2016 ŞUBAT ANNELERI BEBİŞLERİNİZE NELER ALDINIZ BAKALIM

Valla bayıldım ben erkenden atladım netten aldım dandirik oldu biraz ama sonraki aylar dokunmadan almam

Valla bayıldım ben erkenden atladım netten aldım dandirik oldu biraz ama sonraki aylar dokunmadan almam
ben bu ürünü canlı inceledim canım cok güzel dokusu var butık bebeden birseyler aldım daha gelmedı bakalım onların kalıtesı nasıl idil baby cok pahalı ama eder bence

ben bu ürünü canlı inceledim canım cok güzel dokusu var butık bebeden birseyler aldım daha gelmedı bakalım onların kalıtesı nasıl idil baby cok pahalı ama eder bence

Bibaby caramel İdil bebe ürünleri çok güzel canım

Işte ben ekonomik anne olcam diye böyle erkenden netten görmeden aldım . ):

H&m ye baktimm netten süpermis artık bundan sonralari öyle yapacagim.

Merhaba kızlar, bende şubat annesi olcam inşallah. Hemen hemen herkes alışverişe başlamış. Bende ufak ufak başladım alışverişe. Ama daha alıncak çok şey var. Gerisini toplu almayı düşünüyorum. İzmir de olup alışverişini yapanlar nerelerden aldınız acaba? İlk defa alışverişe çıkcam fikrim yok. Kemeraltında mina bebek ve barış bebe ismini duydum. Ama gidenler çok da uygun olmadığını söylüyorlar. Bildiğiniz yerler varsa paylaşırsanız sevinirim

Reactions: Bdd
Bibaby ürünlerini e- bebek te gördüm nedense çok beğenemedim fiyatına göre kalitesi yetersiz geldi ama caramel ıdil bebe aziz bebe bebetto cok güzel bence
Ben beğeniyorum bibabynin kalitesini hatta bi kaç takım aldım

Bebek caddesinden alışveriş yapan arkadaşlar ürünler nasıl geldi. Güvenilir bir site değil mi?

Kız donmedin mi havluhandan cicileri göster bizede nasıl bir yermis begendin mi ??

Arkadaslar bebeğimi 2 haftadır düzenli hissediyordum ama 3 gündür çok az hareket ediyor yani yok gibi ara ara kalp atışlarıni dinliyorum ama merak ediyorum bi sıkıntı mi var diye başına böyle bir şey gelen varmı

aynı gün kargo yapıyorlar canım ürünlerde güzeldi fiyatları da gayet uygun zaten ben menmun kaldım

Ben de beğendim. Fiyatta uygun. Hastane çıkışlarını alayim diye düşünüyorum. Marks olarak ne aldınız?

Kızlar, bende oglusa daha baslamadim alışverişe.. Geç kalmakda istemiyorum ama.. Bakalım.hayırlısı.. Geçen günlerde bir kaç birşey almıştım. Anca paylasabiliyorum

Eklentiler

• IMG_20151010_143727.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 201
  • IMG_20151010_143738.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 193
Kız donmedin mi havluhandan cicileri göster bizede nasıl bir yermis begendin mi ??
ahahahah :) vallahi sabahın köründe gittik çok iyiydi ilk defa eminönü sakindi :) ciciler annemde orada yıkanıp ütüleniyor :) çok büyük bir han hemen hemen hepsinde de aynı ürünler var şöyle söyleyeyim toplu alışveriş yapınca özellikle nakitte indirim yapıyorlar .. kalite kalite değişiyor ama piyasaya göre yine daha ucuz burası gerçek. ben ağız bezlerini aldım hastane çıkışı aldım penye battaniye aldım özellikle kruvaze alt üst 3 takım aldım genel olarak yenidoğan ve 3 aya kadar aldım bir kaç parça birşey . dışarıdaki mağazalardaki gibi çok şık kıyafetler yok ama bilginize. biz taşıyamayız diye çok almadık ama herşey mevcut :) bir daha gider miyim? giderim :) sadece doğru düzgün kendim içim lohusa pijaması gecelik falan bulamadım bir de bebe nevresim takımı bir iki mağazada vardı onlarda güzel değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…