağolsun, Rabbim daha iyilerini versinBebeğime örgüler örmüştüm zıbınlar tulumlar çoraplar önlükler patikler alt üst takımlar almıştım ama evim selden etkilendiği için bebeğimin bütün kıyafetleri çamur içinde kaldı ve yıkamama rağmen hiç bişeyi temizlenmediHerşeyi kullanılamaz halde veda ettm hepsine Şimdide bişey almaya hevesim kalmadı Babaannesi Anneannesi hepsini tekrar alıyor
Ayy canim ya konacik tarafinda miydin çok üzüldüm yaaBodrumdayım canm 22sinde oldu.. Bütün evim eşyalarım çöpe atıldı hepsi mahvoldu ama en çok bebişimn eşyalarına üzüldüm inanki
Çok gecmiş olsun canım.Bebeğime örgüler örmüştüm zıbınlar tulumlar çoraplar önlükler patikler alt üst takımlar almıştım ama evim selden etkilendiği için bebeğimin bütün kıyafetleri çamur içinde kaldı ve yıkamama rağmen hiç bişeyi temizlenmediHerşeyi kullanılamaz halde veda ettm hepsine Şimdide bişey almaya hevesim kalmadı Babaannesi Anneannesi hepsini tekrar alıyor
cnm acıkcası hepsının ana mekanı ayrıKızlar nevresim ,halı, duvar kağıdı ,uyku seti, avize, perde alcam. İstanbul'a gidip bakmayı düşünüyorum. Bildiğiniz yerler var mı
Canım 90-190 ölçülerinde alırsan beşiğini tam yatak olur ben aldığım yatağın resmini paylaştım bakabilirmisinizBenim de çevremdekiler alma sakın büyüyen o büyüyor yatak oluyor olayı hikaye dediler ben de normal alcam
amaninnn ne kadar şirinnn gule gule kullansın ınsallah nıce anılar olsun bu oda ıcındeBu arada bebek odasıni aldım.Eki Görüntüle 1654358 Eki Görüntüle 1654359 Alttaki resim büyümüş hali
Amın canım daha güzelleri sizin bebeklerinizin olsun. Allah hepimizin bebeğinin sağlıkla sıhhatle dogmasını nasip etsin.amaninnn ne kadar şirinnn gule gule kullansın ınsallah nıce anılar olsun bu oda ıcınde
Allah tekrar yaşatmasin inşallah ):Bodrumdayım canm 22sinde oldu.. Bütün evim eşyalarım çöpe atıldı hepsi mahvoldu ama en çok bebişimn eşyalarına üzüldüm inanki
Amin canm.Allah tekrar yaşatmasin inşallah ):
Konacıktaydım tatlm evet. Şimdi taşındım artk ordan çok şükür. Alt yapımı inan hiç göremedik o alt yapıyıAyy canim ya konacik tarafinda miydin çok üzüldüm yaaolsun kuzum cana geleceğine mala derler size birşey olmasın yeter ki.. Buradaki altyapı bir felaket bakalım kışın başımıza neler gelecek
Oh maşallah çok guzelmis Güle güle sağlıkla büyüt içinde inşallah ne kadara aldın acaba özel Mobilyacı galiba.Bu arada bebek odasıni aldım.Eki Görüntüle 1654358 Eki Görüntüle 1654359 Alttaki resim büyümüş hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?