Valla bayıldım ben erkenden atladım netten aldım dandirik oldu biraz ama sonraki aylar dokunmadan almamcanım beyendıgıne cok sevındım fakat idil baby de yeni dogan tek beden olarak satılıyor keske4 03 ay olsa ama yok arkadaslarımda 03 ay buyuk gelır diyorlar ne yapıcam bılmıyorum ama alacagım kesin cok begendım erkekte kırmızı favorım ben maviye karşıyım
ben bu ürünü canlı inceledim canım cok güzel dokusu var butık bebeden birseyler aldım daha gelmedı bakalım onların kalıtesı nasıl idil baby cok pahalı ama eder benceValla bayıldım ben erkenden atladım netten aldım dandirik oldu biraz ama sonraki aylar dokunmadan almam
Bibaby caramel İdil bebe ürünleri çok güzel canımValla bayıldım ben erkenden atladım netten aldım dandirik oldu biraz ama sonraki aylar dokunmadan almam
ben bu ürünü canlı inceledim canım cok güzel dokusu var butık bebeden birseyler aldım daha gelmedı bakalım onların kalıtesı nasıl idil baby cok pahalı ama eder bence
Bibaby caramel İdil bebe ürünleri çok güzel canım
Bibaby ürünlerini e- bebek te gördüm nedense çok beğenemedim fiyatına göre kalitesi yetersiz geldi ama caramel ıdil bebe aziz bebe bebetto cok güzel benceBibaby caramel İdil bebe ürünleri çok güzel canım
Işte ben ekonomik anne olcam diye böyle erkenden netten görmeden aldım . ):
H&m ye baktimm netten süpermis artık bundan sonralari öyle yapacagim
h&m ürünleride gayet kalıtelı canım.olsun onuda gıydırırsın ılk dogduklarında cok kusuyor bebekler e gunlukte yıkanacak devamlı kıyafet degısımı olacak yanı kıyafetten zarar gelmez benceIşte ben ekonomik anne olcam diye böyle erkenden netten görmeden aldım . ):
H&m ye baktimm netten süpermis artık bundan sonralari öyle yapacagim.
Ben beğeniyorum bibabynin kalitesini hatta bi kaç takım aldımBibaby ürünlerini e- bebek te gördüm nedense çok beğenemedim fiyatına göre kalitesi yetersiz geldi ama caramel ıdil bebe aziz bebe bebetto cok güzel bence
İyiyim canım sen nasılsınmerhaba Nasılsınız arkadaslar
Kız donmedin mi havluhandan cicileri göster bizedekızlar yarın havuzlu hana gideceğiz annemle gidip göreyim şurayı dedik :) gitmişken abartmadan uygun olursa akırım bir şeyler sizce ne alayım ? hani al dursun dediğiniz bir şeyler var mı? ben hep erken erken deyip sonradan alayım falan diye düşünüyordum ama sizi görünce gaza geldim biraz :) bir de son zamanlarda hem kış yağmur çamur hem biz ağırlaşacağız gezmek zor olur iye ufaktan başlayayım artık dedim.. bir akıl verin şu şubat anasına :)
Bende iyiyim canım Sağolİyiyim canım sen nasılsın
aynı gün kargo yapıyorlar canım ürünlerde güzeldi fiyatları da gayet uygun zaten ben menmun kaldımBebek caddesinden alışveriş yapan arkadaşlar ürünler nasıl geldi. Güvenilir bir site değil mi?
aynı gün kargo yapıyorlar canım ürünlerde güzeldi fiyatları da gayet uygun zaten ben menmun kaldım
Canım ben daha önceki sayfada hastane çıkışımı paylaşmıştım 65 tl aldım normalde 140tl şuan yine satışa girmiş butik bebede bakabilirsin gayette memnunum malından %100 pamuk. Daha uygunlarıda var ama riske girme derim bu da sitesiBen de beğendim. Fiyatta uygun. Hastane çıkışlarını alayim diye düşünüyorum. Marks olarak ne aldınız?
Canım ben daha önceki sayfada hastane çıkışımı paylaşmıştım 65 tl aldım normalde 140tl şuan yine satışa girmiş butik bebede bakabilirsin gayette memnunum malından %100 pamuk. Daha uygunlarıda var ama riske girme derim bu da sitesi
http://www.butikbebe.com/urunDetay/183804/bunny-10-lu-set.html
ahahahah :) vallahi sabahın köründe gittik çok iyiydi ilk defa eminönü sakindi :) ciciler annemde orada yıkanıp ütüleniyor :) çok büyük bir han hemen hemen hepsinde de aynı ürünler var şöyle söyleyeyim toplu alışveriş yapınca özellikle nakitte indirim yapıyorlar .. kalite kalite değişiyor ama piyasaya göre yine daha ucuz burası gerçek. ben ağız bezlerini aldım hastane çıkışı aldım penye battaniye aldım özellikle kruvaze alt üst 3 takım aldım genel olarak yenidoğan ve 3 aya kadar aldım bir kaç parça birşey . dışarıdaki mağazalardaki gibi çok şık kıyafetler yok ama bilginize. biz taşıyamayız diye çok almadık ama herşey mevcut :) bir daha gider miyim? giderim :) sadece doğru düzgün kendim içim lohusa pijaması gecelik falan bulamadım bir de bebe nevresim takımı bir iki mağazada vardı onlarda güzel değildi.Kız donmedin mi havluhandan cicileri göster bizedenasıl bir yermis begendin mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?